Εξορμήσεις και Αποτελέσματα

chrysanthos9

Re: Εξορμήσεις και Αποτελέσματα

Post by chrysanthos9 »

κριμα μικρα ειναι :o :o :o :o :o :o :clap: :clap: :clap: ευκαλες μας τα ματια μας ρε Νικολα εποροθηκα ασχημα τωρα και ειμαι αρρωστος γμτ και εν μπορω να παω :(
Rememper always someone waiting for you at home

mioumiou

Post by mioumiou »

Πολλα ωραια ψαρια :o :o το μουκρι ειμαι σιγουρος οτι το εκτελεσες εσυ γιατη αμα ριχοση κανενα μουκρι πανο που 20 κιλα
περναστο σουβλακι Παντος που το κερο που σε γνωρισα επεξα και εγω κανενα πρεπει να κολιτηκο

NIKOLAS HARRIS

Post by NIKOLAS HARRIS »

mioumiou wrote:Πολλα ωραια ψαρια :o :o το μουκρι ειμαι σιγουρος οτι το εκτελεσες εσυ γιατη αμα ριχοση κανενα μουκρι πανο που 20 κιλα
περναστο σουβλακι Παντος που το κερο που σε γνωρισα επεξα και εγω κανενα πρεπει να κολιτηκο
ασε που βράχωσε τζαι δεν εβουτούσαν οι ατιμοι να βοηθησουν!! :twisted: τελικα ευκαλα το μονος μου!!μια χαρα εν τα ατιμα αμαν εν μεγάλα!!!

mioumiou

Post by mioumiou »

Μονο καλα τελια ειναι :wink: παντος τον εναν τον ορφο εν επρεπεν να το βαλης ενα μας περιπαιζουνοτι μονον τους ανεγκεφαλους παιζου μεν :D :D :D

orfos

Post by orfos »

Πολλα ωραια ψαριά φιλε Νικόλα!

leshi cy

Post by leshi cy »

για σου νικόλα
μια χαρά οι ορφοι φιλε μου! :shock:
το μουγγρί εν που το tsiernombil ? :lol:
...respect φιλε μου!
πάμε και εμείς κανένα γύρο παίζουμε κανένα psaroui και "χερουμαστε" !
εν θα ξαναβάλω φωτό ένα αντρεπουντε να κάμουν upload !
...πάντως ένα αλλάξει ο καιρός που το σαββατοκύριακο ένα "αρκεψουν" οι μπουνάτσες για όσους εν δουλευκουν ! :mrgreen: :mrgreen:

chrysanthos9

Post by chrysanthos9 »

επια και εγω σημερα ενα γυρο εν αντεξα ουτε στα δυο μετρα εν εκαταιβενα λογω του οτι ειμαι λιο γριπωμενος αποτελεσμα τιποτε μονο μια βολη σε μαι βελονιδα που εκαμεν ενα σαλτο οπως τους νιτζια και εποφιε την βεργα :o

giannis33

Post by giannis33 »

Ωραιος Νικολα όπως πάντα :clap:

koufos

Post by koufos »

γεια σου νικολα μου κυπριε βαρα γερα.πολυ ωραια ψαρια.τωρα μιλας :clap: ευχαριστω για την αφιερωση

admin
Site Admin

Post by admin »

Πωμός-Λατσί=Νεκρά θάλασσα. Κοπέλια αν δέν κάνουμε κάτι να αποφορτίσουμε λίγο την πίεση απο τα αλιευτικά μας αποθέματα πολύ σύντομα θα πέζουμε μόνο κουρκούνες και γύλους!!!! 3 μέρες στις περιοχές 10-12 ώρες στο νερό μόνο φύκια -άμμο και κουρκούνες μικρές έβλεπα και πολλές παρανομίες και σκουπίδια!!!!!!

arisinblue

Post by arisinblue »

Υπομονή. Οι παράγοντες ανυπαρξίας των ψαριών έίναι πολλοί. Σύντομα όμως η θάλασσα θα αδειάσει από βάρκες και διάφορα άλλα αντικείμενα (υποκείμενα) και θα επανέλθει η ηρεμία και τα ψάρια. Ούτε οι επαγγελματίες βγάζουν ψάρια. Με τα παραγάδια δεν έχουν αφήσει ροφάκι. Ο Αύγουστος ποτέ δεν ήταν μήνας με καλές ψαριές. Ψάρια βγαίνουν μόνο με τυχαίες συναντήσεις. Καλά μπάνια τότε μέχρι ......................

chrysanthos9

Post by chrysanthos9 »

Σημερινο ψαρεμα 2 ωρες ετσι για να περασει λιο η ωρα τιποτε νεκρα 1 βελονιδα και ενα σουρο :(

andrea5

Post by andrea5 »

λατσι τζιαι βασικα ακαμα που εβουτισα προχτες ειδα ενα σορκο και μια στηρα (νομιζω οτι ηταν στηρα) πας το ενα κιλο αλλα ηταν φαρασμενη ,ηρτεν πουκατω μου σαν οπλιζα τζιαι μετα εχαθηκε ,κουρκουνες και σκαρους ειχε αρκετα τζιαι τελικα επεξα λιες κουρκουνες σκαρους ,για προπονηση στο καρτερι τζιαι τες βολες . :)

NIKOLAS HARRIS

Post by NIKOLAS HARRIS »

admin wrote:Πωμός-Λατσί=Νεκρά θάλασσα. Κοπέλια αν δέν κάνουμε κάτι να αποφορτίσουμε λίγο την πίεση απο τα αλιευτικά μας αποθέματα πολύ σύντομα θα πέζουμε μόνο κουρκούνες και γύλους!!!! 3 μέρες στις περιοχές 10-12 ώρες στο νερό μόνο φύκια -άμμο και κουρκούνες μικρές έβλεπα και πολλές παρανομίες και σκουπίδια!!!!!!
γιατι ρε φίλε μου τι έχουν τα φύκια και η άμμος;;ξερεις τι ΣΠΑ κάμνεις;;; :dance: :dance: :mrgreen:

Nikolas Nklou

Post by Nikolas Nklou »

NIKOLAS HARRIS wrote:
admin wrote:Πωμός-Λατσί=Νεκρά θάλασσα. Κοπέλια αν δέν κάνουμε κάτι να αποφορτίσουμε λίγο την πίεση απο τα αλιευτικά μας αποθέματα πολύ σύντομα θα πέζουμε μόνο κουρκούνες και γύλους!!!! 3 μέρες στις περιοχές 10-12 ώρες στο νερό μόνο φύκια -άμμο και κουρκούνες μικρές έβλεπα και πολλές παρανομίες και σκουπίδια!!!!!!
γιατι ρε φίλε μου τι έχουν τα φύκια και η άμμος;;ξερεις τι ΣΠΑ κάμνεις;;; :dance: :dance: :mrgreen:
:lol: :lol: :lol:

Post Reply

Return to “Ψαρέματα-Εμπειρίες”