Αλιευτικές εξορμήσεις και αποτελέσματα

fISHANDCHIPS

Re: Αλιευτικές εξορμήσεις και αποτελέσματα

Post by fISHANDCHIPS »

ρε παιθκια ... καθε φορά το ιδιο πράμα γίνεται ... εγω προσωπικά δεν εφαα ουτε λεπι απο λαβράκι στην ζωή μου ... αλλά δεν συγκλονιζουμε (μπροστα σε ενα ολόκληρο φόρουμ) και δεν καμνω θέμα λες και εβιάσαν την αδερφή μου ... ελεος πλέον ...
και πέστροφες άφησα πίσω και λαβρακια του γλυκου νερου οσα έπιασα δεν κρατησα ποττε μου ... εδωσα 2 λαβρακια σε ξαδερφο μου που πηγαμε μαζι ψάρεμα και σε κάποιο φίλο αλλη φορα.
δεν με ενδιαφέρει ουτε ποσα εκατομύρια διακινούν τα αμερικανακια μεσο του ψαρεματος λαβρακιού ουτε ποσα πιανει ο νικητής ... φίλε εχει πολλά πιο σημαντικά πραγματα να πείς σε κάποιο για να υποστηρίξεις το c&r και να δικαιολογίσεις την "λατρεια" σου που καλός ή κακός απο πολλούς έγινε απλά μια παροδική μόδα με διαφορά τσαντακια γεμάτα με πανάκριβα δολώματα να κρέμμοντε απο ένα ωραίο ντιζαινάτο γυλέκκο ψαρέματος.
που εισουν οταν εκρατούσα τα μαυροσάκουλα στον κούρη να σου δωσω και εσένα ... εισουν όμως πριν 1 μήνα στον Διπόταμο περνόντας αναμεσα μας με υφος ανωτερότητας επειδή εγώ ψάρευκα με αγκίστρι 16αρι κοκκινοφτερες και εσύ με 0/2 offset για competition ψάρια.
Εμένα προκαλεί μου μεγαλύτερο δέος ο κυπρίνος,εσένα το λαβράκι ... και τα 2 ειναι ψάρια με απολύτος καμια διαφορά ... η διαφορά ειναι οτι το λαβράκι εχει πολλά ωραίο βίντεο The Bass Master Promo το οποιο νομιζώ παραεπιρέασε σε
8-)
... φευγω και αφηνω πισω μου σκουπιδια

Giwrgos Deligiannis

Post by Giwrgos Deligiannis »

φιλε μου επειδη αναφερθηκες σε μενα προσωπικα ενα σου απαντησω καταλληλα...πρωτα απολα εν επερασα με υφος... δευτερο εν υποτιμησα ποττε το fish float...και τριτο ετσι λιο πιο πισω στα παρασκηνια λαλειτε μας την επειδη παμς ψαρεμα μονο για λαυρακι...τζαι κατι για το τελος...το c&r για μενα τζαι την συγκεκριμενη παρεα που καμνουμε τους διαγωνισμους μας ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΔΑ ΑΛΛΑ ΕΝΑΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΕΙΔΟΣ...εμεις προσεχουμε ουλλες τεσ λεπτομερειες που απετουντε τοσοστε το ψαρι να μεν πεθανει αφου παει πισω στο νερο...αα τζαι πληροφοριακα εν με 04+05 που ψαρεφκουμε...

Giwrgos Deligiannis

Post by Giwrgos Deligiannis »

τζαι αφου αναφερθηκατε σε βιντεο εν επηρεαζομαι που κανεναν... τζαι ως αναφορα ενα αλλο μεγα λαθος που καμνετε οι παραπανω...επειδη ειδα οτι εχρισιμοποιησετε το ονομα του Χαμπη...ποιος ο λογος να θελετε να θηξετε μια πραξη του συγκεκριμενου ανθρωπου που την στιγμη που ο ιδιος σεβετε τζινο που καμνει παραπανω τζαι που τον εαυτο του...τουλαχιστον 2-3 ατομα που αγωνιζοντε για να υπαρχουν ψαρκα στουσ παραπανω φραχτες τζαι να τα ψαρεφκουμε μεν τους σχολιαζετε με το παραμικρο...

belluga

Αλιευτικές εξορμήσεις και αποτελέσματα

Post by belluga »

Giwrgos Deligiannis wrote:επειδη ειδα οτι εχρισιμοποιησετε το ονομα του Χαμπη...ποιος ο λογος να θελετε να θηξετε μια πραξη του συγκεκριμενου ανθρωπου που την στιγμη που ο ιδιος σεβετε τζινο που καμνει παραπανω τζαι που τον εαυτο του...τουλαχιστον 2-3 ατομα που αγωνιζοντε για να υπαρχουν ψαρκα στουσ παραπανω φραχτες τζαι να τα ψαρεφκουμε μεν τους σχολιαζετε με το παραμικρο...
εσυ γιατι εθιξες την πραξη τζινου του ανθρωπου χωρις να ξερεις; ακριβως για τουντο λογο εχρισημοποιησα το ονομα Χαμπης επειδη τζαι ο ανθρωπος που εψαρεψε τα λαβρακια αγωνιζετε τζαι ηταν ενας που τους πρωτους ανθρωπους που αναλαβε για τον εμπλουτισμο του φρακτη της κληρου!
Για αυτο σου ειπα και ποιο πανω κανετε διακρισεις! Καλυτερα να τελιωσει η κουβεντα μας δαμε τουλαχιστο εγω δεν θα ξανα ασχοληθω με το θεμα και ξαναζητω συγνωμη για την αναστατωση που προκαλεσα!

Sent from my iPhone using Tapatalk

admin
Site Admin

Post by admin »

Δημήτρη δέν τίθετε θέμα απολογίας, ο Χαμπής είναι το καλύτερο παράδειγμα. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΟΓΜΑΤΙΚΟΣ αλλά σέβεται το περιβάλλον και ξέρει να κάνει σωστή διαχείριση των θηραμάτων που ψαρεύει. Αν πιάνει ψάρια και τα τρώει σίγουρα δέν πιάνει απο τόπους ή απο είδη που έχουν πρόβλημα. Μην ξεχνάτε ότι στον εμπλουτισμό των φραγμάτων συμβάλαμε και εμείς με τον χεράκι μας και όχι μόνο η φύση έτσι και το ισοζύγιο των ψαριών πρέπει να διατηρείτε. Πολλές φορές επιβάλεται να αλιεύονται και κάποια ψάρια. Προσωπικά εγώ πέραν απο την πέστροφα δέν τρώω άλλο ψάρι του γλυκού νερού παλιά δοκίμασα και λαυράκι αλλά οκ δέν με ενθουσίασε. Τώρα απο την στιγμή που κάποιος είναι σωστός και δικαιούτε και θέλει να πιάσει και να κρατήσει ψάρι fair enouph και κανεις δέν μπορείνα τον κατακρίνει για αυτό. Η δογματισμοί δέν οδηγούν πουθενά !!!!

Greg

Post by Greg »

caveman wrote: Έχω πρόβλημα όμως, και διαφωνώ με τουν την στάση, αν όντως η συγκεκριμενη φωτο δημοσιευτικε απο μαγαζι με ειδη αλιειας, διότι πρώτοι απο όλους τα είδη αλιείας έπρεπεν να αγωνίζουντε για την διατήριση των πληθησμών που έχουμε στα φράγματα... η θάλασσα εποσπάστην, σύντομα και οι φράχτες!
επεισης..
Esox Lucius

C&R

Post by C&R »

admin wrote:Δημήτρη δέν τίθετε θέμα απολογίας, ο Χαμπής είναι το καλύτερο παράδειγμα. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΟΓΜΑΤΙΚΟΣ αλλά σέβεται το περιβάλλον και ξέρει να κάνει σωστή διαχείριση των θηραμάτων που ψαρεύει. Αν πιάνει ψάρια και τα τρώει σίγουρα δέν πιάνει απο τόπους ή απο είδη που έχουν πρόβλημα. Μην ξεχνάτε ότι στον εμπλουτισμό των φραγμάτων συμβάλαμε και εμείς με τον χεράκι μας και όχι μόνο η φύση έτσι και το ισοζύγιο των ψαριών πρέπει να διατηρείτε. Πολλές φορές επιβάλεται να αλιεύονται και κάποια ψάρια. Προσωπικά εγώ πέραν απο την πέστροφα δέν τρώω άλλο ψάρι του γλυκού νερού παλιά δοκίμασα και λαυράκι αλλά οκ δέν με ενθουσίασε. Τώρα απο την στιγμή που κάποιος είναι σωστός και δικαιούτε και θέλει να πιάσει και να κρατήσει ψάρι fair enouph και κανεις δέν μπορείνα τον κατακρίνει για αυτό. Η δογματισμοί δέν οδηγούν πουθενά !!!!
Άριστε αυτοί που υποστηρίζουν το C&R δεν είναι καθόλου δογματικοί. Το C&R είναι μέθοδος προστασίας και διατήρησης των πληθυσμών των ψαριών που άρχισε να εξασκείται από πολλούς από εμάς εντατικά πριν 6-7 χρονια. Ο λόγος είναι γνωστός. Και εμείς κρατούσαμε ψαρια παλιά και κάποιοι από εμάς ακόμα μπορεί να κρατούν 2-3 ψαρια τον χρόνο για φαΐ. Το θέμα δεν είναι εκεί , το θέμα είναι να καταλάβει ο κόσμος το πρόβλημα και να ευαισθητοποιηθεί. Όλοι που ενδιαφέρονται για το μέλλον του ψαρέματος στους φράκτες θα πρέπει να βοηθήσουν σε αυτό τον τομέα.

apsavvas

Post by apsavvas »

ναι τα οσα ειπετε σωστα ειναι αλλα μεν το παρατραβουμε το θεμα με τις απελευθερωσεις.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
The only source of knowledge is experience

AggelosLRK

Post by AggelosLRK »

Με ετσι συμπεριφορα παντως δεν προκειτε να πειστει κανενας να βαζει ψαρια πισω,οπως τα μωρα..

fISHANDCHIPS

Post by fISHANDCHIPS »

C&R wrote:Άριστε αυτοί που υποστηρίζουν το C&R δεν είναι καθόλου δογματικοί. Το C&R είναι μέθοδος προστασίας και διατήρησης των πληθυσμών των ψαριών που άρχισε να εξασκείται από πολλούς από εμάς εντατικά πριν 6-7 χρονια. Ο λόγος είναι γνωστός. Και εμείς κρατούσαμε ψαρια παλιά και κάποιοι από εμάς ακόμα μπορεί να κρατούν 2-3 ψαρια τον χρόνο για φαΐ. Το θέμα δεν είναι εκεί , το θέμα είναι να καταλάβει ο κόσμος το πρόβλημα και να ευαισθητοποιηθεί. Όλοι που ενδιαφέρονται για το μέλλον του ψαρέματος στους φράκτες θα πρέπει να βοηθήσουν σε αυτό τον τομέα.
Γιαννη εγω συμφωνω απολυτα με τα λεγόμενα σου
Αλλα να πέφτει κάποιος χαμε να φακκα και να συγκλονίζεται λες και ειναι πανω στην σκηνη της επιδαυρου, να θεοποιει ή να μεταφραζει σε λεφτα ενα ψάρι δεν το βρίσκω καλο παραδειγμα για εμενα που πχ ειμαι 12 χρονων,διαβαζω το φορουμ και θα ακολουθήσω αυτο το χομπυ.Νομίζω επιασα τον λάθος δρόμο που τα 12 μου. Αν καποιος ειναι τόσο ευαισθητος που συγκλονίζεσαι τοτε πρεπει να το παθαίνει με όλα τα ειδη ψαριων γλυκων και αλμυρων (αλλα καλυτερα να μεν το παθενει καν,) μάλλον ομως υπαρχη καποιο λαθος στην διαμόρφοση της ψαρευτκής κουλτουρας που βλεπω συχνα να γίνεται απο διαφορες επιρροες.
Giwrgos Deligiannis wrote:ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΔΑ ΑΛΛΑ ΕΝΑΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΕΙΔΟΣ
Ο ψαρας σέβεται γενικα την φύση,οχι μονο τα ψάρια ,ποσο μάλλον ενα συγκεκριμένο ειδός ... στην γλώσσα της δικής μου ψαρευτικής κουλτούρας τα λόγια πιο πάνω δεν μου λεν κάτι ...
Δεν ειναι τρόπος ευαισθητοποιησης οι υπερβολες και η υπερεκτιμηση-θεοποιηση του οποιου διποτε ψαριου.

C&R

Post by C&R »

Εννοείται Πέτρο, όλα τα ψαρια και οι οργανισμοί στους φράκτες μας είναι αλληλένδετοι. Ο ίδιος σεβασμός πρέπει να υφίσταται για όλα τα είδη.

fISHANDCHIPS

Post by fISHANDCHIPS »

C&R wrote:Εννοείται Πέτρο, όλα τα ψαρια και οι οργανισμοί στους φράκτες μας είναι αλληλένδετοι. Ο ίδιος σεβασμός πρέπει να υφίσταται για όλα τα είδη.
:handgestures-thumbup:
Αυτο που θέλω να πω για να κλεισω με το θέμα ... ειναι να πέρνουμε το ψάρεμα λίγο πιο απλά και χαλαρα γιατι στην τελική ειναι κατι το οποιο μας βοηθα ψυχολογικα μεσα σε αυτη την παρονοηκη ζωη ... ουτε φορους τιμης χρειαζεται να καμνουμε στα ψάρκα ουτε να μας επιρεαζουν τα υπερογκα ποσά που παίζουνται κάπου αλλού κτλ κτλ κτλ ...

giannis33

Post by giannis33 »

Κοπέλλια chill-αρετε!!!
Κλείστε τα computer τζαι πιαίννετε ψάρεμα 8)

caveman

Post by caveman »

Έτσι, χαλαρά! Αφήνουμε κάποια πίσω, κρατούμε κάποια για φαϊ... παν μέτρον άριστον, τέλος :wink:
Στις εκλογές 2013, ψηφίζουμε:
==ΤΟΥΡΝΑ==

giannis33

Post by giannis33 »

caveman wrote:Έτσι, χαλαρά! Αφήνουμε κάποια πίσω, κρατούμε κάποια για φαϊ... παν μέτρον άριστον, τέλος :wink:
Ακριβώς :clap:

Post Reply

Return to “Ψάρεμα γλυκού νερού”