ρε κοπελια ίνα που κάμνετε ολάν ?
εν πάει κανένας ψάρεμα?
την περασμένη εβδομάδα πήγα πάφο 2 μέρες! πολλά λίγα ψαρια είδαμε και γενικά δεν είχε κίνηση ούτε καν "κουρκουνες" και σκάρους !
σε τόπο που είχα πολλή τέτοιο ψάρι!
πιάσαμε 3 "σορκους" με το ζόρι και αν είδαμε άλλο κανένα 2 !
τι δεύτερη μέρα λίγο καλύτερα τα πράγματα από ζωή , το μονο καλο που είδα ήταν ένας ορφώς πάνω που 10-12kg μπορεί και να είναι λίγα του!
μαζί του είχε κάμποσους "σορκους" μια πίγκα κανένα κιλό και άλλο ένα ορφό που του χάρισα την ζωή πας τα 4kg ( να "πελλανο"

)!
το μεγάλο το ψάρι έμεινε και με έβλεπε κανένα λεπτό αλλα ήμουν μακριά με καθαρά νερά και δεν είχα και πολλές επιλογές!
"ετριποσε" σε ένα λαβύρινθο!
το άλλο το ψάρι όταν κόντεψα ida τον "πουκατο" μου σε μια sximadkia !
αντί να κατεβω να του την ανάψω "εγιρεψα" το μεγάλο ( εν έχασα πάντως

)!
όταν τον γύρεψα "εκαμετιν" και εκείνος αλέκος!
έτσι είναι "ιβρες" σύκο "σικοστο"!
το ζευγάρι μου ήταν έξω έκαμα 4-5 βουτιές για να τον ευρώ αλλα δύσκολο , πάντως οι papadkies μεs την τρυπα του εν σε άφηναν να δεις από πίσω!
σκεφτόμενος το αν τον ευρώ και πως ήμουν μονος τις συνέπειες άφηκα τον στην ησυχία του αφού είχα την ευκαιρία μου στο πιο μικρό ψάρι και δεν το πήρα !
..έπια και λάρνακα καμια 2 φορες αλλα λίγα πράματα "κολιμπιτο" , πολλές "κουρκουνες" πάντως όσοι ενδιαφέρονται!
έπιασα εχτές ένα orfoui κοντά στα 2,5 ήταν και η μοναδική βολή στις 4 ώρες "κολιμπιτο"!
νομίζω γενικά ο καιρός και τα ψαρια είναι πίσω!
η κάμερα έπεσε μαχόμενη εν έχει πιο φωτό

!
ένα πιάο μια camera να βάλω πας το όπλο 85euro camera και 16άρα κάρτα πάει 30m καλο "ρεσολουτιον"
είδα κάποια video!
ένα δείχνουμε πλέον live τις "καλλιτζιες" μας !
φιλικά μάριος
βαλετε κανενα ψαρι και μεν αντρεπεστε ,με τα ψαρκα που βαλλι ο νικολας
τζιε ο αρις

!
