Και μεν μου πει κανένας τωρά πως απαγορεύεται το ψάρεμα στους ποταμούς, γιατί εννα ακούσει!!!
α!και στον Αντρέα τον μικρό!plenom'metatopsarem? wrote:Αφιερωμένες στους Χαμπή, Άρκαντο, Άγγγελο, Ψάρακα και Άντζυ!
Και μεν μου πει κανένας τωρά πως απαγορεύεται το ψάρεμα στους ποταμούς, γιατί εννα ακούσει!!!
ε φιλε αν εν που ποταμο ο βαθμος δυσκολιας του να πιασεις ενα τετειο ψαρι ειναι 0plenom'metatopsarem? wrote:Αφιερωμένες στους Χαμπή, Άρκαντο, Άγγγελο, Ψάρακα και Άντζυ!
φίλε Σωτήρη, έχεις απόλυτο...άδικο!!!!!!!!!!sotiris!129 wrote:ε φιλε αν εν που ποταμο ο βαθμος δυσκολιας του να πιασεις ενα τετειο ψαρι ειναι 0plenom'metatopsarem? wrote:Αφιερωμένες στους Χαμπή, Άρκαντο, Άγγγελο, Ψάρακα και Άντζυ!
δεν χρειαζεται ουτε ιδιετερος εξοπλησμος ουτε ιδιετερη τεχνηκη oυτε ιδιετερο κοπο και ωρα!
αφου τα ψαρια ειναι τοσο "αγαθα" που τσιμπουν με το παραμικρο, οτι πεσει μεσα στην κολιμπα τους τσιμπουν το!
Πάνω σε ούλλα τούτα που έγραψες, έχεις δίκαιο! Τι να σου πω!sotiris!129 wrote:ε φιλε αν εν που ποταμο ο βαθμος δυσκολιας του να πιασεις ενα τετειο ψαρι ειναι 0plenom'metatopsarem? wrote:Αφιερωμένες στους Χαμπή, Άρκαντο, Άγγγελο, Ψάρακα και Άντζυ!
δεν χρειαζεται ουτε ιδιετερος εξοπλησμος ουτε ιδιετερη τεχνηκη oυτε ιδιετερο κοπο και ωρα!
αφου τα ψαρια ειναι τοσο "αγαθα" που τσιμπουν με το παραμικρο, οτι πεσει μεσα στην κολιμπα τους τσιμπουν το!
???πια κορου???psarakas wrote:Σωτήρη η κορου ειναι απο την Αυστρία
Ήντα καρφί είσαι!!!psarakas wrote:Σωτήρη η κορου ειναι απο την Αυστρία
φιλοι παντα ειμασταν εν ζε εχουμε χωραφκια να χωρισουμε! τωρα επιασα το Αυστρια!plenom'metatopsarem? wrote:λοιπόν φίλε Σωτήρη (να δεις που στο τέλος θα γίνουμε). Καμιά φορά είναι καλά να μη βγάζουμε βιαστικά συμπεράσματα. Το πείραγμα δεν ήταν για σένα,αλλά φαίνεται πως την πάτησες εσύ. Άθελα μου![]()
Πρόσεξε καταρχήν την πέστροφα και τα χρώματα![]()
![]()
![]()
Δεν νομίζω να έχεις πιάσει παρόμοια![]()
Εκτός κι αν την ψάρεψες...εξωτερικό![]()
Η συγκεκριμένη είναι από πρόσφατο ψάρεμα στο εξωτερικό λοιπόν, έχει στίγματα μαύρα ΚΑΙ κόκκινα, είναι πάνω από ένα κιλό μεγαλωμένη σε ποταμό (δες το σχήμα του σώματος) όπου όλες οι μικρές που ψαρεύονται αφήνονται πίσω να μεγαλώσουν! Όταν λέω όλες, εννοώ ΟΛΕΣ! Το πιθανότερο η πέστροφα αυτή να πιάστηκε ξανά στο παρελθόν.
Πιάστηκε με τεχνική σπίννινγκ, με πολύ λεπτά εργαλεία, σε ποταμό που είναι πολύ δύσκολο να πλησιάσεις την όχθη και θέλει και συγκεκριμένες ώρες και συνθήκες να κτυπήσει![]()
sotiris!129
(ε φιλε αν εν που ποταμο ο βαθμος δυσκολιας του να πιασεις ενα τετειο ψαρι ειναι 0
αφου τα ψαρια ειναι τοσο "αγαθα" που τσιμπουν με το παραμικρο, οτι πεσει μεσα στην κολιμπα τους τσιμπουν το! )
Άρα... η συγκεκριμένη δεν ήταν τόσο αγαθή. Ο βαθμός δυσκολίας, πίστεψέ με, αρκετά μεγάλος, όταν έχεις να κάνεις με τέτοιο δυνατό ψάρι, με λεπτά εργαλεία, λίγο χώρο να κινηθείς κλπ..., χρειάζεται ιδιαίτερος εξοπλισμός(!!!) , τεχνική μόνο σπίννινγκ επιτρέπεται, ιδιαίτερος κόπος και συγκεκριμένη ώρα!
Τα ψάρια δεν είναι αγαθά και το σπίννερ σου ΔΕΝ πέφτει σε κολύμπα!
Αυτά για αποφυγή παρεξηγήσεων!![]()
Φίλοι?!