Εξορμήσεις και Αποτελέσματα

gptochos

Re: Εξορμήσεις και Αποτελέσματα

Post by gptochos »

Παίζε πιο μιτσιά ρε Αρη διότι εννα πονήσεις την μέση σου που τα σηκώνεις!!!! :lol: :lol:

Respect :clap: :clap:
Ποιος θα ειναι ο τριτος καπετάνιος?

chrysanthos9

Post by chrysanthos9 »

μπραβο φιλε Αρη καταπληκτικα ψαρια ατε ο Ιουνις εν κοντα :D
Rememper always someone waiting for you at home

arisinblue

Post by arisinblue »

27 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011

Με την εμφάνιση των ψαριών ήρθε και η απαγόρευση. Μιά απαγόρευση χωρίς λογική. Μια αντιγραφή του Ελληνικού νόμου χωρίς καμιά εξήγηση.
Θετικά σκεπτόμενος είναι καλύτερα από το να απαγορευόταν 2 μήνες το χρόνο. Το παράλογο είναι ότι απαγορεύεται μόνο για το ψαροτούφεκο. Μόνο ο ψαροτουφεκάς θα πιάσει τις μάνες; Οι άλλοι είμαι σίγουρος ότι τις ρίχνουν πίσω. Με την μεταβολή των καιρικών συνθηκών ψάρια αυγομένα υπάρχουν όλο τον χρόνο. Φυσικά το τμήμα αλιείας αδιαφορεί για όλα. Ας τους καταβάλουμε τα χρήματα της άδειας αλιείας.( Ποιός ξέρει τι γίνονται αυτά τα χρήματα) Αστυνόμευση δεν υπάρχει. Το ψάρεμα με μπουκάλα καλά κρατεί και όλοι είναι ευτυχισμένοι. Γνωστός μπουκαλάς είχε το θράσος να παρουσιάζει υπερψαριές ότι βγήκαν με ελεύθερη κατάδυση. Φυσικά κανείς δεν πληρώνει για τις ............ που λεέι. Μπάχαλο στο γενικό μπάχαλο.
P4270178.JPG
P4270178.JPG (102.87 KiB) Viewed 7225 times
P4270194.JPG
P4270194.JPG (207.8 KiB) Viewed 7227 times

NIKOLAS HARRIS

Post by NIKOLAS HARRIS »

Αρη συμφωνω με τα λεγόμενα σου!!Πρέπει και μεις όμως ναμαστε προσεκτικοί , να μην βαράμε ψάρια κάτω του ορίου και ειδικά μαυρα!!προσέχουμε για να έχουμεν πρωτα εμεις και μετα ας δουμεν τι κάνουν οι άλλοι!!

ενας μπουλης
Image

ασπρα!!!!
Image

παλαμίδα η δυσευρετη!!!
Image

Image

Στειρα τρόπαιο απο τα βαθιά.....
Image

arisinblue

Post by arisinblue »

Δεν καταλαμβαίνω τι λές;
Για σένα πιο είναι το όριο για ένα μαύρο ψάρι;
Ποιός καθορίζει το όριο; Ο νόμος, η ηθική ή ο ταβερνιάρης και τα ευρω ;

NIKOLAS HARRIS

Post by NIKOLAS HARRIS »

arisinblue wrote:Δεν καταλαμβαίνω τι λές;
Για σένα πιο είναι το όριο για ένα μαύρο ψάρι;
Ποιός καθορίζει το όριο; Ο νόμος, η ηθική ή ο ταβερνιάρης και τα ευρω ;

για μενα αυτο που λέει ο νόμος δηλαδη ροφο πανω απο 2,5 σαργο πανω απο 300 κτλ

όπως και ναχει η παρατηρηση μου δεν ήταν βέβαια προσωπικη ήταν μάλλον συμπληρωματικη σάυτά που είπες διευκρινιζοντας ότι πολλοί του συναφιου μας δεν είναι καλύτεροι , μιλω για τους εμπειρους που παίζουν ότι κινείται!!

ενας που ψαρευει με μπουκάλα μερα πόσο ψάρι θα καταφερει να παίξει;;μαλλον πολυ λιγο αφου με το θορυβο που κάμνει τα ψάρκα γίνονται αφαντα!!

βέβαια τη μεγαλύτερη καταστροφή καμνουν την οι μπουκαλάκηδες της νύχτας.εκει αν κοψουν το κοπαδι με τις κόκκινες θα σηκώσουν και 50 κιλα!!

leonidasss

Post by leonidasss »

Ξέρω παλιά κουβέντα με 300 κιλά σε μια νύχτα... :evil: Όπως καταλαμβαίνετε, ο τόπος απλά νέκρωσε... Και μιλάμε για τόπο με πολύ ρηχές συναγρίδες.

george87d

Post by george87d »

ΕΝ ΕΣΧΕΙ ΕΝΑ ΜΕ ΤΟ ΝΟΥ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΑΛΗΕΙΑΣ!!!! ΕΙΝΑΙ ΟΥΛΛΟΙ ΞΥΛΑ ΑΠΕΛΕΚΗΤΑ...... ΠΙΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΤΗΛ ΟΤΙ ΕΣΧΕΙ ΜΠΟΥΚΑΛΑΚΙΔΕΣ ΤΣΙΕ ΕΡΚΟΥΝΤΕ ΜΕΤΑ ΠΟΥ 4 ΩΡΕΣ ΤΑ ΒΛΗΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΛΥΠΟΤΥΝ ΤΟΥΣ ΜΠΟΥΚΑΛΑΚΙΔΕΣ!!!!!!! ΕΛΕΟΣ ΠΙΟΝ ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΣΤΗ ΚΥΠΡΟ???????? :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Η θαλασσα μου η ζωη μου!!!!!
ΣΤΕΛΑΡΑΣ FOREVER!!!!!!!!!!!!!

Πιττης Γιωργος

Laser Interceptor...the best antiradar

giannis33

Post by giannis33 »

Ένα λεπτο ρε κοπέλλια έννε μόνο το νυχτερινό τζαι η μπουκκάλα το παράνομο. Εν τζαι το πάνω που 5 κιλά τη μέρα τζαι τα μιτσιά μεγέθη. Θωρώ πολλούς ''γνωστούς'' Κυπραίους ψαροτουφεκκάες που βάλλουν φωτογραφίες μέσα στο facebook τζαι κάποιοι που τζίνους ποστάρουν τζαι δαμέσα τζαι κρατουν 3,4,5 μέχρι τζαι 8 είδα μαύρα (ορφούς, στήρες, πίγγες) τζαι πολλές φορές είναι τζαι κάτω που το όριο.. Ούλλοι θωρείται τους τζαι ξέρετε ποιοι ένι.. Εν γραμμένοι στους συλλόγους, παν αγώνες, εν γνωστοί.. Ναι είσαι καλός ψαράς αλλά είσαι παράνομος τζαι στα κιλά σου τζαι στα μεγέθη σου τζαι άμα συνεχίσουν έτσι τούτοι εν θα μείνει ψάρι.. Γι' αυτό μεν λαλείτε μόνο για τη μπουκκάλα τζαι το νυχτερινό.. Κάμετε τζαι λλίο κράτι ρε κοπέλλια. ΄Εννεν ανάγκη να την πληρώνουν τα ορφούθκια, οι πιγγούες τζαι οι στηρούες αν δεν έσχει τίποτε άλλο. Αφήστε τα μιτσιά τζαι θα μεγαλώσουν να σχερούμαστε ούλλοι ψάρι.
Τζαι δικαιολογίες του τύπου ''αν δεν το πέξω εγώ εννα το πέξει άλλος'' εν χωρούν δαμέ...

NIKOLAS HARRIS

Post by NIKOLAS HARRIS »

επισης αν δείτε τι μπορει να βγάλει ενας που ξέρει να ρίχνει παραγαδι θα κλάψετε!!το είδα με τα μάτια μου.
ψαριά με 7 ροφούς απο 1-18 κιλα!! 3 φαγκρια και 4 σφυρίδες απο 8-15κιλα!! :o
κ μιλούμε για ερασιτέχνη με 400αγκιστρια.το παραγαδι το έριξε απο τα 40-70μετρα!!περιοχη πριν τη Λεμεσο.
μετα περιμένουμε να κανουν ανεβασμα τα ψαρια στα 20;;σκεφτείτε και τι κάνουν οι επαγγελματιες!!
τα συμπερασματα δικα σας!!

NIKOLAS HARRIS

Post by NIKOLAS HARRIS »

giannis33 wrote:Ένα λεπτο ρε κοπέλλια έννε μόνο το νυχτερινό τζαι η μπουκκάλα το παράνομο. Εν τζαι το πάνω που 5 κιλά τη μέρα τζαι τα μιτσιά μεγέθη. Θωρώ πολλούς ''γνωστούς'' Κυπραίους ψαροτουφεκκάες που βάλλουν φωτογραφίες μέσα στο facebook τζαι κάποιοι που τζίνους ποστάρουν τζαι δαμέσα τζαι κρατουν 3,4,5 μέχρι τζαι 8 είδα μαύρα (ορφούς, στήρες, πίγγες) τζαι πολλές φορές είναι τζαι κάτω που το όριο.. Ούλλοι θωρείται τους τζαι ξέρετε ποιοι ένι.. Εν γραμμένοι στους συλλόγους, παν αγώνες, εν γνωστοί.. Ναι είσαι καλός ψαράς αλλά είσαι παράνομος τζαι στα κιλά σου τζαι στα μεγέθη σου τζαι άμα συνεχίσουν έτσι τούτοι εν θα μείνει ψάρι.. Γι' αυτό μεν λαλείτε μόνο για τη μπουκκάλα τζαι το νυχτερινό.. Κάμετε τζαι λλίο κράτι ρε κοπέλλια. ΄Εννεν ανάγκη να την πληρώνουν τα ορφούθκια, οι πιγγούες τζαι οι στηρούες αν δεν έσχει τίποτε άλλο. Αφήστε τα μιτσιά τζαι θα μεγαλώσουν να σχερούμαστε ούλλοι ψάρι.
Τζαι δικαιολογίες του τύπου ''αν δεν το πέξω εγώ εννα το πέξει άλλος'' εν χωρούν δαμέ...
ναι φιλουι μου ετσι όπως τα λες εχεις δίκιο.αλλα να ξέρεις ότι όποιος βγαίνει φανερά και ποστάρει τις ψαριές του δεν έχει να φοβηθεί κάτι και φροντίζει να είναι καλυμμένος.δηλαδη τα κοπέλλια που λές αν καταλαβα καλά για ποιους λές, πισω απο τη φωτο είναι τουλάχιστον 4 ατομα.αρα θεωρητικα η ψαρια τους είναι νόμιμη.το θέμα είναι όμως ηθικο αν η εξοντωση 5ροφων (και λεω ροφων γιατι οι πιγγες και οι στειρες ειναι πελαγικα ειδη και ευκολα μπορουν να ξεφυγουν, αλλα και δυσκολα θα εξαλειφθουν αφου μπορουν να αλλαζουν τόπους συνεχεια) τους βρισκει αδιαφορους τότε σίγουρα παμεν κατα διαόλου!!
Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ γίνεται απο τους κρυφους που διατηρουν χαμηλο προφιλ ξέρουν που να πάνε και πότε, νυχτα ή μέρα και βαράνε ότι κολυμπά!!

chrysanthos9

Post by chrysanthos9 »

και κατι αλλο γιατι μας απαγορευσα εμας το μηνα Μαιο και τους επαγγελματιες και τους αλλους οχι? εκεινοι εν να πιανουν τα αρσενικα και εν να αφηνουν τις μανες πισω ? ειδα και εγω ψαρια με παραγαδακι που εφκεναν τα ροφακια που τα 70-80 μετρα νεκρα πως μπορεις μετα να τα αφησεις πισω?
Rememper always someone waiting for you at home

leshi cy

Post by leshi cy »

νικόλα ωραία τα ψαρια σου φιλε!
τα άσπρα 2 h φωτό κύπρο ?
...όσο αφορά το άλλο θέμα με τους παρανομους!
...απλά να πω ότι με ελεύθερο μέρα ένας με καλές επίδοσης μπορεί να κάνει παραπάνω ζημια από κάποιο με μπουκάλα!
...έχω δει 3-4 άτομα να έχουν 11 μαύρα σε μια μέρα !
δεν είμαι και εγώ αθώος :lol: αλλα δεν έφτασα ακόμη σε έτσι σημείο και πάντα ήμασταν σε λογικά για μένα πλαίσια !

NIKOLAS HARRIS

Post by NIKOLAS HARRIS »

chrysanthos9 wrote:και κατι αλλο γιατι μας απαγορευσα εμας το μηνα Μαιο και τους επαγγελματιες και τους αλλους οχι? εκεινοι εν να πιανουν τα αρσενικα και εν να αφηνουν τις μανες πισω ? ειδα και εγω ψαρια με παραγαδακι που εφκεναν τα ροφακια που τα 70-80 μετρα νεκρα πως μπορεις μετα να τα αφησεις πισω?
δυστυχως δεν μπορεις να τα σωσεις!!αυτο ειναι το κακο με το παραγαδι, τα ψάρια ψοφανε και δεν εχεις επιλογη.απο κισο κιλο και πανω ορφος πιαννεται!
leshi cy wrote:νικόλα ωραία τα ψαρια σου φιλε!
τα άσπρα 2 h φωτό κύπρο ?
...όσο αφορά το άλλο θέμα με τους παρανομους!
...απλά να πω ότι με ελεύθερο μέρα ένας με καλές επίδοσης μπορεί να κάνει παραπάνω ζημια από κάποιο με μπουκάλα!
...έχω δει 3-4 άτομα να έχουν 11 μαύρα σε μια μέρα !
δεν είμαι και εγώ αθώος :lol: αλλα δεν έφτασα ακόμη σε έτσι σημείο και πάντα ήμασταν σε λογικά για μένα πλαίσια !
εν Ελλαδα φιλουι μου!οσν αφορα 11 μαυρα που λες για 4 ατομα να διευκρυνησω αυτο που ειπα και πριν.αν ειναι ορφοι ειναι παρα πολλοι αν είναι 2 ροφοι και τα υπολοιπα στειρες και πιγκες για 4ατομα τοτε δεν θα το θεωρουσα καταστροφη, αλλα υπρβολη.απο δυο μαυρα για τον καθενα θα ηταν αρκετα!!

leshi cy

Post by leshi cy »

ορφoi από 4-5 μέχρι 12kg :whistle:
...ελλάδα a τζίε το επόμενο ήταν να σου πω να μου πεις το τόπο :lol: :lol: :lol:
...είδα τους αόρατους που πίσω και ενόμιζα εν "δακατο" ! :mrgreen

Post Reply

Return to “Ψαρέματα-Εμπειρίες”