Ψαρευτικές Εξορμήσεις και Αποτελέσματα

Neos

Re: Ψαρευτικές Εξορμήσεις και Αποτελέσματα

Post by Neos »

και υστερα καρτερουμε να δουμε προοδο και παραπανω ψαρια :evil: :evil: :evil:

M.S.BUFFALO

Post by M.S.BUFFALO »

michalispsarema wrote:Εγω νομιζω ρε φιλε ενεν ΝΟΜΙΜΟ... αλλα εν κυπραιοι..... πχ. επιαμε σημερα λαρνακα ετυχε ενας εσιρε 5 ζεμπηλες και καθαρισε τον τοπο.... :twisted: :twisted: :twisted:
εν τζιαι εκατηγορησα τον ανθροπο... μπορει να ηθελε να να στησει προστατεφτικο φραχτη για να μεν πετσοκοψουμε εμεις, οι ψαραδες ακτης, τα ψαρια

michalispsarema

Post by michalispsarema »

Ρε φιλε μια καθημερινη επια ψαρεμα καστινγκ πρωταρα και εφκαλα στην αρχη 2 μουρμουρους καλο σιζε.... Μετ που παει να ξημεροσει τελια η ψαροβαρκα μπροστα μ πας τα 120 μ και εμαζευκε διχτυα... τον ειδα επετασε μιτσια ψαρκα πισω... ,ετα που καμια ωρα εισχεν διαφορα ψαρια μικρα πας την παραλια πεθαμενα...... Και εγω ηπολογισα οτι εν τα διχτυα που φτεννν... :roll: :roll:

M.S.BUFFALO

Post by M.S.BUFFALO »

michalispsarema wrote:Ρε φιλε μια καθημερινη επια ψαρεμα καστινγκ πρωταρα και εφκαλα στην αρχη 2 μουρμουρους καλο σιζε.... Μετ που παει να ξημεροσει τελια η ψαροβαρκα μπροστα μ πας τα 120 μ και εμαζευκε διχτυα... τον ειδα επετασε μιτσια ψαρκα πισω... ,ετα που καμια ωρα εισχεν διαφορα ψαρια μικρα πας την παραλια πεθαμενα...... Και εγω ηπολογισα οτι εν τα διχτυα που φτεννν... :roll: :roll:
οι ρε για ονομα του θεου... πρεπει να ηταν μαζικη αποπηρα αυτοκτονιας των ψαριων

michalispsarema

αληθκεια....εφανικεν μου πολλα παραξενο....Δεν μου αρεσει αλλα και στις κουρκουνες αν απελευθερωνεις ενα ψαρι που εν τραυματισμενο που πραγκαρολλα εν να πεθανει ετσι γινετε τελευταια....

Neos

Post by Neos »

Το οτι τα εσειρε πισω εν καλο αλλα κατι πρεπει να γινει με τα δικτυα για να μεν πιανουνται τα μιτσια

michalispsarema

ακουστηκε νομιζω πριν κανενα χρονο η λιμενικη βρηκε διχτια μισινεζας με πολυ μικρο ματι ετσι ψαρευει οτι βρει....

Neos

Post by Neos »

Βασικα πιστευω οτι αν καποιος μαζεψει τους επαγγελματιες και οχι μονο και μιλησει τους για την σημασια του να προστατευουμε τα μικρα ψαρια θα δουμε μεγαλη βελτιωση στη θαλασσια ζωη
Παντως σημερα επια θαλασσα και εχαρηκα επειδη ειδα αρκετους μικρους σορκους περιπου 10 - 13 cm

michalispsarema

περιοχη Παραλιμνιου- Αγια Ναπα ρε φιλε που εβουτισα πριν κανενεα μηνα τοσο ψαρι ποτε εν ειδα παο χιλιαδες μικρες κουρκουνες - σορκους- μικρα μαυρα- μελανουθκια και πολλα αλλλα ........ Νομιζω εφταιαμεν πολλα τα Λαγοψαρα αλλα ενεν εκεινα που φταιν ..... ειμαστε εμεις οι ανθρωποι..... Μετα το καλοκαιρι αυτες η περιοχες που αναφερα εχουν συνεχεια κυμα ετσι αναγκαζουν τους ψαραδες με τα δυχτια να μην ψαρεψουν .... και το αλλο που μου εκαμε εντυπωση περσι τα δυκτια τελια εξω αλλα φετος εν μεσα βαθκια που βαλουν.... :D :D :D :D

Sorkomanis

Post by Sorkomanis »

Neos wrote:Βασικα πιστευω οτι αν καποιος μαζεψει τους επαγγελματιες και οχι μονο και μιλησει τους για την σημασια του να προστατευουμε τα μικρα ψαρια
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Πείτε ΌΧΙ στις μαλάγρες, μπασμούς και ψαροτροφες:)

michalispsarema

Sorkomanis wrote:
Neos wrote:Βασικα πιστευω οτι αν καποιος μαζεψει τους επαγγελματιες και οχι μονο και μιλησει τους για την σημασια του να προστατευουμε τα μικρα ψαρια
Ποιος να καταφερι ετσι πραμα.... ουτε ο θεος να κατεβει δτην γη.....

mikrosa
Location: θα με βρεις σε καποια παραλια-βυθο-φρακτη-βραχια ή στον κοσμο μου

Post by mikrosa »

michalispsarema wrote:
Sorkomanis wrote:
Ποιος να καταφερι ετσι πραμα.... ουτε ο θεος να κατεβει δτην γη.....
Να κατεβει ο θεος στη γη??? Εχει 15 χρονια που εκατεβηκε ρε,ησουν και ψαρεμα μαζι του σημερα :lol: :lol: :lol:

michalispsarema

mikrosa wrote: Να κατεβει ο θεος στη γη??? Εχει 15 χρονια που εκατεβηκε ρε,ησουν και ψαρεμα μαζι του σημερα :lol: :lol: :lol:
ρε εν εξορτοσες να φκαλις την κορη του τερατος ...εγω εφκαλα εστω και 2 ψαρια....... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Neos

Post by Neos »

Ξερω οτι εν γινετε ετσι πραμα αλλα λεμε ιδεεσ :D

dimitris michail

Post by dimitris michail »

κ
Attachments
1.jpg
1.jpg (107.63 KiB) Viewed 6365 times

Post Reply