αυτά δεν λέγονται!AggelosLRK wrote:Φοιβο σε τι χτυπησε το 1.600? θελω ρουφιανια τωραααα!!!

ή μήπως λέγονται?

έχεις στα χέρια σου καλές επιλογές, μη φοβάσαι

αυτά δεν λέγονται!AggelosLRK wrote:Φοιβο σε τι χτυπησε το 1.600? θελω ρουφιανια τωραααα!!!
Εσύ που ήσουν?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!MariosK wrote:Μπράβο παιθκιάcaveman wrote:Εβρεθήκαμε σήμερα κάμποσοι που το φόρουμ για λαβράκι... ο psarakas, o plenome, o stathis, o haris je go.
Ήταν δύσκολα, έπερνεν τους τόπους ο αέρας αλλά καμιά δεκαριά ψάρκα εφκάλαμεν τα!
Ούλλα πίσω ζωντανά!![]()
![]()
.
Μπράβο ρε Φοίβο!!! Άρε Λάζαρε τζε το πρώτο πράμα που σου είπα όταν ρωτήσες για νήμα ήταν να προσέξεις την μάρκα και έχει πολλήν σημασίαcaveman wrote: Μετά που εφήαμεν με τον Χάρη και τον Στάθη, έπιαεν ο Φοίβος έναν ωραίο 1.600![]()
Και έχασεν(για το παλιόνημα) και ένα πολλά καλό ο Ψάρακας που θα ήταν νέο προσωπικό ρεκόρΑμα σας λαλώ με πιάννετε νήματα ουίπλας, άλλη φορά να με ακούτε
![]()
![]()
. Εν πειράζει, next time!
το τρίψει, ξαναπέ το!!! Είδα τη φάση, πιθανολογώ πως κάτι τέτοιο έγινε! Δεν εξηγείται αλλιώς!MariosK wrote:That's the spiritpsarakas wrote:Μάριε δεν έφταιγε μόνο το νήμα σε εκείνην την φάση.Όυτε είναι το πρώτο νήμα μουΉταν ο τόπος που εκτύπησε, τα φρένα μου , η αντίδραση του ψαριού κλπ. Παρηορκούμαι με τα άλλα που επιάσαμε και είδαμε
γιατί αλλιώς ήταν να αργήσω πολλά να επανέλθω .
![]()
. Μην απογοητεύεσαι! Εγώ ακόμα θυμούμαι έναν στόμα όπως την μάππα που εφκίκεν πάνω που το νερό και έφτυσε μου το δόλωμα μες τα μούτρα κυριολεκτικά στην Ταμασσό
. Τωρά έχεις ακόμα ένας λόγος να πιένεις ψάρεμα
.
P.S. Με το σωστό νήμα και τους σωστούς κόμπους το ποιο πιθανόν να σου ζαβώσουν οι πραγκαρόλλες παρά να σου τα κόψει και μιλώ για 15-20lb νήματα και όι σχοινιά. Υπάρχει πάντα η πιθανότητα να σου τα τρίψει βέβαια.
Στάθης wrote:Από την ίδια εξόρμηση.
Τον Φοίβο και τον Λάζαρο δεν τους είδα καθόλου.
Ε κοπέλια, εν τζιεν απου βουρήσει που πιάνει λαβράκια!
Έτσι μέρα/έτσι δόλωμα... τα παραπάνω ήταν σε spinnerbait, εν θα αφήκει ουτ΄ενα ο Φοίβος, ννα πάει Δευτέρα πρωί πρωί στον Πόλυ να τα συνάξει ούλλαcaveman wrote:AggelosLRK wrote:Φοιβο σε τι χτυπησε το 1.600? θελω ρουφιανια τωραααα!!!
αν δει τις φωτογραφίες του κινητού μου ο Μάριος, μάλλον ΔΕΝ θα θέλει να τις ανεβάσω!caveman wrote:Υγείαν ρε Λάζαρε! Άλλη φορά κανόνισε μεν του χαριστείς!Το άλλο που μου έφηεν ακονίσατε το α?
Είπαμε, να μεν παίρνει ο νους τους αέρα
![]()
Παίζει καμιά καλή φώτο οξά εν χάλια ούλλες
Φοίβο, κομιστή των φώτο, πρέπει να τες παραδόσειςΟ λαός έχει δικαίομα να τες δει
![]()
![]()
![]()
![]()
Εν να σε πελλάνει ο Μάριος τωρά
ο Χαμπής φταίει!Greg wrote:ε καλο... αλλοι να μινησκουν μεσοστρατα μες το highway μετα τη δουλια περιμενοντας την οδικη βοηθεια ως τις 2 am και αλλοι να φορτονουντε λαβρακια, καλα να μας καμεται
μπράβο σας παιδιά!caveman wrote:Επεράσαμεν πολλά ωραία τζαι σήμερα! Πολλά καλή παρέα και κάμποση δράση!
Έναν λαβράτζιν... που τα πολλά του κύριου Ευάνθη, έννεν το μεαλλύτερον της ημέρας αλλά τι να κάμουμεν... εν μας αφήνει να τον φκάλουμε φώτο (τζαι καλά κάμνει δλδ)
Τζαι ένα που λαβράκια του Βύρωνα, έδωσεν μου το να το βάλω πίσω τζαι ετράβησα βιντεο![]()
Εγώ εμαλακίζουμουν ούλλη μέρα με το λιπλες τζαι εν έκαμα τίποτε![]()
![]()
υπογράφω ΑΜΕΣΩΣ!!!!admin wrote:TO λοιπόν θα ανοίξουμε ένα θεμα να μαζέψουμε υπογραφες Ποιοι θέλουν τον κ. Ευάνθη να λάβει μέρος στο επόμενο RBL θα τους πελλάνει
χαχαχα!!!AggelosLRK wrote:επελανε τα κοπελια με τις φουκουες ο ευανθηςπαρειχε θεαμα! με ρωτησε και ο παρεας μου ποιος ειναι..¨ενας καθηγητης¨λαλω του