"Περί Aνέμων και Yδάτων"

plenom'metatopsarem?

Re: "Περί Aνέμων και Yδάτων"

Post by plenom'metatopsarem? »

Αφιερωμένες στους Χαμπή, Άρκαντο, Άγγγελο, Ψάρακα και Άντζυ! :)
Και μεν μου πει κανένας τωρά πως απαγορεύεται το ψάρεμα στους ποταμούς, γιατί εννα ακούσει!!!
Attachments
cIMG_5321c (2).jpg
cIMG_5321c (2).jpg (102.83 KiB) Viewed 5869 times
cIMG_5317c.jpg
cIMG_5317c.jpg (121.94 KiB) Viewed 5870 times

plenom'metatopsarem?

plenom'metatopsarem? wrote:Αφιερωμένες στους Χαμπή, Άρκαντο, Άγγγελο, Ψάρακα και Άντζυ! :)
Και μεν μου πει κανένας τωρά πως απαγορεύεται το ψάρεμα στους ποταμούς, γιατί εννα ακούσει!!!
α!και στον Αντρέα τον μικρό! :D

mikrosa
Location: θα με βρεις σε καποια παραλια-βυθο-φρακτη-βραχια ή στον κοσμο μου

Post by mikrosa »

φο φο τερας!!! Πολλα ωραιο ψαρι!!! :clap: :clap: :clap:

sotiris!129

Post by sotiris!129 »

plenom'metatopsarem? wrote:Αφιερωμένες στους Χαμπή, Άρκαντο, Άγγγελο, Ψάρακα και Άντζυ! :)
ε φιλε αν εν που ποταμο ο βαθμος δυσκολιας του να πιασεις ενα τετειο ψαρι ειναι 0
δεν χρειαζεται ουτε ιδιετερος εξοπλησμος ουτε ιδιετερη τεχνηκη oυτε ιδιετερο κοπο και ωρα!
αφου τα ψαρια ειναι τοσο "αγαθα" που τσιμπουν με το παραμικρο, οτι πεσει μεσα στην κολιμπα τους τσιμπουν το!
εχει πραμα ο γιαλος μαστρε?

plenom'metatopsarem?

sotiris!129 wrote:
ε φιλε αν εν που ποταμο ο βαθμος δυσκολιας του να πιασεις ενα τετειο ψαρι ειναι 0
δεν χρειαζεται ουτε ιδιετερος εξοπλησμος ουτε ιδιετερη τεχνηκη oυτε ιδιετερο κοπο και ωρα!
αφου τα ψαρια ειναι τοσο "αγαθα" που τσιμπουν με το παραμικρο, οτι πεσει μεσα στην κολιμπα τους τσιμπουν το!
φίλε Σωτήρη, έχεις απόλυτο...άδικο!!!!!!!!!!
Και ίσως σου εξηγήσω και το γιατί! ...κάποτε!

plenom'metatopsarem?

sotiris!129 wrote:
Πάνω σε ούλλα τούτα που έγραψες, έχεις δίκαιο! Τι να σου πω!

sotiris!129

Post by sotiris!129 »

φιλε μου δεν θελω ουτε να σου κανω τον εξυπνο ουτε να σε θιξω σαν ατομο παρολα αυτα οταν ενα πραγμα ειναι παρανομο ειναι παρανομο
στην εφιβια μου ενα παιδι απο την κακοπετρια που γνωρισα τοτε σε μια κατασκινοση στον καλοπαναγιωτι μου εδειξε το, "τροπο" ψαρεματος πεστροφας στον ποταμο του καλοπαναγιωτι... δεν θελω να πω τα τιπς για να μην ενθαρινω τους αλλους να κανουν αυτο που εκανα εγω τοτε, ομως καθε τοπο που εσυρναμε επιαναμε 1, συγουρα το size πεστροφας που εβαλες σπανιζει ομως βγαζαμε αξιολογα ψαρια! παρολα αυτα εχει αρκετα χρονια να παω σε ποταμο για πεστροφες και λογο αποστασης , λογο του οτι τα θαλασσινα ψαρια μου αρεσουν περισοτερο σε γευση και λογο του οτι δεν εχει τον απετουμενο βαθμο δυσκολια που επιθιμω σαν ατομο να εχει ενα ψαρι αποφασισα να σταματισω να πιγενω εδω και 5 χρονια!
παρολα αυτα ειχα ανεβαασει ενα δικο μου video στο youtube που ο καθενας μπορει να καταλαβει οτι ο βαθμος δυσκολιας ειναι 0 και αν 10 ατομα εξωρμισουν πανκυπρια τοτε δεν θα μινει ουτε 1 σε ποταμους στην Κυπρο... γιαυτο αλοστε και ειναι παρανομο!

psarakas

Post by psarakas »

Σωτήρη η κορου ειναι απο την Αυστρία
catch and release

sotiris!129

Post by sotiris!129 »

psarakas wrote:Σωτήρη η κορου ειναι απο την Αυστρία
???πια κορου???

plenom'metatopsarem?

λοιπόν φίλε Σωτήρη (να δεις που στο τέλος θα γίνουμε). Καμιά φορά είναι καλά να μη βγάζουμε βιαστικά συμπεράσματα. Το πείραγμα δεν ήταν για σένα,αλλά φαίνεται πως την πάτησες εσύ. Άθελα μου :)
Πρόσεξε καταρχήν την πέστροφα και τα χρώματα :wink: :wink: :wink:
Δεν νομίζω να έχεις πιάσει παρόμοια :)
Εκτός κι αν την ψάρεψες...εξωτερικό :)
Η συγκεκριμένη είναι από πρόσφατο ψάρεμα στο εξωτερικό λοιπόν, έχει στίγματα μαύρα ΚΑΙ κόκκινα, είναι πάνω από ένα κιλό μεγαλωμένη σε ποταμό (δες το σχήμα του σώματος) όπου όλες οι μικρές που ψαρεύονται αφήνονται πίσω να μεγαλώσουν! Όταν λέω όλες, εννοώ ΟΛΕΣ! Το πιθανότερο η πέστροφα αυτή να πιάστηκε ξανά στο παρελθόν.
Πιάστηκε με τεχνική σπίννινγκ, με πολύ λεπτά εργαλεία, σε ποταμό που είναι πολύ δύσκολο να πλησιάσεις την όχθη και θέλει και συγκεκριμένες ώρες και συνθήκες να κτυπήσει :wink:

sotiris!129
(ε φιλε αν εν που ποταμο ο βαθμος δυσκολιας του να πιασεις ενα τετειο ψαρι ειναι 0
αφου τα ψαρια ειναι τοσο "αγαθα" που τσιμπουν με το παραμικρο, οτι πεσει μεσα στην κολιμπα τους τσιμπουν το! )

Άρα... η συγκεκριμένη δεν ήταν τόσο αγαθή. Ο βαθμός δυσκολίας, πίστεψέ με, αρκετά μεγάλος, όταν έχεις να κάνεις με τέτοιο δυνατό ψάρι, με λεπτά εργαλεία, λίγο χώρο να κινηθείς κλπ..., χρειάζεται ιδιαίτερος εξοπλισμός(!!!) , τεχνική μόνο σπίννινγκ επιτρέπεται, ιδιαίτερος κόπος και συγκεκριμένη ώρα! :)
Τα ψάρια δεν είναι αγαθά και το σπίννερ σου ΔΕΝ πέφτει σε κολύμπα! :)
Αυτά για αποφυγή παρεξηγήσεων! :)
Φίλοι?! :D

plenom'metatopsarem?

psarakas wrote:Σωτήρη η κορου ειναι απο την Αυστρία
Ήντα καρφί είσαι!!! :lol: :lol: :lol:

sotiris!129

Post by sotiris!129 »

plenom'metatopsarem? wrote:λοιπόν φίλε Σωτήρη (να δεις που στο τέλος θα γίνουμε). Καμιά φορά είναι καλά να μη βγάζουμε βιαστικά συμπεράσματα. Το πείραγμα δεν ήταν για σένα,αλλά φαίνεται πως την πάτησες εσύ. Άθελα μου :)
Πρόσεξε καταρχήν την πέστροφα και τα χρώματα :wink: :wink: :wink:
Δεν νομίζω να έχεις πιάσει παρόμοια :)
Εκτός κι αν την ψάρεψες...εξωτερικό :)
Η συγκεκριμένη είναι από πρόσφατο ψάρεμα στο εξωτερικό λοιπόν, έχει στίγματα μαύρα ΚΑΙ κόκκινα, είναι πάνω από ένα κιλό μεγαλωμένη σε ποταμό (δες το σχήμα του σώματος) όπου όλες οι μικρές που ψαρεύονται αφήνονται πίσω να μεγαλώσουν! Όταν λέω όλες, εννοώ ΟΛΕΣ! Το πιθανότερο η πέστροφα αυτή να πιάστηκε ξανά στο παρελθόν.
Πιάστηκε με τεχνική σπίννινγκ, με πολύ λεπτά εργαλεία, σε ποταμό που είναι πολύ δύσκολο να πλησιάσεις την όχθη και θέλει και συγκεκριμένες ώρες και συνθήκες να κτυπήσει :wink:

sotiris!129
(ε φιλε αν εν που ποταμο ο βαθμος δυσκολιας του να πιασεις ενα τετειο ψαρι ειναι 0
αφου τα ψαρια ειναι τοσο "αγαθα" που τσιμπουν με το παραμικρο, οτι πεσει μεσα στην κολιμπα τους τσιμπουν το! )

Άρα... η συγκεκριμένη δεν ήταν τόσο αγαθή. Ο βαθμός δυσκολίας, πίστεψέ με, αρκετά μεγάλος, όταν έχεις να κάνεις με τέτοιο δυνατό ψάρι, με λεπτά εργαλεία, λίγο χώρο να κινηθείς κλπ..., χρειάζεται ιδιαίτερος εξοπλισμός(!!!) , τεχνική μόνο σπίννινγκ επιτρέπεται, ιδιαίτερος κόπος και συγκεκριμένη ώρα! :)
Τα ψάρια δεν είναι αγαθά και το σπίννερ σου ΔΕΝ πέφτει σε κολύμπα! :)
Αυτά για αποφυγή παρεξηγήσεων! :)
Φίλοι?! :D
φιλοι παντα ειμασταν εν ζε εχουμε χωραφκια να χωρισουμε! τωρα επιασα το Αυστρια!
ναι οντως τα χρωματα της ειναι παραξενα εν πολλα ασχημη σε σχεση με τες δικες μας :lol: !
παρολα αυτα τα πιο πανω για τους υπολιπους ισχιουν για την κυπρο τα ψαρια ειναι οντως και αγαθα και ουτε καλαμι σπιννινκ χρειαζεται ουτε τιποτε!!!
φιλε μου 1 σου λεω επιασα με τα χερια μου μεγαλιτερι του KG οσο κοψια και αν σου ακουγεται σκεφτου ποσο αγαθες ενει!

plenom'metatopsarem?

φιλοι παντα ειμασταν εν ζε εχουμε χωραφκια να χωρισουμε! τωρα επιασα το Αυστρια!
ναι οντως τα χρωματα της ειναι παραξενα εν πολλα ασχημη σε σχεση με τες δικες μας :lol: !
παρολα αυτα τα πιο πανω για τους υπολιπους ισχιουν για την κυπρο τα ψαρια ειναι οντως και αγαθα και ουτε καλαμι σπιννινκ χρειαζεται ουτε τιποτε!!!
φιλε μου 1 σου λεω επιασα με τα χερια μου μεγαλιτερι του KG οσο κοψια και αν σου ακουγεται σκεφτου ποσο αγαθες ενει![/quote]

:) Ξέρω το φίλε Σωτήρη. Εν είμαι τωρασινός :wink: ...δυστυχώς! :lol: :lol: :lol:
ΟΙ δικές μας εν λίο...εισαγώμενες αν ξέρεις την ιστορία τους :)

plenom'metatopsarem?

Για να δεις τα χρώματα καλύτερα

http://de.wikipedia.org/w/index.php?tit ... 0601213943

sotiris!129

Post by sotiris!129 »

την ιστορια εν την ξερω αλλα ουτε να τες μαγειρεψω ξερω την τελευτεα που ειχα πιασει αλλο λιο να μεν καταφερω να την φαω! εν που λειπουμουν που την εσκοτωσα και εφα την αλιος αν την εγωραζα ηταν να την πεταξω τον κατον! :lol:
Last edited by sotiris!129 on Tue Jun 26, 2012 12:32 pm, edited 1 time in total.

Post Reply

Return to “Ψάρεμα γλυκού νερού”