ασε που βράχωσε τζαι δεν εβουτούσαν οι ατιμοι να βοηθησουν!!mioumiou wrote:Πολλα ωραια ψαρια![]()
το μουκρι ειμαι σιγουρος οτι το εκτελεσες εσυ γιατη αμα ριχοση κανενα μουκρι πανο που 20 κιλα
περναστο σουβλακι Παντος που το κερο που σε γνωρισα επεξα και εγω κανενα πρεπει να κολιτηκο
γιατι ρε φίλε μου τι έχουν τα φύκια και η άμμος;;ξερεις τι ΣΠΑ κάμνεις;;;admin wrote:Πωμός-Λατσί=Νεκρά θάλασσα. Κοπέλια αν δέν κάνουμε κάτι να αποφορτίσουμε λίγο την πίεση απο τα αλιευτικά μας αποθέματα πολύ σύντομα θα πέζουμε μόνο κουρκούνες και γύλους!!!! 3 μέρες στις περιοχές 10-12 ώρες στο νερό μόνο φύκια -άμμο και κουρκούνες μικρές έβλεπα και πολλές παρανομίες και σκουπίδια!!!!!!
NIKOLAS HARRIS wrote:γιατι ρε φίλε μου τι έχουν τα φύκια και η άμμος;;ξερεις τι ΣΠΑ κάμνεις;;;admin wrote:Πωμός-Λατσί=Νεκρά θάλασσα. Κοπέλια αν δέν κάνουμε κάτι να αποφορτίσουμε λίγο την πίεση απο τα αλιευτικά μας αποθέματα πολύ σύντομα θα πέζουμε μόνο κουρκούνες και γύλους!!!! 3 μέρες στις περιοχές 10-12 ώρες στο νερό μόνο φύκια -άμμο και κουρκούνες μικρές έβλεπα και πολλές παρανομίες και σκουπίδια!!!!!!![]()
![]()