και πέστροφες άφησα πίσω και λαβρακια του γλυκου νερου οσα έπιασα δεν κρατησα ποττε μου ... εδωσα 2 λαβρακια σε ξαδερφο μου που πηγαμε μαζι ψάρεμα και σε κάποιο φίλο αλλη φορα.
δεν με ενδιαφέρει ουτε ποσα εκατομύρια διακινούν τα αμερικανακια μεσο του ψαρεματος λαβρακιού ουτε ποσα πιανει ο νικητής ... φίλε εχει πολλά πιο σημαντικά πραγματα να πείς σε κάποιο για να υποστηρίξεις το c&r και να δικαιολογίσεις την "λατρεια" σου που καλός ή κακός απο πολλούς έγινε απλά μια παροδική μόδα με διαφορά τσαντακια γεμάτα με πανάκριβα δολώματα να κρέμμοντε απο ένα ωραίο ντιζαινάτο γυλέκκο ψαρέματος.
που εισουν οταν εκρατούσα τα μαυροσάκουλα στον κούρη να σου δωσω και εσένα ... εισουν όμως πριν 1 μήνα στον Διπόταμο περνόντας αναμεσα μας με υφος ανωτερότητας επειδή εγώ ψάρευκα με αγκίστρι 16αρι κοκκινοφτερες και εσύ με 0/2 offset για competition ψάρια.
Εμένα προκαλεί μου μεγαλύτερο δέος ο κυπρίνος,εσένα το λαβράκι ... και τα 2 ειναι ψάρια με απολύτος καμια διαφορά ... η διαφορά ειναι οτι το λαβράκι εχει πολλά ωραίο βίντεο The Bass Master Promo το οποιο νομιζώ παραεπιρέασε σε