Ψαρευτικές Εξορμήσεις και Αποτελέσματα

no-nick

Re: Ψαρευτικές Εξορμήσεις και Αποτελέσματα

Post by no-nick »

Greg wrote:TO psari efieromeno episis sto nic.. pou tou areskei na psarefkei sto laidis mile aman en lanta, me elsoplismo tou surf casting :D :lol: :lol:
αν τα 2 τηλεσκοπικα με ακτιον μεχρι 100 γρ και το ενα κυπρινοκαλαμο στις 2.75 λιπρες θεωρουνται εξοπλισμος σερφκαστινκ θα συφωνησω μαζι σου. στο συγκεκριμενο τοπο χρησημοπειω ενα η 2 καλαμια σερφκαστινκ μονο αμα θελω να κανω μακρινες βολες για ευνοητους λογους.

no-nick

Post by no-nick »

caveman wrote:Πολλά ωραίοι ρε φίλε... την επόμενη στράταν εννάρτω :D προς το παρών εννά μείνω δαμέ κατάυρα :wink: :mrgreen:
Greg wrote:TO psari efieromeno episis sto nic.. pou tou areskei na psarefkei sto laidis mile aman en lanta, me elsoplismo tou surf casting :D :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: το κρίμαν με το φίλο μας τον Νίκο εν ότι ξέρει τα ούλλα....τζαι δεν εφαρμόζει τίποτε :twisted:
αν τα ηξερα ουλα θα επιανα και ψαρι :) :) , περα απο την πλακα διαφωνω με αυτο που ειπες.μπορει καπια πραματα να μην τα καμνω σε στιγμες εγκεφαλικης αποσυνθεσης :) :) οταν βαρκουμαι.τελικα εχτος που τους μουρμουρους τα παραπανω ψαρια θελουν κοντρα καιρο για να τσιμπισουν, τουλαχιστο τις παραπανω φορες. 5 μπφορ νοτια ο fish & chips απολαυσε ψαρεμα , κατα τα αλλα προχτες επεια να πω και εγω για την ψαρια μου και ειδα το μυλοκοπι και αλαξα ιδεα :) :)

Someone

Post by Someone »

no-nick wrote:κατα τα αλλα προχτες επεια να πω και εγω για την ψαρια μου και ειδα το μυλοκοπι και αλαξα ιδεα :) :)
Να μας πείς.
Τί ώρα επήες;
Επήα τζιαι εγώ το μεσημέρι, με ούτε εγώ εν ηξέρω πόσο αέρα, ανατολική Λεμεσό τζιαι ενώ είχα ένα δυνατό τσίμπημα εν έπιασα τίποτε.
Τί εφκαλες;

no-nick

Post by no-nick »

Someone wrote:
no-nick wrote:κατα τα αλλα προχτες επεια να πω και εγω για την ψαρια μου και ειδα το μυλοκοπι και αλαξα ιδεα :) :)
Να μας πείς.
Τί ώρα επήες;
Επήα τζιαι εγώ το μεσημέρι, με ούτε εγώ εν ηξέρω πόσο αέρα, ανατολική Λεμεσό τζιαι ενώ είχα ένα δυνατό τσίμπημα εν έπιασα τίποτε.
Τί εφκαλες;
Δευτερα νυχτα 8-4 το πρωι , 1 μουρμουρο 33 εκ , μια μελανα και ενα παρα πολλα καλο τσιμπημα το οπιο εχασα.

StephanosNic

Post by StephanosNic »

Greg wrote:
caveman wrote:Πρώτον ρε σειρά...ΑΑΑΑΑΑΑ με λαλείς τούντες κουβέντες, τζαι δεύτερον...εν καλόν.... αλλά ρε σειρά ήντα φότο έβαλες ρε...έν φέναιτε πολλά καλά... αλλά ντάξη...μετά που έφιες εκουμπίσαμεν τζαιμεις αλλό θκιο :twisted: :twisted:
e file itan polla kali mera extes... aniksen o kolos mas.. :twisted:

P.s.. touti i foto en original ke oxi edit opws kapies alles, ke to teratui touto efkalen to o fusikos
Ate re pou dame, eto epireastikes pou tes kouventes pou ekopsame sto rolling stone :p oullo parapona parapona alla ekataferes ta :p mpravo pantws ate je pou ton iouni enna sou deixnw je gw tes dikes mou pics :p
I MAKE FISH YOU GO DISCO !!!! DISCO DISCO GOOD GOOD !!!!

Greg

Post by Greg »

re mlk..empiken aprillis kai akoma ime PAPAGALOS :!: Akoma en efkala psari thalassa to 2008..Alopws en exw upothesi :twisted:
Esox Lucius

StephanosNic

Post by StephanosNic »

dokimase psarema mes tin mpira :p oullo je kati mporei na evreis :mrgreen: vale kounnes gia dolwma hehehehehe
I MAKE FISH YOU GO DISCO !!!! DISCO DISCO GOOD GOOD !!!!

no-nick

Post by no-nick »

ψαρεμα χθες απο της 8 την νυχτα μεχρι τις 6 το πρωι. ΑΕΡΑ ΚΟΥΠΑΝΙΣΤΟ.

Greg

Post by Greg »

akoma ena savatokuriako PAPAGALOU!!
Esox Lucius

Greg

Post by Greg »

psarema simera me to nick...aera koupanisto 8i fora.. na men pw ke ti egine stin epistrofi..Prin to epomeno psarema na kanonisoume na pame gia eksorkismo :twisted: :twisted:
Esox Lucius

Panikos

Post by Panikos »

ογδωη φορα :?: δεν έχετε υπόθεση , ειδικά ο άλλος 8)

CASTING

Post by CASTING »

Εγω παντως αμμαν εφαρμοζω το ρητο "Το πιατο του ψαρα.....10 εν οφκερο τζαι 1 γεματο" ειμαι χαππη. :D :D
ΤΟ ΨΑΡΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΡΕΑΤΟΣΥΛΛΟΓΗ.......

marios
Site Admin

Post by marios »

:lol: Aμεση μετάδοση από τον ψαρότοπο X μόλις βγήκε ένα :shock: :shock: 8 τακιλο :!: :!: μηλοκόπι...περαιτέρω λεπτομέρειες από τους πρωταγωνιστές σε λίγο :D :wink:
Τίποτε δεν είναι τόσο χάλια που να μην μπορεί να γίνει χειρότερο!!

Greg

Post by Greg »

itan teras!!!!!... o logos pou efkike etsi kommati en epidi elupe o nick pou tin perioxi :twisted:..H maxi pou itan epiki etravixtike pou to cameraman tou periodikou..Mpravo sto filo mas to dimitri 8)
Esox Lucius

sea-hunter

Post by sea-hunter »

8eloume fotografies kopelia :D alla je to video kamnei mas :mrgreen:
pios to epiase?? en ston topo :wink: re caveman?? doloma??
Keep Walking...Keep Fishing!!

Post Reply

Return to “Ψάρεμα από ακτή”