Καλαμάρια

mariosko

Re: Καλαμάρια

Post by mariosko »

plenom'metatopsarem? wrote:
orfos wrote:Παιδια επηα τζιαι ποπσε
Απολογισμος:
1 καλαμαρι 700 γρ.!
χωρίς φωτογραφία..είπαμε!...εν πιστέφκει κανένας!
και με φωτογραφια παλε δεν πολλοπιστευκουμε...
Ο βλάκας ειναι ανίκητος...

orfos

Post by orfos »

mariosko wrote:
orfos wrote:Παιδια επηα τζιαι ποπσε
Απολογισμος:
1 καλαμαρι 700 γρ.!
χωρίς φωτογραφία..είπαμε!...εν πιστέφκει κανένας!
και με φωτογραφια παλε δεν πολλοπιστευκουμε...
Ε τζιαι γιατι φιλε Μαριε ουτε με φωτογραφια εν πολλοπιστευκεις? :?: :?: :?:

mariosko

Post by mariosko »

γιατι εισαι τσακωμενος με την αληθκια και βαζεις φωτογραφιες αλλων, παλε να λαλουμε τα ιδια????
Ο βλάκας ειναι ανίκητος...

orfos

Post by orfos »

mariosko wrote:γιατι εισαι τσακωμενος με την αληθκια και βαζεις φωτογραφιες αλλων, παλε να λαλουμε τα ιδια????
Ατε παλε..
Ρε φιλε ειπα μια φορα κανει ενεναγκει να μου το φακκας
Ειπατο επαραδεχτηκατο τζαι μετανιωσατο
Τωρα εσιης τον λοο μου οτι εν τελεια δικες μου οι φωτο εξαλλου καταλαβουνται τζιολας.....

gdeme

Post by gdeme »

Εγω πάλι τον παω πολύ τον φιλο ορφος.

Εχει κατι το ξεχωριστό.... Δινει μια άλλη πνοη στο χωρο.

Μην ξεχνας ορφέ, υπαρχει ανοιτκη προσκληση απο εμενα και τον Νικολα για να παμε ψαρεμα.Ήθελε και καποιος άλλος αν θυμαμαι, αλλά να πιαει χαρτακι πρωτα

chrysanthos9

Post by chrysanthos9 »

θελω και εγω :x :x :x :lol:
Rememper always someone waiting for you at home

orfos

Post by orfos »

gdeme wrote:Εγω πάλι τον παω πολύ τον φιλο ορφος.

Εχει κατι το ξεχωριστό.... Δινει μια άλλη πνοη στο χωρο.

Μην ξεχνας ορφέ, υπαρχει ανοιτκη προσκληση απο εμενα και τον Νικολα για να παμε ψαρεμα.Ήθελε και καποιος άλλος αν θυμαμαι, αλλά να πιαει χαρτακι πρωτα
Σε ευχαριστω φιλε.. :D :D :D :D

plenom'metatopsarem?

Post by plenom'metatopsarem? »

κοπέλια ,να σας πω κάτι. Δεν λέω πως κάποιος λέει αλήθειες ή λέει ψέματα, ή θέλει να αστειέψει κτλ.
Απλά θέλω να σας πω, μην ξεσηκώνετε για πλάκα κόσμο να πηγαίνει για ψάρεμα απλά επειδή θέλετε να αστειευτείτε μεταξύ σας!
Έχει παιδιά που δεν έχουν πολύ χρόνο, έχει κόσμο με οικογένειες που ξεκλέβουν χρόνο από τους δικούς τους και έχει και κόσμο που πρέπει να διανύσει χιλιόμετρα να βρεθεί κοντά στη θάλασσα! Πληρώνει βενζίνη ,δολώματα, αφιερώνει χρόνο!
Γι αυτό παρακαλώ,μην αστειεύεστε ότι πιάσατε καλαμάρια, ή ψάρια, ή δεν ξέρω κι εγώ τι, μην βάζετε παλαιότερες φωτογραφίες, ή φωτογραφίες άλλων, παρασύροντας έτσι παιδιά που διαβάζουν το φόρουμ να πηγαίνουν ψάρεμα άδικα.
Αυτά κι ευχαριστώ!

orfos

Post by orfos »

plenom'metatopsarem? wrote:κοπέλια ,να σας πω κάτι. Δεν λέω πως κάποιος λέει αλήθειες ή λέει ψέματα, ή θέλει να αστειέψει κτλ.
Απλά θέλω να σας πω, μην ξεσηκώνετε για πλάκα κόσμο να πηγαίνει για ψάρεμα απλά επειδή θέλετε να αστειευτείτε μεταξύ σας!
Έχει παιδιά που δεν έχουν πολύ χρόνο, έχει κόσμο με οικογένειες που ξεκλέβουν χρόνο από τους δικούς τους και έχει και κόσμο που πρέπει να διανύσει χιλιόμετρα να βρεθεί κοντά στη θάλασσα! Πληρώνει βενζίνη ,δολώματα, αφιερώνει χρόνο!
Γι αυτό παρακαλώ,μην αστειεύεστε ότι πιάσατε καλαμάρια, ή ψάρια, ή δεν ξέρω κι εγώ τι, μην βάζετε παλαιότερες φωτογραφίες, ή φωτογραφίες άλλων, παρασύροντας έτσι παιδιά που διαβάζουν το φόρουμ να πηγαίνουν ψάρεμα άδικα.
Αυτά κι ευχαριστώ!
Συφμωνω απολυτα μαζι σου φιλε αλλα εμενα οι φωτος μυ ειναι εντελως αληθινες και προσφατες τα επιαννα ακριβως την ημερομηνια που τα εβαζα! :D :D :D :D :D :D
Δηλαδη φιλε δεν με πιστευεις πλεον οτι οι φωτος ειναι αληθινες?

plenom'metatopsarem?

orfos wrote:
plenom'metatopsarem? wrote:κοπέλια ,να σας πω κάτι. Δεν λέω πως κάποιος λέει αλήθειες ή λέει ψέματα, ή θέλει να αστειέψει κτλ.
Αυτά κι ευχαριστώ!
Συφμωνω απολυτα μαζι σου φιλε αλλα εμενα οι φωτος μυ ειναι εντελως αληθινες και προσφατες τα επιαννα ακριβως την ημερομηνια που τα εβαζα! :D :D :D :D :D :D
δεν μίλησα για κανένα φίλε ορφέ! Ούτε κατηγορώ κανένα! Απλά λέω να σκεφτόμαστε όλοι και αυτό το ενδεχόμενο! :)
άτε, καλό μας σ/κ!

orfos

Post by orfos »

orfos wrote:
Αυτά κι ευχαριστώ!
δεν μίλησα για κανένα φίλε ορφέ! Ούτε κατηγορώ κανένα! Απλά λέω να σκεφτόμαστε όλοι και αυτό το ενδεχόμενο! :)
άτε, καλό μας σ/κ!
Α οκ τοτε καλο σαββατοκυριακο παιδια σε ολους !!!!!!!!!!!!

legendguards

Post by legendguards »

Συμφωνο και εγω
αλλα εχει καποιους που μπαινουν στο φορουμ για να μαθουν αν εχει καλαμαρια οπωσ και τοποθεσιες .περιμενουν απο τουσ αλλους να παν για να επωφεληθουν .
να γυριζω εγω ουλλη νυχτα τες θαλασσες και αλλοι να περιμενουν τα καλαμαρια μεστο πιατο
τελος για μενα απο αποψε η σεζον εχει τελιωσει

plenom'metatopsarem?

legendguards wrote:Συμφωνο και εγω
αλλα εχει καποιους που μπαινουν στο φορουμ για να μαθουν αν εχει καλαμαρια οπωσ και τοποθεσιες .περιμενουν απο τουσ αλλους να παν για να επωφεληθουν .
να γυριζω εγω ουλλη νυχτα τες θαλασσες και αλλοι να περιμενουν τα καλαμαρια μεστο πιατο
τελος για μενα απο αποψε η σεζον εχει τελιωσει
ε, μεν γράφετε καθόλου τότε ρε φίλε!!!!!!!!!!!!
τζιαι κανεί!
ή γράφετε αν θέλετε!
κανένας δεν υποχρεώνει κανέναν!
και ναι,υπάρχουν και αυτοί που αναφέρεις!

Στάθης

Post by Στάθης »

Εξήγα μας σε παρακαλώ φίλε legendguards για ποιον σκοπό μπαίνεις μες το φόρουμ.
Ήθελες πληροφορίες για την τεχνική, τις πήρες. Από που;
legendguards wrote:Αγαπητοι φιλοι
θα ηθελα να σας ευχαριστησω για ολες τις πληροφοριες μου μου δωσατε για το ψαρεμα των καλαμαριων
για πρωτη φορα χθες πηγα για ψαρεμα καλαμαριων
ΝΥΧΤΑ ΜΑΓΙΚΗ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΕΜΕΝΗ
πανσεληνος ,θαλασσα ηρεμη ,χωρις αερα και κρυο ατελιωτο απο 2000 μεχρι 2400
το αποτελεσμα στην φωτογραφια
Ύστερα από λίγες μέρες, διαμαρτύρεσαι ότι έχει που πιάνουν καλαμάρια και κρύφουν.
legendguards wrote:Να δουμε ρε ορφε ποσα επιανες πριν και εεσυ εδουλεφκες μας οπωσ κατι αλλους που ε σιγανο παπαδιες
legendguards wrote:εγω βαλλω οταν ε 3 και πανω, γυρεψε που εκεινους που πιανουν και δεν βαλουν
Για ποιο σκοπό θα ήθελες να βάζει κάποιος φωτογραφίες όταν πετύχει καλαμάρια; :think:
legendguards wrote: εχει καποιους που μπαινουν στο φορουμ για να μαθουν αν εχει καλαμαρια οπωσ και τοποθεσιες .περιμενουν απο τουσ αλλους να παν για να επωφεληθουν .
no whey no gain

plenom'metatopsarem?

voila!

Post Reply

Return to “Ψάρια και το ψάρεμα τους”