ΒΓΗΚΑΝ ΟΙ ΚΟΥΡΚΟΥΝΕΣ ?

angiec

Re: ΒΓΗΚΑΝ ΟΙ ΚΟΥΡΚΟΥΝΕΣ ?

Post by angiec »

3kg αν πιασω χειροψαρο πανω στην αντενα εν να μου την κοψει να μου την καμει 5 κομαθκια! αναλογα με την τεχνικη πιανεις και τα αναλογα ψαρια!

Δεν θα σε κατακρίνω για την ψαριά σου γιατί και ΕΓΩ όπως και όλοι μας περάσαμε από το στάδιο αυτό . Πρώτα θέλω να σου πω μπράβο γιατί μοιράζεσαι τα μυστικά σου εδώ βοηθώντας και άλλους φίλους . Εγώ ψαρεύω με Αντένα εδώ και 20 χρόνια ,και συμφωνώ ότι δεν βγάζεις το μέγεθος του φίλου Αντρέα που είναι όπως είπες και διαφορετική τεχνική , των 3ων κιλών ,.....αλλά όμως και με την αντένα μπορείς να βγάλεις άνετα αξιόλογα ψάρια και πέρα των 25-35-40 εκ και ας είναι ενα δύο κομμάτια , δεν σημαίνει ΑΝΤΕΝΑ =ΜΙΚΡΟ ΨΑΡΙ άσε το τράβηγμα και η αγωνία ,για μένα αυτό αξίζει όσο αφορά την αντένα ,μπορεί να δοκιμάζω και άλλες τεχνικές αλλά δεν την αλλάζω με τίποτα.

Δεν πρέπει επειδή ένα ψάρι δεν είναι μέσα στα όρια να μην το σεβόμαστε .........................Παντα ΦΙΛΙΚΑ :) :) και θα δοκιμάσω και την ζύμη σου :lol: :lol:

ΧΑΡΗΣ Μ

Post by ΧΑΡΗΣ Μ »

Επειδη ακουω και διαβαζω οτι αυτοι που ασχολουντε με την ταδε τεχνικη η την αλλη τεχνικη και σου'πα μου'πες,ειναι επιλεχτικοι θα σας πω το εξης . ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ απο τον καθενα . Υπαρχουν οι κρεατοσυλλεχτες και υπαρχουν και αυτοι που απολαμβανουν το ψαρεμα. Και ειναι μια απο τις απολαυσεις του ψαρεματος να ελευθερωνεις ψαρια .Την Κυριακη στο αλ.καταφυγιο Ζυγιου ειχεν εναν κυριο που εβγαζε λαβρακια των 7-10 ποντους. Οταν πηγα κοντα του πραγματι ειχε αρκετα μεσα στη συκλα του και ολα νεκρα.Αφου του εξηγησα οτι αυτο που κανει ειναι εγκλημα μου ειπε το γνωστο [το ξερω αλλα αυτα βρισκω] ,του εξηγησα ορισμενα πραγματα ,νομιζω το καταλαβε και εφυγε.Χθες στο Ζυγι παλι γυρω στις 5 το απογευμα βλεπω 2 κυριους να περπατουν με το ψαροτουφεκο στον πεζοδρομο του λιμανιου.Τους λεω οτι το ψαροτουφεκο απαγορευεται το Μαιο και μου ειπαν οτι το γνωριζαν και οτι ψαρευαν εξω κοντα στους καλαμαες για κουρκουνες και οτι επεξε και ενα ορφουι :o Λιγο πιο μεγαλο απο τη φουχτα :evil: Τωρα τι να πεις .Τα σχολια δικα σας
ΘΑΛΑΣΣΑ ΧΩΡΙΣ ΖΩΗ=ΖΩΗ ΧΩΡΙΣ ΘΑΛΑΣΣΑ

apsavvas

Post by apsavvas »

Νομίζω αυτούς πρέπει να βουρά το τμήμα Αλιείας και όχι ασήμαντα πράγματα και απαγορεύσεις σε καταφύγια για ψάρεμα
The only source of knowledge is experience

COTSIOS80

Post by COTSIOS80 »

apsavvas wrote:Νομίζω αυτούς πρέπει να βουρά το τμήμα Αλιείας και όχι ασήμαντα πράγματα και απαγορεύσεις σε καταφύγια για ψάρεμα
Εν ακουεις δαμε που εγινεν η παρανομια? Αλιευτικο καταφυγιο Ζυγιου. Εξω που την πορτα τους.
...αλλα ηταν Κυριακη ρε σορρυ.....εξεχασα, :?
Ditch the bitch and let's go fishing!

apsavvas

Post by apsavvas »

μιλούσα για τη απαγόρευση που είχαν για το καταφύγιο.
The only source of knowledge is experience

sotiris!129

Post by sotiris!129 »

angiec wrote:3kg αν πιασω χειροψαρο πανω στην αντενα εν να μου την κοψει να μου την καμει 5 κομαθκια! αναλογα με την τεχνικη πιανεις και τα αναλογα ψαρια!

Δεν θα σε κατακρίνω για την ψαριά σου γιατί και ΕΓΩ όπως και όλοι μας περάσαμε από το στάδιο αυτό . Πρώτα θέλω να σου πω μπράβο γιατί μοιράζεσαι τα μυστικά σου εδώ βοηθώντας και άλλους φίλους . Εγώ ψαρεύω με Αντένα εδώ και 20 χρόνια ,και συμφωνώ ότι δεν βγάζεις το μέγεθος του φίλου Αντρέα που είναι όπως είπες και διαφορετική τεχνική , των 3ων κιλών ,.....αλλά όμως και με την αντένα μπορείς να βγάλεις άνετα αξιόλογα ψάρια και πέρα των 25-35-40 εκ και ας είναι ενα δύο κομμάτια , δεν σημαίνει ΑΝΤΕΝΑ =ΜΙΚΡΟ ΨΑΡΙ άσε το τράβηγμα και η αγωνία ,για μένα αυτό αξίζει όσο αφορά την αντένα ,μπορεί να δοκιμάζω και άλλες τεχνικές αλλά δεν την αλλάζω με τίποτα.

Δεν πρέπει επειδή ένα ψάρι δεν είναι μέσα στα όρια να μην το σεβόμαστε .........................Παντα ΦΙΛΙΚΑ :) :) και θα δοκιμάσω και την ζύμη σου :lol: :lol:
φιλε ζεγω μπορει να μεν ψαρεφκω 20 χρονια αλλα και εγω επιασα ψαρια 500gr-1kg με αντενα ειχεν φορα που επιανα 1 ψαρι καλο ειχεν φορα που επιανα και 5 ετσι μεγεθους, εφτασα σε σιμιο να ειμαι αρκετα πιο επιλεκτικος απο τον πρωτο και δευτερο χρονο που εξεκινησα το ψαρεμα αλλα καπια πραματα εν λογικο ναν στην κριση του καθενος, το 25-30 ποντο χοιροψαρο ειμαι σιγουρος πως τα 3/4 αυτον που διαβαζουν τωρα την κουβεντας μας οχι μονο θα εβαζαν στην σοδια τους αλλα ηταν να καμουν και party στην γειτονια!
δοκιμασε την φιλουι μου και λογο πειρας λογικο καπιοι να βρουν καπια υλικα αδιναμα η καπια υλικα πιο δυνατα απο τα αλλα και να χριαζονται αντικατασταση , οπως και να εχει συνπλιρονεται με βαση την περιοχη και τον τροπο ψαρεματος!
οπως ελεγα και στο φιλο maxiths που πμ τα υλικα που βαζω ειναι ολα μελετιμενα και κανενα δεν μπικε στην τυχη!
δλδ : νερο θαλασινο εξασφαλιζει οτι η τροφη μας δεν θα βρομει χλορινες! και δινει στην τροφη μας μια ελαφρια ελαστικοτιτα που το γλικο νερο δεν δινει!
αυγο και καταψιξη κανει την τροφη μας οπως την πισα και δενουν τα υλικα ομιομορφα ετσι δεν φεβγουν εφκολα με τα τσιμπιματα απο το αγκιστρι μας!
τυρι... τσιπουρες σορκοι μελανες λατρεφκουν το
μελι ή χαρουπομελο σκαροι/κουρκουνες ουφφφφ!
οι 2 συνκεκριμενες τροφες που βαζω μεσα ειναι οι αγαπιμενες μου σε ψαρεμα απλα εθελα να τες βελτιοσω για να εχω καλιτερα αποτελεσματα!
εχει πραμα ο γιαλος μαστρε?

shark25

Post by shark25 »

σοτηρη μια αποροια λες οτι για μπασμωμα βαζεις το μιγμα σε μια μπουκαλα με νερο και μπασμωνεις. πωσ θα το ριξεις στο σημειο που θες αφου θα νε σε υγρη μορφη?

sotiris!129

Post by sotiris!129 »

φιλε μου με αντενα ποσο πολλα μακρια που τα ποθκια σου ψαρεφκεις? 4-5 μετρα ατε στο χαμο του κοσμου 7-8?
βαλεις το μεσα σε ενα κουπι ζε συρνεις το 3-4 μετρα παει! οι να σειρεις ζε το κουπι μαζι :lol: !
η' απλα μεσα στο νερο προσθετεις λιο αλευρι η 1 που τες 2 τροφες που εχεις για να γινει χιλος τελια αρεομενος, προσθετης ΑΜΜΟ και το πετας στο σιμειο που θα ψαρεψεις!
ομως σε καμεια περιπτοση μαπες τροφης η' πιριλουθκια του ιχθυοτροφιου που παλε εν γελια μεθοδος μπασμοματος αφου παλε ταιζουντε τα ψαρκα :lol:

shark25

Post by shark25 »

καλα ετσι που λες εθα γεμωσει μικροψαρα?οπωσ και να χει φενεται ενδιαφερον το μειγμα σ και θα το δοκιμασω

antreas omo

Post by antreas omo »

Έχει καμία περιοχή που έχει να Πάω :?:

mikrosa
Location: θα με βρεις σε καποια παραλια-βυθο-φρακτη-βραχια ή στον κοσμο μου

Post by mikrosa »

Λιπων Σωτο μου...εκαμα την τροφη σου...εβαλα λαθος δοσολογιες και εγινικεν σκ"τα...υγια...εδιορθωσα το...
εξιμαρισα την κουζινα και εφοναζεν μου η μανα μου
κομα τα σχιερκα μου μιριζουν τροφες...

εμινεν να πιαμεν και ψαρκα...που την ψαραγορα :lol: :lol: :lol:

κανονισε να παμε πουποτε μαζι...

sotiris!129

Post by sotiris!129 »

shark25 wrote:καλα ετσι που λες εθα γεμωσει μικροψαρα?οπωσ και να χει φενεται ενδιαφερον το μειγμα σ και θα το δοκιμασω
φιλε και μπαλα τροφης ή κοκκους να παιταξεις μεσα παλε θα γεμοσει μικροψαρα! εν μπορεις να φκαλεις εξω που το game τα μικροψαρα οπως και να εχει!

sotiris!129

Post by sotiris!129 »

mikrosa wrote:Λιπων Σωτο μου...εκαμα την τροφη σου...εβαλα λαθος δοσολογιες και εγινικεν σκ"τα...υγια...εδιορθωσα το...
εξιμαρισα την κουζινα και εφοναζεν μου η μανα μου
κομα τα σχιερκα μου μιριζουν τροφες...

εμινεν να πιαμεν και ψαρκα...που την ψαραγορα :lol: :lol: :lol:

κανονισε να παμε πουποτε μαζι...
υγεια Αντρικο μου εκαμα καμποσει κανει για 4 ψαρεματα γεματα! εν να παω αυριο να δω τι παιζει στο γιαλο! :lol:

maxhtec

Post by maxhtec »

Ρε φιλε το μιγμα σμιγε το με καπιρα αλεσμενη τσε καμε καμια 10αρκα μαπουες τσε συρνε καθε τοσο μεσα βαλε τσε λιον αμμο μεσα

NIKOLAS HARRIS

Post by NIKOLAS HARRIS »

sotiris!129 wrote:φιλε Νικολα εγω προτος θα κατακρινα αυτη την ψαρια αν την εβλεπα αλλου και δεν εχεις και αδικο
ομως πρεπει να διαχορισουμε καπια πραματα, ο ανθρωπος με τα μιλοκοπια και τες τσιπουρες που λες ψαρεβει με διαφορετικη τεχνικη ψαρεματος απο το θεμα εδω που ειναι η αντενα!
το χοιροψαρο που βλεπεις ζιαμε εν 200-300 gr ??? δαμε μισο κιλο ειπαμε για μια φορα που επιασα και ηταν εξερετικα σπανιο!
3kg αν πιασω χειροψαρο πανω στην αντενα εν να μου την κοψει να μου την καμει 5 κομαθκια! αναλογα με την τεχνικη πιανεις και τα αναλογα ψαρια! σιγουρα αν ηταν το ψαρι 50-100gr ηταν να παει πισω στο νερο! οπως πιγαν και πολλα αλλα!
οι κουρκουνες που βλεπεις ειναι ολες μα ολες 8-10 cm μπορει να εχει και καμια 7cm απολογουμε,οπως ειπες και εσυ ασχετος αν μου κανουν ελεχο η οχι και εγω κανω release τα μικροτερα ψαρια απο το οριο που εγω ο ιδιος εχω βαλει στον εαφτο μου επιδη για τες κουρκουνες δεν εχει επιτρεπτο οριο!
την καρακιδα δεν την επιασα εγω αλλα ο συντροφος μου αρα δεν μπορουσα να του επιβλιθω να κανει κατι ηταν στην κριση του, ΑΛΛΑ και εγω να την επιανα ηταν να την πιασω 100%
δεν ηταν 10cm ηταν τουλαχιστο 30 αποτι θιμουμε, (γιατι αποτι ειπα πιο πανω η φωτογραφια εν περσυνηκαι δεν μπορω να ειμαι σιγουρος για το μεγεθος) αλλα και επειδη με την αντενα καρακιδα 5KG δεν προκειτε ουτε σε 1000 χρονια να πιασεις καπιος ειδικα στην κυπρο!
φιλε μου και εγω παω ψαροτουφεκο αρκετα συχνα, σιγουρα δεν εχω τα αποτελεσματα που εχεις εσυ ομως και εγω αν την συνκεκριμενη μερα πιγενα για ψαροτουφεκο αντι για αντενα δεν θα γυριζα το οπλο σε κανενα απο τα ψαρια που εχει η φωτογραφια παρολα αυτα καρακιδα 5κg και χοιροψαρο 3kg ποτε δεν ειδα και δεν νομιζω να δω :lol: ! ομως αλλο το ψαροτουφεκο αλλο η αντενα και αλλο το casting!
:clap: οκ φιλε μου το θέμα είναι να καταλαβαίνουμε τι χρειάζεται η φύση για να μπορούμε να τη βοηθούμε πάντα!!

Post Reply

Return to “ANNTENA”