bassno1 wrote:Παιδιά ο Ασπρόγκρεμος ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ![]()
Η μόνη λύση είναι ο Κούρρης.![]()
Μειονεκτήματα Ασπρόγκρεμμου:![]()
1. Μεγάλες αποστάσεις.
2.Τα σάντου'ι'τς και το νερό θα χογλάσουν.Δεν μπορεί ο καθένας να κουβαλά και μια παγωνιέρα μαζί του.
3.Τα λίγα προσβάσιμα σημεία είναι κατηλειμμένα απο νωρίς απο τους διάφορους ''γνωστούς''.
4.Εάν συμβεί οτιδήποτε τα αυτοκίνητα θα είναι πολύ μακριά.
5.Οι κριτές θα έχουν πολύ δύσκολο έργο λόγω της τεράστιας απόστασης που θα διανυθεί από τους συμμετέχοντες.
Δεν αναφέρομαι στο αν θα πιαστούν ψάρια γιατί κανένας δεν μπορεί να προβλέψει τέτοιο πράγμα ούτε τις συνθήκες της ημέρας του αγώνα, ανεξάρτητα αν σε τετράωρο ψάρεμα την Κυριακή απο τρία άτομα κτύπησε μονο ένα λαυράκι μη μετρίσημο.
Πλεονεκτήματα Κούρρη:![]()
1.Μικρές αποστάσεις σχετικά.(βόρεια πλευρά)
2.Τα αυτοκίνητα πολύ κοντά.(Εκκλησία).Τα σάντου'ι'τς και το νερό η/και οι μπύρεςπαραμένουν κρύα χωρίς να χαλάσουν.
![]()
3.Αρκετός χώρος στην βόρεια πλευρά.Όποιος θέλει και αντέχει πηγαίνει και στην δυτική πλευρά.
4.Περισσότερη ασφάλεια.
5.Ευκολότερο το έργο των κριτών.
6.Απο ότι ξέρω και ακούω ο Κούρρης έχει καλύτερα αποτελέσματα αυτή την στιγμή.ΤΟΝΙΖΩ ΤΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ γιατί επαναλαμβάνω κανένας δεν μπορεί να γνωρίζει τι θα δώσει η συγκεκριμένη μέρα στα δύο φράγματα.
Στον πρώτο διαγωνισμό αν θυμάστε η Καλαβασός δύο εβδομάδες πρίν τον διαγωνισμό έδινε πολύ καλά αποτελέσματα ενώ την ημέρα του διαγωνισμού ήταν φτωχά.(πέντε μετρήσιμα ψάρια απο τριάντα άτομα)
Αυτά για προβληματισμό.Δεκτές όλες οι απόψεις.Περιττό να πω ότι θα λάβω μέρος όπου και να γίνει ο διαγωνισμός.
Φιλε μου σεβαστή η άποψη σου. Δεν ξέρω αν έχεις πάει ασπροκρεμο αλλα αυτό που περιγράφεις είναι εντελώς εκτος πραγματικότητας εκτος ίσως από τους ψαράδες που θα τους βρείς παντού τις Κυριακές και ειδικά στον Κούρι. Δυστυχώς δεν μπορούμε να διοργανώσουμε τέτοιο διαγωνισμό καθημερινές. Ο σύνδεσμος θα προσπαθήσει να έχει το Τμήμα Αλιείας την ημερα του διαγωνισμού για τους παρανομους. Πάντως αν ερκεσε για μπίρες μάλλον σε λάθος διαγωνισμό θα λάβεις μέρος. Όμως για σένα θα φροντίσουμε να έχουμε παγωμένες για να μην μείνεις παραπονούμενος