Ρε φιλε μια καθημερινη επια ψαρεμα καστινγκ πρωταρα και εφκαλα στην αρχη 2 μουρμουρους καλο σιζε.... Μετ που παει να ξημεροσει τελια η ψαροβαρκα μπροστα μ πας τα 120 μ και εμαζευκε διχτυα... τον ειδα επετασε μιτσια ψαρκα πισω... ,ετα που καμια ωρα εισχεν διαφορα ψαρια μικρα πας την παραλια πεθαμενα...... Και εγω ηπολογισα οτι εν τα διχτυα που φτεννν...
michalispsarema wrote:Ρε φιλε μια καθημερινη επια ψαρεμα καστινγκ πρωταρα και εφκαλα στην αρχη 2 μουρμουρους καλο σιζε.... Μετ που παει να ξημεροσει τελια η ψαροβαρκα μπροστα μ πας τα 120 μ και εμαζευκε διχτυα... τον ειδα επετασε μιτσια ψαρκα πισω... ,ετα που καμια ωρα εισχεν διαφορα ψαρια μικρα πας την παραλια πεθαμενα...... Και εγω ηπολογισα οτι εν τα διχτυα που φτεννν...
οι ρε για ονομα του θεου... πρεπει να ηταν μαζικη αποπηρα αυτοκτονιας των ψαριων
αληθκεια....εφανικεν μου πολλα παραξενο....Δεν μου αρεσει αλλα και στις κουρκουνες αν απελευθερωνεις ενα ψαρι που εν τραυματισμενο που πραγκαρολλα εν να πεθανει ετσι γινετε τελευταια....
Βασικα πιστευω οτι αν καποιος μαζεψει τους επαγγελματιες και οχι μονο και μιλησει τους για την σημασια του να προστατευουμε τα μικρα ψαρια θα δουμε μεγαλη βελτιωση στη θαλασσια ζωη
Παντως σημερα επια θαλασσα και εχαρηκα επειδη ειδα αρκετους μικρους σορκους περιπου 10 - 13 cm
περιοχη Παραλιμνιου- Αγια Ναπα ρε φιλε που εβουτισα πριν κανενεα μηνα τοσο ψαρι ποτε εν ειδα παο χιλιαδες μικρες κουρκουνες - σορκους- μικρα μαυρα- μελανουθκια και πολλα αλλλα ........ Νομιζω εφταιαμεν πολλα τα Λαγοψαρα αλλα ενεν εκεινα που φταιν ..... ειμαστε εμεις οι ανθρωποι..... Μετα το καλοκαιρι αυτες η περιοχες που αναφερα εχουν συνεχεια κυμα ετσι αναγκαζουν τους ψαραδες με τα δυχτια να μην ψαρεψουν .... και το αλλο που μου εκαμε εντυπωση περσι τα δυκτια τελια εξω αλλα φετος εν μεσα βαθκια που βαλουν....