Εξορμήσεις και Αποτελέσματα

c.nadiotis
Location: «Όταν εγκαταλείπεις την επιφάνεια να θυμάσαι ότι ζεις υπό προϋποθέσεις».

Re: Εξορμήσεις και Αποτελέσματα

Post by c.nadiotis »

:clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
I live my life a breath at a time

chrysanthos

Post by chrysanthos »

ωραιος ο Μπουλης Νικολα :clap: :clap: ειδα σε νομιζω το Σαββατο Πωμο εν εσυ που ησουν?

stathis 1821

Post by stathis 1821 »

χτες πρωτη φορα πηρα τον γιο μου για ενα κολυμπυτο με ψαροτουφεκο 10 χρονων σε μια νεκρη περιοχη .το μονο που βρηκαμε να πιασουμε ηταν ενα βατι 8 κιλα περιπου αλλα μετανιωσα την ωρα και την στηγμη που το κτυπησα.μολις το βγαλαμε εξω ρε παιδια αρχισε να γεννα .πειραμε τα μικρα βατια και τα πιξαμε μεσα ευτηχως γλυτωσαν τα μικρα :cry: :cry:

stathis 1821

Post by stathis 1821 »

και ξεχασα να πω οτι οταν φευγαμε ο θεος με τιμωρισε .τρυπησα την λαδιερα του αυτοκινητου :cry: :cry:

nicolas theocharous

Post by nicolas theocharous »

ρε Νικολα μα πε μου εβαλες σκοπο να μας πελλανεις με τουτους τους ορφους σου?

μεν ξαναβαλεις ετσι ψαρι σε παρακαλω γιατι αρκεψαν και τρεχουν τα σαλια μου.

εννα σικωστω να φιω που την Κυπρο και οπου με φκαλει περκι παω σε κανενα τοπο που εννα μπορω και εγω να πιαννω που την βαρκα χωρις να χρειαζεται να βουτω 30 μετρα.

μπραβο ρε καθηγητη μου για ακομα μια φορα εμαγεψες μας παντως.

ενα πουλλακι ειπε μου πως ηρτες δευτερος στον διαγωνισμο του σαββατοκυριακου. συγχαρητηρια φιλουι μου εισαι ενας αρχηγος μπραβο σου.

chrysanthos

Post by chrysanthos »

nicolas theocharous wrote:ρε Νικολα μα πε μου εβαλες σκοπο να μας πελλανεις με τουτους τους ορφους σου?

εννα σικωστω να φιω που την Κυπρο και οπου με φκαλει περκι παω σε κανενα τοπο που εννα μπορω και εγω να πιαννω που την βαρκα χωρις να χρειαζεται να βουτω 30 μετρα.

ενα πουλλακι ειπε μου πως ηρτες δευτερος στον διαγωνισμο του σαββατοκυριακου. συγχαρητηρια φιλουι μου εισαι ενας αρχηγος μπραβο σου.
+10000000

S P A I K ! ! !

Post by S P A I K ! ! ! »

τρομερος ο μπουλης Νικολα! Μπραβο σου! :clap: :clap: :clap:

NIKOLAS HARRIS

Post by NIKOLAS HARRIS »

chrysanthos wrote:ωραιος ο Μπουλης Νικολα :clap: :clap: ειδα σε νομιζω το Σαββατο Πωμο εν εσυ που ησουν?
nai γιατι δεν μου μίλησες φιλε μου;;;μα στον Πωμό εχει πολλούς Χρύσανθους αλόπως;; :mrgreen: όντως ψάρια δεν είχε το πολυ να βγήκαν 30-35 κιλα και τις δυο μμέρες απο όλους.το παρήγορο είναι ότι παιζουν πολλά μαυρα μικρά τα οποια εννοείται δεν πειράζουμε!!
τούτο ήταν το πιο μεγάλο ψάρι του αγώνα
Image
nicolas theocharous wrote:ρε Νικολα μα πε μου εβαλες σκοπο να μας πελλανεις με τουτους τους ορφους σου?

φίλε μου ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια ατε θα κανονίσουμε ροφοφαγία πάλε αλλά θέλω και γω τονοφιλέττοο α!!!! :dance: :mrgreen:

leshi cy

Post by leshi cy »

για κοπελια
πολύ ψάρι θωρώ ρε νικόλα! :D :clap: :clap:
έτσι δυνατός !
ωραίος ο παππου "ναδιοτι"!"εφατα" xronoudkia του ! :lol:
έπεια τζίε go λία ψαρέματα αλλα λία πράματα!
ενέν για φωτό :mrgreen: :mrgreen:
...δηλαδή να μεν πάμε 2 μέρο πόμο να αλλάξουμε τόπο?
info με pm pls ! :lol: :lol:
εν θα πάρουμε βάρκα ένα πάμε "κολιμπιτο" με ένα παρέα ,πρώτα ένα πάμε πάφο πολύ για δουλειά και ύστερα ένα σου κατεβουμε ρε χρύσανθε ! :D :D

chrysanthos

Post by chrysanthos »

NIKOLAS HARRIS wrote:
chrysanthos wrote:ωραιος ο Μπουλης Νικολα :clap: :clap: ειδα σε νομιζω το Σαββατο Πωμο εν εσυ που ησουν?
nai γιατι δεν μου μίλησες φιλε μου;;;μα στον Πωμό εχει πολλούς Χρύσανθους αλόπως;; :mrgreen: όντως ψάρια δεν είχε το πολυ να βγήκαν 30-35 κιλα και τις δυο μμέρες απο όλους.το παρήγορο είναι ότι παιζουν πολλά μαυρα μικρά τα οποια εννοείται δεν πειράζουμε!!
τούτο ήταν το πιο μεγάλο ψάρι του αγώνα
Image

αντραπηκα ρε φιλε ειχεν καμποσους εκει γμτ :D ωραιος ο ροφακος Νικολα :clap: :clap:

ελατε φιλε Μαριε να παμε μαζι :)

επεια και σημερα το γυρο μου ψαρια ειδα σορκους πολλους αλλα καθηγητες γμτ τελικα εφηκα με 2 χταποδια και μια σαλπα που επεξα καταλαθος σεμ ια ενστικτοδις βολη σε μια τρυπα ενομιζα ηταν γαουροσορκος ετραβαν καλα τελιακ εφκαλα την σαλπα γμτ :) αλλα εν καλη και τουτη :)

chrysanthos

Post by chrysanthos »

εν επιετε κοπελια ετσι ωραια μπουνατσα σημερα ψαρεμα? επια το πρωι ψαρια μηδεν :( εκαμα κατι βολες σε μια ποτσα με αμμο μονο :) και επια και το απογευμα εκαμα τα καρτερια μου δεν εφανικε τιποτε επια ρηχα και εξασκηθηκα στα ρηχα καρτερια για το χειμωνα πηρα 3 κεφαλους του κιλου ευχαριστιθηκα βολες εγκεφαλικες :) φοτο αυριο

leshi cy

Post by leshi cy »

ρε κοπελια ίνα που κάμνετε ολάν ?
εν πάει κανένας ψάρεμα?
την περασμένη εβδομάδα πήγα πάφο 2 μέρες! πολλά λίγα ψαρια είδαμε και γενικά δεν είχε κίνηση ούτε καν "κουρκουνες" και σκάρους !
σε τόπο που είχα πολλή τέτοιο ψάρι!
πιάσαμε 3 "σορκους" με το ζόρι και αν είδαμε άλλο κανένα 2 !
τι δεύτερη μέρα λίγο καλύτερα τα πράγματα από ζωή , το μονο καλο που είδα ήταν ένας ορφώς πάνω που 10-12kg μπορεί και να είναι λίγα του!
μαζί του είχε κάμποσους "σορκους" μια πίγκα κανένα κιλό και άλλο ένα ορφό που του χάρισα την ζωή πας τα 4kg ( να "πελλανο" :lol: )!
το μεγάλο το ψάρι έμεινε και με έβλεπε κανένα λεπτό αλλα ήμουν μακριά με καθαρά νερά και δεν είχα και πολλές επιλογές!
"ετριποσε" σε ένα λαβύρινθο!
το άλλο το ψάρι όταν κόντεψα ida τον "πουκατο" μου σε μια sximadkia !
αντί να κατεβω να του την ανάψω "εγιρεψα" το μεγάλο ( εν έχασα πάντως :roll: )!
όταν τον γύρεψα "εκαμετιν" και εκείνος αλέκος!
έτσι είναι "ιβρες" σύκο "σικοστο"! :D
το ζευγάρι μου ήταν έξω έκαμα 4-5 βουτιές για να τον ευρώ αλλα δύσκολο , πάντως οι papadkies μεs την τρυπα του εν σε άφηναν να δεις από πίσω!
σκεφτόμενος το αν τον ευρώ και πως ήμουν μονος τις συνέπειες άφηκα τον στην ησυχία του αφού είχα την ευκαιρία μου στο πιο μικρό ψάρι και δεν το πήρα !
..έπια και λάρνακα καμια 2 φορες αλλα λίγα πράματα "κολιμπιτο" , πολλές "κουρκουνες" πάντως όσοι ενδιαφέρονται!
έπιασα εχτές ένα orfoui κοντά στα 2,5 ήταν και η μοναδική βολή στις 4 ώρες "κολιμπιτο"!
νομίζω γενικά ο καιρός και τα ψαρια είναι πίσω!
η κάμερα έπεσε μαχόμενη εν έχει πιο φωτό :( !
ένα πιάο μια camera να βάλω πας το όπλο 85euro camera και 16άρα κάρτα πάει 30m καλο "ρεσολουτιον"
είδα κάποια video!
ένα δείχνουμε πλέον live τις "καλλιτζιες" μας !

φιλικά μάριος :mrgreen:
βαλετε κανενα ψαρι και μεν αντρεπεστε ,με τα ψαρκα που βαλλι ο νικολας :D
τζιε ο αρις :D !
:mrgreen: :mrgreen:

chrysanthos

Post by chrysanthos »

αμαν επιασες και το ορφο σου ρε φιλε εισαι μαι χαρα :) εχτες το απογυεμα κατα τις 7 και μιση χτυπω ενα ορφο πας τα 3 κιλα εξω που το θαλαμι του με ενα συρτο επρολαβε και ερταβησε μεσα ενιχτοθηκαμεν και οτ ψαρι ηταν βραχωμενο ακομα αφηκα οπλο σημαδουρα εκει με τεντομενο σχοινι περκι φκει σημερα η ωρα 5 και μιση ημουν εκει με ενα φιλο μου περκι τον φκαλουμε με εμειναμεν ακομα 1 ωρα και το ψαρι ηταν μεσα βραχωμενο δεν εφταναμεν την βεργα τραβω δυνατα το ψαρι ξεψαριζει και τραβα τελια μεσα οσο και το εφτανε ο φακος εφιαμεν εσυνεχισαμεν το ψαρεμα μας αλλα λια πραματα επεξαμεν ενα κακαρελο προιστορικο και μια ουγεννα καλη :) εσταναχωριθηκα για το ορφο αλλα εν να ζηση γιατι η βολη ηταν χαλια ψηλα στην ραχη :doh: :doh: :doh: :doh: επια να το πεξω κελε εγυρισεν και εφαεν την στο ραχιαιο πτεριγιο :)

orfos

Post by orfos »

Φιλε Χρυσανθε εισαι ο χρηστης chrysanthos9 οξα αλλος?
Διοτι εχω την απορια! :) :) :)

Nikolas Nklou

Post by Nikolas Nklou »

orfos wrote:Φιλε Χρυσανθε εισαι ο χρηστης chrysanthos9 οξα αλλος?
Διοτι εχω την απορια! :) :) :)
εν ο ιδιος ρε,εχασε τον κωδικο του προηγουμενου account ο αμπαλατος :lol: :lol: :lol:

Post Reply

Return to “Ψαρέματα-Εμπειρίες”