και με φωτογραφια παλε δεν πολλοπιστευκουμε...plenom'metatopsarem? wrote:χωρίς φωτογραφία..είπαμε!...εν πιστέφκει κανένας!orfos wrote:Παιδια επηα τζιαι ποπσε
Απολογισμος:
1 καλαμαρι 700 γρ.!
Καλαμάρια
Re: Καλαμάρια
Ο βλάκας ειναι ανίκητος...
Ε τζιαι γιατι φιλε Μαριε ουτε με φωτογραφια εν πολλοπιστευκεις?mariosko wrote:και με φωτογραφια παλε δεν πολλοπιστευκουμε...plenom'metatopsarem? wrote:χωρίς φωτογραφία..είπαμε!...εν πιστέφκει κανένας!orfos wrote:Παιδια επηα τζιαι ποπσε
Απολογισμος:
1 καλαμαρι 700 γρ.!

γιατι εισαι τσακωμενος με την αληθκια και βαζεις φωτογραφιες αλλων, παλε να λαλουμε τα ιδια????
Ο βλάκας ειναι ανίκητος...
Ατε παλε..mariosko wrote:γιατι εισαι τσακωμενος με την αληθκια και βαζεις φωτογραφιες αλλων, παλε να λαλουμε τα ιδια????
Ρε φιλε ειπα μια φορα κανει ενεναγκει να μου το φακκας
Ειπατο επαραδεχτηκατο τζαι μετανιωσατο
Τωρα εσιης τον λοο μου οτι εν τελεια δικες μου οι φωτο εξαλλου καταλαβουνται τζιολας.....
Εγω πάλι τον παω πολύ τον φιλο ορφος.
Εχει κατι το ξεχωριστό.... Δινει μια άλλη πνοη στο χωρο.
Μην ξεχνας ορφέ, υπαρχει ανοιτκη προσκληση απο εμενα και τον Νικολα για να παμε ψαρεμα.Ήθελε και καποιος άλλος αν θυμαμαι, αλλά να πιαει χαρτακι πρωτα
Μην ξεχνας ορφέ, υπαρχει ανοιτκη προσκληση απο εμενα και τον Νικολα για να παμε ψαρεμα.Ήθελε και καποιος άλλος αν θυμαμαι, αλλά να πιαει χαρτακι πρωτα
- chrysanthos9
Σε ευχαριστω φιλε..gdeme wrote:Εγω πάλι τον παω πολύ τον φιλο ορφος.

- plenom'metatopsarem?
κοπέλια ,να σας πω κάτι. Δεν λέω πως κάποιος λέει αλήθειες ή λέει ψέματα, ή θέλει να αστειέψει κτλ.
Απλά θέλω να σας πω, μην ξεσηκώνετε για πλάκα κόσμο να πηγαίνει για ψάρεμα απλά επειδή θέλετε να αστειευτείτε μεταξύ σας!
Έχει παιδιά που δεν έχουν πολύ χρόνο, έχει κόσμο με οικογένειες που ξεκλέβουν χρόνο από τους δικούς τους και έχει και κόσμο που πρέπει να διανύσει χιλιόμετρα να βρεθεί κοντά στη θάλασσα! Πληρώνει βενζίνη ,δολώματα, αφιερώνει χρόνο!
Γι αυτό παρακαλώ,μην αστειεύεστε ότι πιάσατε καλαμάρια, ή ψάρια, ή δεν ξέρω κι εγώ τι, μην βάζετε παλαιότερες φωτογραφίες, ή φωτογραφίες άλλων, παρασύροντας έτσι παιδιά που διαβάζουν το φόρουμ να πηγαίνουν ψάρεμα άδικα.
Αυτά κι ευχαριστώ!
Απλά θέλω να σας πω, μην ξεσηκώνετε για πλάκα κόσμο να πηγαίνει για ψάρεμα απλά επειδή θέλετε να αστειευτείτε μεταξύ σας!
Έχει παιδιά που δεν έχουν πολύ χρόνο, έχει κόσμο με οικογένειες που ξεκλέβουν χρόνο από τους δικούς τους και έχει και κόσμο που πρέπει να διανύσει χιλιόμετρα να βρεθεί κοντά στη θάλασσα! Πληρώνει βενζίνη ,δολώματα, αφιερώνει χρόνο!
Γι αυτό παρακαλώ,μην αστειεύεστε ότι πιάσατε καλαμάρια, ή ψάρια, ή δεν ξέρω κι εγώ τι, μην βάζετε παλαιότερες φωτογραφίες, ή φωτογραφίες άλλων, παρασύροντας έτσι παιδιά που διαβάζουν το φόρουμ να πηγαίνουν ψάρεμα άδικα.
Αυτά κι ευχαριστώ!
Συφμωνω απολυτα μαζι σου φιλε αλλα εμενα οι φωτος μυ ειναι εντελως αληθινες και προσφατες τα επιαννα ακριβως την ημερομηνια που τα εβαζα!plenom'metatopsarem? wrote:κοπέλια ,να σας πω κάτι. Δεν λέω πως κάποιος λέει αλήθειες ή λέει ψέματα, ή θέλει να αστειέψει κτλ.
Αυτά κι ευχαριστώ!

Δηλαδη φιλε δεν με πιστευεις πλεον οτι οι φωτος ειναι αληθινες?
- plenom'metatopsarem?
δεν μίλησα για κανένα φίλε ορφέ! Ούτε κατηγορώ κανένα! Απλά λέω να σκεφτόμαστε όλοι και αυτό το ενδεχόμενο!orfos wrote:Συφμωνω απολυτα μαζι σου φιλε αλλα εμενα οι φωτος μυ ειναι εντελως αληθινες και προσφατες τα επιαννα ακριβως την ημερομηνια που τα εβαζα!plenom'metatopsarem? wrote:κοπέλια ,να σας πω κάτι. Δεν λέω πως κάποιος λέει αλήθειες ή λέει ψέματα, ή θέλει να αστειέψει κτλ.
Αυτά κι ευχαριστώ!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Δηλαδη φιλε δεν με πιστευεις πλεον οτι οι φωτος ειναι αληθινες?

άτε, καλό μας σ/κ!
Α οκ τοτε καλο σαββατοκυριακο παιδια σε ολους !!!!!!!!!!!!plenom'metatopsarem? wrote:δεν μίλησα για κανένα φίλε ορφέ! Ούτε κατηγορώ κανένα! Απλά λέω να σκεφτόμαστε όλοι και αυτό το ενδεχόμενο!orfos wrote:Συφμωνω απολυτα μαζι σου φιλε αλλα εμενα οι φωτος μυ ειναι εντελως αληθινες και προσφατες τα επιαννα ακριβως την ημερομηνια που τα εβαζα!plenom'metatopsarem? wrote:κοπέλια ,να σας πω κάτι. Δεν λέω πως κάποιος λέει αλήθειες ή λέει ψέματα, ή θέλει να αστειέψει κτλ.
Αυτά κι ευχαριστώ!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Δηλαδη φιλε δεν με πιστευεις πλεον οτι οι φωτος ειναι αληθινες?![]()
άτε, καλό μας σ/κ!
Συμφωνο και εγω
αλλα εχει καποιους που μπαινουν στο φορουμ για να μαθουν αν εχει καλαμαρια οπωσ και τοποθεσιες .περιμενουν απο τουσ αλλους να παν για να επωφεληθουν .
να γυριζω εγω ουλλη νυχτα τες θαλασσες και αλλοι να περιμενουν τα καλαμαρια μεστο πιατο
τελος για μενα απο αποψε η σεζον εχει τελιωσει
αλλα εχει καποιους που μπαινουν στο φορουμ για να μαθουν αν εχει καλαμαρια οπωσ και τοποθεσιες .περιμενουν απο τουσ αλλους να παν για να επωφεληθουν .
να γυριζω εγω ουλλη νυχτα τες θαλασσες και αλλοι να περιμενουν τα καλαμαρια μεστο πιατο
- plenom'metatopsarem?
ε, μεν γράφετε καθόλου τότε ρε φίλε!!!!!!!!!!!!legendguards wrote:Συμφωνο και εγω
τζιαι κανεί!
ή γράφετε αν θέλετε!
κανένας δεν υποχρεώνει κανέναν!
και ναι,υπάρχουν και αυτοί που αναφέρεις!
Εξήγα μας σε παρακαλώ φίλε legendguards για ποιον σκοπό μπαίνεις μες το φόρουμ.
Ήθελες πληροφορίες για την τεχνική, τις πήρες. Από που;
Ήθελες πληροφορίες για την τεχνική, τις πήρες. Από που;
Ύστερα από λίγες μέρες, διαμαρτύρεσαι ότι έχει που πιάνουν καλαμάρια και κρύφουν.legendguards wrote:Αγαπητοι φιλοι
θα ηθελα να σας ευχαριστησω για ολες τις πληροφοριες μου μου δωσατε για το ψαρεμα των καλαμαριων
για πρωτη φορα χθες πηγα για ψαρεμα καλαμαριων
ΝΥΧΤΑ ΜΑΓΙΚΗ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΕΜΕΝΗ
πανσεληνος ,θαλασσα ηρεμη ,χωρις αερα και κρυο ατελιωτο απο 2000 μεχρι 2400
το αποτελεσμα στην φωτογραφια
legendguards wrote:Να δουμε ρε ορφε ποσα επιανες πριν και εεσυ εδουλεφκες μας οπωσ κατι αλλους που ε σιγανο παπαδιες
Για ποιο σκοπό θα ήθελες να βάζει κάποιος φωτογραφίες όταν πετύχει καλαμάρια;legendguards wrote:εγω βαλλω οταν ε 3 και πανω, γυρεψε που εκεινους που πιανουν και δεν βαλουν

legendguards wrote: εχει καποιους που μπαινουν στο φορουμ για να μαθουν αν εχει καλαμαρια οπωσ και τοποθεσιες .περιμενουν απο τουσ αλλους να παν για να επωφεληθουν .
no whey no gain