2os Διαγωνισμός Ψαρέματος Λαυρακιού P.M. OUTDOORS – 13/05/12

C&R

Re: 2os Διαγωνισμός Ψαρέματος Λαυρακιού P.M. OUTDOORS – 13/05/12

Post by C&R »

bassno1 wrote:Παιδιά ο Ασπρόγκρεμος ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ :naughty:
Η μόνη λύση είναι ο Κούρρης. :handgestures-thumbupright:

Μειονεκτήματα Ασπρόγκρεμμου: :hand:
1. Μεγάλες αποστάσεις.
2.Τα σάντου'ι'τς και το νερό θα χογλάσουν.Δεν μπορεί ο καθένας να κουβαλά και μια παγωνιέρα μαζί του.
3.Τα λίγα προσβάσιμα σημεία είναι κατηλειμμένα απο νωρίς απο τους διάφορους ''γνωστούς''.
4.Εάν συμβεί οτιδήποτε τα αυτοκίνητα θα είναι πολύ μακριά.
5.Οι κριτές θα έχουν πολύ δύσκολο έργο λόγω της τεράστιας απόστασης που θα διανυθεί από τους συμμετέχοντες.
Δεν αναφέρομαι στο αν θα πιαστούν ψάρια γιατί κανένας δεν μπορεί να προβλέψει τέτοιο πράγμα ούτε τις συνθήκες της ημέρας του αγώνα, ανεξάρτητα αν σε τετράωρο ψάρεμα την Κυριακή απο τρία άτομα κτύπησε μονο ένα λαυράκι μη μετρίσημο.

Πλεονεκτήματα Κούρρη: :dance:
1.Μικρές αποστάσεις σχετικά.(βόρεια πλευρά)
2.Τα αυτοκίνητα πολύ κοντά.(Εκκλησία).Τα σάντου'ι'τς και το νερό η/και οι μπύρες :lol: παραμένουν κρύα χωρίς να χαλάσουν. :clap:
3.Αρκετός χώρος στην βόρεια πλευρά.Όποιος θέλει και αντέχει πηγαίνει και στην δυτική πλευρά.
4.Περισσότερη ασφάλεια.
5.Ευκολότερο το έργο των κριτών.
6.Απο ότι ξέρω και ακούω ο Κούρρης έχει καλύτερα αποτελέσματα αυτή την στιγμή.ΤΟΝΙΖΩ ΤΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ γιατί επαναλαμβάνω κανένας δεν μπορεί να γνωρίζει τι θα δώσει η συγκεκριμένη μέρα στα δύο φράγματα.
Στον πρώτο διαγωνισμό αν θυμάστε η Καλαβασός δύο εβδομάδες πρίν τον διαγωνισμό έδινε πολύ καλά αποτελέσματα ενώ την ημέρα του διαγωνισμού ήταν φτωχά.(πέντε μετρήσιμα ψάρια απο τριάντα άτομα)

Αυτά για προβληματισμό.Δεκτές όλες οι απόψεις.Περιττό να πω ότι θα λάβω μέρος όπου και να γίνει ο διαγωνισμός. :dance:

Φιλε μου σεβαστή η άποψη σου. Δεν ξέρω αν έχεις πάει ασπροκρεμο αλλα αυτό που περιγράφεις είναι εντελώς εκτος πραγματικότητας εκτος ίσως από τους ψαράδες που θα τους βρείς παντού τις Κυριακές και ειδικά στον Κούρι. Δυστυχώς δεν μπορούμε να διοργανώσουμε τέτοιο διαγωνισμό καθημερινές. Ο σύνδεσμος θα προσπαθήσει να έχει το Τμήμα Αλιείας την ημερα του διαγωνισμού για τους παρανομους. Πάντως αν ερκεσε για μπίρες μάλλον σε λάθος διαγωνισμό θα λάβεις μέρος. Όμως για σένα θα φροντίσουμε να έχουμε παγωμένες για να μην μείνεις παραπονούμενος :lol:

C&R

Post by C&R »

Παιδιά υπενθυμίζω ότι τελευταία μέρα για δηλώσεις συμμετοχής είναι η δευτερα 30/04.

Μέχρι στιγμής δηλωσαν 12 ομαδες και 4 άτομα θα συμμετάσχουν χώρis ζευγάρι

EVANTHIS LOIZOU

Post by EVANTHIS LOIZOU »

Καλησπερα σας :D
Αυριο Σαββατο παμε με ενα φιλο στον Ασπροκρεμμο. Θελω να ξαναδω τες προσβασεις, να δω ποσο κοσμο θα βρουμε εκει και να δω αν θα καταφερουμε να βγαλουμε ψαρια.
Αν θελει καποιος να ελθει να μας βρη ας με παρει στο 99626042.
Σαν Κριτης του αγωνα, μαζι με τον Γιαννη που εχει το γενικο προσταγμα λαβαμε σοβαρα υποψη τες αποψεις σας. Εχουμε κανει μερικες επιτοπιες επισκεψεις σε διαφορα Φραγματα και θα κανουμε και αρκετες ακομη.
Παρακαλω οποιον εχει καποια τεκμηριωμενη αποψη, για οποιοδηποτε θεμα, που αφορα τον Αγωνα να την θεση σε μενα ΕΓΚΑΙΡΑ ΠΡΙΝ τον Αγωνα. Ειμαι ετοιμος να ακουσω και να συζητησω τα παντα.
Ολων μας ο σκοπος ειναι να πετυχει η διοργανωση και να γινει θεσμος.
Θελουμε την βοηθεια σας.

EVANTHIS LOIZOU

Post by EVANTHIS LOIZOU »

Η σημερινη επισκεψη στον Ασπροκρεμμο κρινεται σαν απολυτα επιτυχεμενη :dance: :dance: :dance:
Εκεινο που χρειαζεται να κανουν οι διαγωνιζομενες ομαδες ειναι.....
1. Αναγνωριση του χωρου.
2. Καταρτιση Στρατηγικης
3. Δοκιμαστικες
4. Καταλληλος εξοπλισμος για τες καιρικες συνθηκες.

Ειμαι βεβαιος οτι χρειαζεται πολυ σοβαρη προετοιμασια. Θα κερδισουν εκεινοι που θα προετοιμαστουν καλυτερα.

Μαριε Κ. ενα ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για την βοηθεια.

AggelosLRK

Post by AggelosLRK »

Η πρωτη μου επαφη με τον ασπρογρεμμο μου θυμισε εντονα χοιροστασιο και παρακαλουνται αυτοι που πετουσαν κατι κουτια rappala ratlin και jaxon,την επομενη φορα να τα πεταξουν στην αυλη του σπιτιου τους. :angry-tappingfoot:

MariosK

Post by MariosK »

Anytime κ. Ευάνθη :). Aggele δυστυχώς τούτα εν παντού. Και να σκεφτείς ότι ο Ασπρόγκρεμμος έχει τους λιότερους επισκέπτες σε σχέση με άλλα μεγάλα φράγματα όπως Κούρη και Γερμασόγεια για παράδειγμα.

Υπενθύμιση ότι σήμερα είναι η τελευταία μέρα για να δηλώσετε συμμετοχή στο διαγωνισμό.

plenom'metatopsarem?

Post by plenom'metatopsarem? »

MariosK wrote:Anytime κ. Ευάνθη :). Aggele δυστυχώς τούτα εν παντού. Και να σκεφτείς ότι ο Ασπρόγκρεμμος έχει τους λιότερους επισκέπτες σε σχέση με άλλα μεγάλα φράγματα όπως Κούρη και Γερμασόγεια για παράδειγμα.

Υπενθύμιση ότι σήμερα είναι η τελευταία μέρα για να δηλώσετε συμμετοχή στο διαγωνισμό.
O Άγγελος δήλωσε ρε Μάριε. Τώρα για τούτο που λέει ο Άγγελος, θα συμφωνήσω δυστυχώς! :?
Δεν μαζευόμαστε πριν το διαγωνισμό ή ξέρω κι εγώ κάποτε να κάνουμε ένα καθαρισμό?!
Δυστυχώς τούτη την εποχή έχει πιο πολλά σκουπίδια κι από το καημένο το φράγμα της Ταμασού! :shock:

MariosK

Post by MariosK »

Ξέρω το ρε φίλε ότι εδήλωσε. Εν υπενθύμιση προς όλους :). Θα ήταν καλή ιδέα ένας καθαρισμός. Ας το συζητήσουμε σε άλλο topic όμως.

plenom'metatopsarem?

Post by plenom'metatopsarem? »

MariosK wrote:Ξέρω το ρε φίλε ότι εδήλωσε. Εν υπενθύμιση προς όλους :). Θα ήταν καλή ιδέα ένας καθαρισμός. Ας το συζητήσουμε σε άλλο topic όμως.
:) έγινε

C&R

Post by C&R »

Παιδιά όσοι δεν είναι γραμμένοι στον σύνδεσμο και δεν συμμετείχαν στον περσινό διαγωνισμό παρακαλείστε όπως περάσετε από το κατάστημα PM Outdoors στην λευκωσία για να πληρώσετε την συνδρομή σας και να πάρετε την ειδική riga για τον διαγωνισμό.

Εάν δεν είναι αυτό δυνατό παρακαλείστε όπως πληρώσετε την συνδρομή σας μέσω τραπέζης(http://www.cyprusfaa.com/register.php?lang=grk). Η riga θα σας δοθεί την ημερα του διαγωνισμοu

PrEdAtΩR

Post by PrEdAtΩR »

Θα μπορουσαμε να ειχαμε μια λιστα με τις ομαδες που θα διαγωνιστουν?

C&R

Post by C&R »

PrEdAtΩR wrote:Θα μπορουσαμε να ειχαμε μια λιστα με τις ομαδες που θα διαγωνιστουν?
1. Vantim Lοzitski and Michail Lοzitski
2. Πέτρος Πολής and Ανδρέας Ανδρέου
3. Λάζαρος Λεοντιάδης
4. Μάριος Παφίτης - Ευσταθίου Ευστάθιος
5. Γιαννος Πελεκανιδης - Κυριακος Κυριακου
6. Dеmchеnko Igor - Brylev Dmitri
7. Vladislav Ryzhkov and Andrey Lebedev
8. Musatov Nikodim and Titov Sergey
9. Denis Bolshakov
10. Branco Milosevic - Bosko Marcovic
11. Γρηγόρης Φυλακτού - Μαρτίνος Θαλασσέτης
12. Pana Georgiou Catalin - Ioan Cosmin Dimistrisque
13. Πάρης Ίωνα - Μαρίνος Κασάπης
14. Μάριος Σταυρινού
15. Γιάννης Σιηττάς - Βύρωνας Φέλλας
16. Σωτήρης Χατζηβαρνάβας
17. Φοίβος Παπαχριστοφόρου - Άγγελος Τσακίρης
18. Κόκος Καραπίττας - Ανδρέας Ανδρέου
19. Stilyan Sotirov Evtimov - Tsvetomir Lozanov Kamenov

(CyBasser)

Post by (CyBasser) »

Παιδιά, λόγω μιας επερχόμενης (και δυστυχώς αναγκαίας) επέμβασης στον καρπό του δεξιού χεριού εγώ δεν θα μπορώ να συμμετάσχω στον διαγωνισμό. Ωστόσο, εάν η πορεία ανάρρωσης το επιτρέπει (και βρώ σοφέρη :mrgreen: ) θα έλθω για να παρακολουθήσω ή και να βοηθήσω σαν κριτής.

Ανεξαρτήτως, βλέποντας τις ομάδες και τα άτομα που θα συμμετάσχουν φαίνεται ότι θα είναι ένας ενδιαφέρων διαγωνισμός. Ως καλός γνώστης του Ασπρόκρεμμου και γνωρίζοντας αρκετούς από τους συμμετέχοντες όπως και το στυλ τους, έχω κάποιες προβλέψεις, αλλά πολλά θα κριθούν την ημέρα του διαγωνισμού. Συμβουλή μου είναι όλοι να πάνε έστω και μια φορά για αναγνώριση της περιοχής.

Καλες επιτυχίες σε όλους, και είθε οι καλύτεροι να κερδίσουν!! :P
There is fishing, and there is BASS FISHING!
ALWAYS PRACTICE CATCH AND RELEASE!!!

Greg

Post by Greg »

Θα εν και ο παγκοσμιος πρωταθλητης στο διαγωνισμο..respect το επιπεδο που εφτασαμε..ατε παφιτουι μου σαστους :)
Esox Lucius

PrEdAtΩR

Post by PrEdAtΩR »

Greg wrote:Θα εν και ο παγκοσμιος πρωταθλητης στο διαγωνισμο..respect το επιπεδο που εφτασαμε..ατε παφιτουι μου σαστους :)
τα 2 άτομα που θα λάβουν μέρος έχουν εμπειρία από παγκόσμια πρωταθλήματα :mrgreen:

ο ένας είναι και ο κάτοχος του ρεκόρ μεγαλυτερου λαυρακίου που πιάστηκε κύπρο επίσημα

θα είναι πολλά δυνατός διαγωνισμός

Post Reply

Return to “Ψάρεμα γλυκού νερού”