Respect

arisinblue wrote:Δεν καταλαμβαίνω τι λές;
Για σένα πιο είναι το όριο για ένα μαύρο ψάρι;
Ποιός καθορίζει το όριο; Ο νόμος, η ηθική ή ο ταβερνιάρης και τα ευρω ;
ναι φιλουι μου ετσι όπως τα λες εχεις δίκιο.αλλα να ξέρεις ότι όποιος βγαίνει φανερά και ποστάρει τις ψαριές του δεν έχει να φοβηθεί κάτι και φροντίζει να είναι καλυμμένος.δηλαδη τα κοπέλλια που λές αν καταλαβα καλά για ποιους λές, πισω απο τη φωτο είναι τουλάχιστον 4 ατομα.αρα θεωρητικα η ψαρια τους είναι νόμιμη.το θέμα είναι όμως ηθικο αν η εξοντωση 5ροφων (και λεω ροφων γιατι οι πιγγες και οι στειρες ειναι πελαγικα ειδη και ευκολα μπορουν να ξεφυγουν, αλλα και δυσκολα θα εξαλειφθουν αφου μπορουν να αλλαζουν τόπους συνεχεια) τους βρισκει αδιαφορους τότε σίγουρα παμεν κατα διαόλου!!giannis33 wrote:Ένα λεπτο ρε κοπέλλια έννε μόνο το νυχτερινό τζαι η μπουκκάλα το παράνομο. Εν τζαι το πάνω που 5 κιλά τη μέρα τζαι τα μιτσιά μεγέθη. Θωρώ πολλούς ''γνωστούς'' Κυπραίους ψαροτουφεκκάες που βάλλουν φωτογραφίες μέσα στο facebook τζαι κάποιοι που τζίνους ποστάρουν τζαι δαμέσα τζαι κρατουν 3,4,5 μέχρι τζαι 8 είδα μαύρα (ορφούς, στήρες, πίγγες) τζαι πολλές φορές είναι τζαι κάτω που το όριο.. Ούλλοι θωρείται τους τζαι ξέρετε ποιοι ένι.. Εν γραμμένοι στους συλλόγους, παν αγώνες, εν γνωστοί.. Ναι είσαι καλός ψαράς αλλά είσαι παράνομος τζαι στα κιλά σου τζαι στα μεγέθη σου τζαι άμα συνεχίσουν έτσι τούτοι εν θα μείνει ψάρι.. Γι' αυτό μεν λαλείτε μόνο για τη μπουκκάλα τζαι το νυχτερινό.. Κάμετε τζαι λλίο κράτι ρε κοπέλλια. ΄Εννεν ανάγκη να την πληρώνουν τα ορφούθκια, οι πιγγούες τζαι οι στηρούες αν δεν έσχει τίποτε άλλο. Αφήστε τα μιτσιά τζαι θα μεγαλώσουν να σχερούμαστε ούλλοι ψάρι.
Τζαι δικαιολογίες του τύπου ''αν δεν το πέξω εγώ εννα το πέξει άλλος'' εν χωρούν δαμέ...
δυστυχως δεν μπορεις να τα σωσεις!!αυτο ειναι το κακο με το παραγαδι, τα ψάρια ψοφανε και δεν εχεις επιλογη.απο κισο κιλο και πανω ορφος πιαννεται!chrysanthos9 wrote:και κατι αλλο γιατι μας απαγορευσα εμας το μηνα Μαιο και τους επαγγελματιες και τους αλλους οχι? εκεινοι εν να πιανουν τα αρσενικα και εν να αφηνουν τις μανες πισω ? ειδα και εγω ψαρια με παραγαδακι που εφκεναν τα ροφακια που τα 70-80 μετρα νεκρα πως μπορεις μετα να τα αφησεις πισω?
εν Ελλαδα φιλουι μου!οσν αφορα 11 μαυρα που λες για 4 ατομα να διευκρυνησω αυτο που ειπα και πριν.αν ειναι ορφοι ειναι παρα πολλοι αν είναι 2 ροφοι και τα υπολοιπα στειρες και πιγκες για 4ατομα τοτε δεν θα το θεωρουσα καταστροφη, αλλα υπρβολη.απο δυο μαυρα για τον καθενα θα ηταν αρκετα!!leshi cy wrote:νικόλα ωραία τα ψαρια σου φιλε!
τα άσπρα 2 h φωτό κύπρο ?
...όσο αφορά το άλλο θέμα με τους παρανομους!
...απλά να πω ότι με ελεύθερο μέρα ένας με καλές επίδοσης μπορεί να κάνει παραπάνω ζημια από κάποιο με μπουκάλα!
...έχω δει 3-4 άτομα να έχουν 11 μαύρα σε μια μέρα !
δεν είμαι και εγώ αθώοςαλλα δεν έφτασα ακόμη σε έτσι σημείο και πάντα ήμασταν σε λογικά για μένα πλαίσια !