Αλιευτικές εξορμήσεις και αποτελέσματα

plenom'metatopsarem?

Re: Αλιευτικές εξορμήσεις και αποτελέσματα

Post by plenom'metatopsarem? »

AggelosLRK wrote:Φοιβο σε τι χτυπησε το 1.600? θελω ρουφιανια τωραααα!!! :lol:
αυτά δεν λέγονται! :lol:
ή μήπως λέγονται? :)
έχεις στα χέρια σου καλές επιλογές, μη φοβάσαι :wink:

plenom'metatopsarem?

MariosK wrote:
caveman wrote:Εβρεθήκαμε σήμερα κάμποσοι που το φόρουμ για λαβράκι... ο psarakas, o plenome, o stathis, o haris je go.

Ήταν δύσκολα, έπερνεν τους τόπους ο αέρας αλλά καμιά δεκαριά ψάρκα εφκάλαμεν τα!

Ούλλα πίσω ζωντανά!
Μπράβο παιθκιά :clap: :clap: :clap:.
caveman wrote: Μετά που εφήαμεν με τον Χάρη και τον Στάθη, έπιαεν ο Φοίβος έναν ωραίο 1.600 :clap:

Και έχασεν(για το παλιόνημα) και ένα πολλά καλό ο Ψάρακας που θα ήταν νέο προσωπικό ρεκόρ :!: Αμα σας λαλώ με πιάννετε νήματα ουίπλας, άλλη φορά να με ακούτε :!: :!: :!:
Μπράβο ρε Φοίβο!!! Άρε Λάζαρε τζε το πρώτο πράμα που σου είπα όταν ρωτήσες για νήμα ήταν να προσέξεις την μάρκα και έχει πολλήν σημασία :doh:. Εν πειράζει, next time!
Εσύ που ήσουν?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

plenom'metatopsarem?

MariosK wrote:
psarakas wrote:Μάριε δεν έφταιγε μόνο το νήμα σε εκείνην την φάση.Όυτε είναι το πρώτο νήμα μου :) Ήταν ο τόπος που εκτύπησε, τα φρένα μου , η αντίδραση του ψαριού κλπ. Παρηορκούμαι με τα άλλα που επιάσαμε και είδαμε :o γιατί αλλιώς ήταν να αργήσω πολλά να επανέλθω . :lol: :lol:
That's the spirit :clap:. Μην απογοητεύεσαι! Εγώ ακόμα θυμούμαι έναν στόμα όπως την μάππα που εφκίκεν πάνω που το νερό και έφτυσε μου το δόλωμα μες τα μούτρα κυριολεκτικά στην Ταμασσό :P. Τωρά έχεις ακόμα ένας λόγος να πιένεις ψάρεμα :D.

P.S. Με το σωστό νήμα και τους σωστούς κόμπους το ποιο πιθανόν να σου ζαβώσουν οι πραγκαρόλλες παρά να σου τα κόψει και μιλώ για 15-20lb νήματα και όι σχοινιά :P. Υπάρχει πάντα η πιθανότητα να σου τα τρίψει βέβαια.
το τρίψει, ξαναπέ το!!! Είδα τη φάση, πιθανολογώ πως κάτι τέτοιο έγινε! Δεν εξηγείται αλλιώς!

plenom'metatopsarem?

Στάθης wrote:
P3120845.JPG
P3120847.JPG
Από την ίδια εξόρμηση.
Τον Φοίβο και τον Λάζαρο δεν τους είδα καθόλου.
Ε κοπέλια, εν τζιεν απου βουρήσει που πιάνει λαβράκια! :P
:D που να βουρήσουμε ρε φίλε, που εκάμαμεν αμάν να στραφούμε που τους τόπους που μασ εξαπολύσαν! :lol: :lol: :lol:
Την αλλη φορά ρε Στάθη, να γνωριστούμε κιόλας :)

plenom'metatopsarem?

caveman wrote:
AggelosLRK wrote:Φοιβο σε τι χτυπησε το 1.600? θελω ρουφιανια τωραααα!!! :lol:
Έτσι μέρα/έτσι δόλωμα... τα παραπάνω ήταν σε spinnerbait, εν θα αφήκει ουτ΄ενα ο Φοίβος, ννα πάει Δευτέρα πρωί πρωί στον Πόλυ να τα συνάξει ούλλα :lol: :lol:

:naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :wink:
guess again!

plenom'metatopsarem?

caveman wrote:Υγείαν ρε Λάζαρε! Άλλη φορά κανόνισε μεν του χαριστείς! :wink: Το άλλο που μου έφηεν ακονίσατε το α? :lol: Είπαμε, να μεν παίρνει ο νους τους αέρα :lol: :lol: Παίζει καμιά καλή φώτο οξά εν χάλια ούλλες :?:

Φοίβο, κομιστή των φώτο, πρέπει να τες παραδόσεις :wink: Ο λαός έχει δικαίομα να τες δει :wink: :!: :lol: :lol: :lol: Εν να σε πελλάνει ο Μάριος τωρά :lol:
αν δει τις φωτογραφίες του κινητού μου ο Μάριος, μάλλον ΔΕΝ θα θέλει να τις ανεβάσω! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
δεν είχα κάμερα μαζί μου :neutral:
μια που άξιζε ανέβηκε ήδη! :)

Greg

Post by Greg »

ε καλο... αλλοι να μινησκουν μεσοστρατα μες το highway μετα τη δουλια περιμενοντας την οδικη βοηθεια ως τις 2 am και αλλοι να φορτονουντε λαβρακια, καλα να μας καμεται :twisted:
Esox Lucius

plenom'metatopsarem?

Greg wrote:ε καλο... αλλοι να μινησκουν μεσοστρατα μες το highway μετα τη δουλια περιμενοντας την οδικη βοηθεια ως τις 2 am και αλλοι να φορτονουντε λαβρακια, καλα να μας καμεται :twisted:
ο Χαμπής φταίει! :think: :think: :think:
άλλη φορά ρε, ελείψαν οι μέρες?! :)

plenom'metatopsarem?

caveman wrote:Επεράσαμεν πολλά ωραία τζαι σήμερα! Πολλά καλή παρέα και κάμποση δράση!

Έναν λαβράτζιν... που τα πολλά του κύριου Ευάνθη, έννεν το μεαλλύτερον της ημέρας αλλά τι να κάμουμεν... εν μας αφήνει να τον φκάλουμε φώτο (τζαι καλά κάμνει δλδ) :arrow:
Evanthis 1.500kg.jpg
Evanthis 1.500kg.release.jpg
Τζαι ένα που λαβράκια του Βύρωνα, έδωσεν μου το να το βάλω πίσω τζαι ετράβησα βιντεο :arrow:

Εγώ εμαλακίζουμουν ούλλη μέρα με το λιπλες τζαι εν έκαμα τίποτε :lol: :lol: :oops:
μπράβο σας παιδιά! :)
Ωραίοι! :)
Εμείς πήραμε τη δόση μας, σε καμιά βδομάδα πάλι! :)
Δεν πειράζει Χαμπή μου, την επόμενη φορά!
Τα λίπλες ούτε κι εμάς τα χτύπησαν προχτές!
Δοκιμάσαμε και λίγο top water, η αρρώστεια, αρρώστεια, αλλά μάταια! :)
Πολύ νωρίς πιστεύω, αν και μια βδομάδα πριν μου κτύπησαν 2 ;)

admin
Site Admin

Post by admin »

TO λοιπόν θα ανοίξουμε ένα θεμα να μαζέψουμε υπογραφες Ποιοι θέλουν τον κ. Ευάνθη να λάβει μέρος στο επόμενο RBL θα τους πελλάνει :D

plenom'metatopsarem?

admin wrote:TO λοιπόν θα ανοίξουμε ένα θεμα να μαζέψουμε υπογραφες Ποιοι θέλουν τον κ. Ευάνθη να λάβει μέρος στο επόμενο RBL θα τους πελλάνει :D
υπογράφω ΑΜΕΣΩΣ!!!! :D :D :D

C&R

Post by C&R »

κ. Ευάνθη RESPECT :clap: :clap:

psarakas

Post by psarakas »

:clap: :clap: :clap:
catch and release

AggelosLRK

Post by AggelosLRK »

επελανε τα κοπελια με τις φουκουες ο ευανθης :lol: παρειχε θεαμα! με ρωτησε και ο παρεας μου ποιος ειναι..¨ενας καθηγητης¨λαλω του :clap:

plenom'metatopsarem?

AggelosLRK wrote:επελανε τα κοπελια με τις φουκουες ο ευανθης :lol: παρειχε θεαμα! με ρωτησε και ο παρεας μου ποιος ειναι..¨ενας καθηγητης¨λαλω του :clap:
χαχαχα!!! :D τα κοπέλια με τις φουκούες! Ωραίος!!!
ό'ι' ήταν να τους αφήκει! :wink:

Post Reply

Return to “Ψάρεμα γλυκού νερού”