αν τα 2 τηλεσκοπικα με ακτιον μεχρι 100 γρ και το ενα κυπρινοκαλαμο στις 2.75 λιπρες θεωρουνται εξοπλισμος σερφκαστινκ θα συφωνησω μαζι σου. στο συγκεκριμενο τοπο χρησημοπειω ενα η 2 καλαμια σερφκαστινκ μονο αμα θελω να κανω μακρινες βολες για ευνοητους λογους.Greg wrote:TO psari efieromeno episis sto nic.. pou tou areskei na psarefkei sto laidis mile aman en lanta, me elsoplismo tou surf casting![]()
![]()
Ψαρευτικές Εξορμήσεις και Αποτελέσματα
Re: Ψαρευτικές Εξορμήσεις και Αποτελέσματα
αν τα ηξερα ουλα θα επιανα και ψαριcaveman wrote:Πολλά ωραίοι ρε φίλε... την επόμενη στράταν εννάρτωπρος το παρών εννά μείνω δαμέ κατάυρα
![]()
![]()
Greg wrote:TO psari efieromeno episis sto nic.. pou tou areskei na psarefkei sto laidis mile aman en lanta, me elsoplismo tou surf casting![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
το κρίμαν με το φίλο μας τον Νίκο εν ότι ξέρει τα ούλλα....τζαι δεν εφαρμόζει τίποτε

Να μας πείς.no-nick wrote:κατα τα αλλα προχτες επεια να πω και εγω για την ψαρια μου και ειδα το μυλοκοπι και αλαξα ιδεα![]()
Τί ώρα επήες;
Επήα τζιαι εγώ το μεσημέρι, με ούτε εγώ εν ηξέρω πόσο αέρα, ανατολική Λεμεσό τζιαι ενώ είχα ένα δυνατό τσίμπημα εν έπιασα τίποτε.
Τί εφκαλες;
Δευτερα νυχτα 8-4 το πρωι , 1 μουρμουρο 33 εκ , μια μελανα και ενα παρα πολλα καλο τσιμπημα το οπιο εχασα.Someone wrote:Να μας πείς.no-nick wrote:κατα τα αλλα προχτες επεια να πω και εγω για την ψαρια μου και ειδα το μυλοκοπι και αλαξα ιδεα![]()
Τί ώρα επήες;
Επήα τζιαι εγώ το μεσημέρι, με ούτε εγώ εν ηξέρω πόσο αέρα, ανατολική Λεμεσό τζιαι ενώ είχα ένα δυνατό τσίμπημα εν έπιασα τίποτε.
Τί εφκαλες;
- StephanosNic
Ate re pou dame, eto epireastikes pou tes kouventes pou ekopsame sto rolling stone :p oullo parapona parapona alla ekataferes ta :p mpravo pantws ate je pou ton iouni enna sou deixnw je gw tes dikes mou pics :pGreg wrote:e file itan polla kali mera extes... aniksen o kolos mas..caveman wrote:Πρώτον ρε σειρά...ΑΑΑΑΑΑΑ με λαλείς τούντες κουβέντες, τζαι δεύτερον...εν καλόν.... αλλά ρε σειρά ήντα φότο έβαλες ρε...έν φέναιτε πολλά καλά... αλλά ντάξη...μετά που έφιες εκουμπίσαμεν τζαιμεις αλλό θκιο![]()
![]()
![]()
P.s.. touti i foto en original ke oxi edit opws kapies alles, ke to teratui touto efkalen to o fusikos
I MAKE FISH YOU GO DISCO !!!! DISCO DISCO GOOD GOOD !!!!
re mlk..empiken aprillis kai akoma ime PAPAGALOS
Akoma en efkala psari thalassa to 2008..Alopws en exw upothesi 

Esox Lucius
- StephanosNic
dokimase psarema mes tin mpira :p oullo je kati mporei na evreis
vale kounnes gia dolwma hehehehehe

I MAKE FISH YOU GO DISCO !!!! DISCO DISCO GOOD GOOD !!!!
ψαρεμα χθες απο της 8 την νυχτα μεχρι τις 6 το πρωι. ΑΕΡΑ ΚΟΥΠΑΝΙΣΤΟ.
psarema simera me to nick...aera koupanisto 8i fora.. na men pw ke ti egine stin epistrofi..Prin to epomeno psarema na kanonisoume na pame gia eksorkismo

Esox Lucius
ογδωη φορα
δεν έχετε υπόθεση , ειδικά ο άλλος 

Εγω παντως αμμαν εφαρμοζω το ρητο "Το πιατο του ψαρα.....10 εν οφκερο τζαι 1 γεματο" ειμαι χαππη.

ΤΟ ΨΑΡΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΡΕΑΤΟΣΥΛΛΟΓΗ.......

Τίποτε δεν είναι τόσο χάλια που να μην μπορεί να γίνει χειρότερο!!
itan teras!!!!!... o logos pou efkike etsi kommati en epidi elupe o nick pou tin perioxi
..H maxi pou itan epiki etravixtike pou to cameraman tou periodikou..Mpravo sto filo mas to dimitri 

Esox Lucius
- sea-hunter
8eloume fotografies kopelia
alla je to video kamnei mas
pios to epiase?? en ston topo
re caveman?? doloma??

pios to epiase?? en ston topo

Keep Walking...Keep Fishing!!