Κουβέντες του ΚΑΦΕΝE

giannis33

Re: Κουβέντες του ΚΑΦΕΝE

Post by giannis33 »

Ναι φίλε μου μπορώ απλά όι τωρά επειδή έχω εξετάσεις αύριο (τζαι τι κάμνεις γιε μου μες το forum καλώ???? :D ) Αύριο θα σκανάρω φώτος για ούλλες τες καραγκίδες της Μεσογείου που το βιβλίο μου για να τα έχουμε τζαι στο forum

Στάθης

Post by Στάθης »

:clap: :clap: :clap:

Καλή επιτυχία με τις εξετάσεις σου και take your time with the post. ;)
no whey no gain

giannis33

Post by giannis33 »

Ok!! Ευχαριστώ φίλε μου!

plenom'metatopsarem?

Post by plenom'metatopsarem? »

giannis33 wrote:Ok!! Ευχαριστώ φίλε μου!
καλές επιτυχίες!

Sorkomanis

Post by Sorkomanis »

orfos wrote:
Sorkomanis wrote:
orfos wrote:Σπανιο ψαρι οντως!
ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ φοερες τζιαι παλλικαρκες στα φκια μου ετζιαι ρεσσουν ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ μιτα μου εντζιε θυμωθεις προσεξε τζιοπως της κουφης ιλλιοσο την κκελλε σου ιλλιοσο τη κκελλε σου!
είσαι ένας MC ρε γαμώτο. Νομίζω άλλαξε το nick σου σε MC Black 8)
ΤΙ εντο MC re file?
Στάθης wrote: Σημαίνει Mastros Chiattista
Ρε φιλε orfe MC (Master of Ceremonies) είναι πολλά πάλλειος ορισμός αλλα την σήμερον ημερα εννοούμε τους rapper κτλ που βαστούν το μικρόφωνο και αυτοσχεδιάζουν πάνω στην σκηνη, η μονοι τους η σε μάχη με άλλον. Και με λίγα λόγια οι παραδοσιακοί κυπραίοι rappers είναι εκείνοι που len τσατιστα.

Και ρε φιλε Στάθη δεν ξέρω αν είναι για αστείο που το είπες αλλα πάντως έπεσες πολλά μέσα και είναι πετυχημένη η εξήγηση σου. :clap: :clap: :D

Στο intercollege λευκωσία έχει μιαν καθηγήτρια αγγλικών η οποια έκαμεν μιαν ερευνα για τους κυπραίους τσιατισταες και τα τσιαττιστά όπου τους σύγκρινε με τους rappers.
Πείτε ΌΧΙ στις μαλάγρες, μπασμούς και ψαροτροφες:)

orfos

Post by orfos »

Ευκαριστω ρε φιλε ατε τζιεννα γιαλλοουσου!
ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ευκαριστω σορκομανι πολλους σορκους να πιαεις ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ τζιαι να τους παρεις ρε φιλε εσσο σου να τους φαεις εσσό σου να τους φαεις!

plenom'metatopsarem?

Ρε φιλε orfe MC (Master of Ceremonies) είναι πολλά πάλλειος ορισμός αλλα την σήμερον ημερα εννοούμε τους rapper κτλ που βαστούν το μικρόφωνο και αυτοσχεδιάζουν πάνω στην σκηνη, η μονοι τους η σε μάχη με άλλον. Και με λίγα λόγια οι παραδοσιακοί κυπραίοι rappers είναι εκείνοι που len τσατιστα.

Και ρε φιλε Στάθη δεν ξέρω αν είναι για αστείο που το είπες αλλα πάντως έπεσες πολλά μέσα και είναι πετυχημένη η εξήγηση σου. :clap: :clap: :D

Στο intercollege λευκωσία έχει μιαν καθηγήτρια αγγλικών η οποια έκαμεν μιαν ερευνα για τους κυπραίους τσιατισταες και τα τσιαττιστά όπου τους σύγκρινε με τους rappers.[/quote]

:snooty: τούτη η καθηγήτρια να κάμει καμιά έρευνα για metal , hard rock, punk, rockabilly κλπ πέρκει δει προκοπή... :music-rockout: :character-beavisbutthead: :music-guitarred: :angry-devil:

Sorkomanis

Post by Sorkomanis »

orfos wrote:Ευκαριστω ρε φιλε ατε τζιεννα γιαλλοουσου!
ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ευκαριστω σορκομανι πολλους σορκους να πιαεις ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ τζιαι να τους παρεις ρε φιλε εσσο σου να τους φαεις εσσό σου να τους φαεις!

καλον καλον :lol: :lol: :lol: ατε να δουμε κε exei 2 βδομαδες n πιασω σορκο

Sorkomanis

Post by Sorkomanis »

plenom'metatopsarem? wrote:

Στο intercollege λευκωσία έχει μιαν καθηγήτρια αγγλικών η οποια έκαμεν μιαν ερευνα για τους κυπραίους τσιατισταες και τα τσιαττιστά όπου τους σύγκρινε με τους rappers.
:snooty: τούτη η καθηγήτρια να κάμει καμιά έρευνα για metal , hard rock, punk, rockabilly κλπ πέρκει δει προκοπή... :music-rockout: :character-beavisbutthead: :music-guitarred: :angry-devil:[/quote]

:D :D
παραδοσιακοι κιπρεοι hard rockers, punkaes κε ροκαπιλλιες...hmmm interesting :lol: :lol: :lol:

plenom'metatopsarem?

:snooty: τούτη η καθηγήτρια να κάμει καμιά έρευνα για metal , hard rock, punk, rockabilly κλπ πέρκει δει προκοπή... :music-rockout: :character-beavisbutthead: :music-guitarred: :angry-devil:[/quote]

παραδοσιακοι κιπρεοι hard rockers, punkaes κε ροκαπιλλιες...hmmm interesting :lol: :lol: :lol:[/quote]

μακάρι να υπήρχαν αρκετοί, αλλά μας έχουν τόσο ποτίσει τα μυαλά με τα σκ#%ά που σερβίρουν τόσα χρόνια μέσω τηλεόρασης κλπ που ακόμα κι εδώ υστερούμε!!!
τα τσιαττιστά με ευχαρίστηση τα υποστηρίζω(ίσα ίσα που χρειάζεται δημιουργικό μυαλό για να πετύχεις), τα υπόλοιπα με τα οποία τα παρομοίασε... χέ$ε μέσα!

plenom'metatopsarem?

παραδοσιακοι κιπρεοι hard rockers, punkaes κε ροκαπιλλιες...hmmm interesting :lol: :lol: :lol:[/quote]

η ειρωνία εν το στοιχείο μας?!

Sorkomanis

Post by Sorkomanis »

plenom'metatopsarem? wrote::D :D
παραδοσιακοι κιπρεοι hard rockers, punkaes κε ροκαπιλλιες...hmmm interesting :lol: :lol: :lol:
η ειρωνία εν το στοιχείο μας?![/quote]

οχι ρε φιλε καθολου :) κε egw Rock akouw, παραπανο classic rock κε indie. Kouventa να γινετε να γελασουμε. παντος αν επροσβαλτικες λαθος σου :think:

Greg

Post by Greg »

ροκκαες μετταλλαες αλητες!

:hand:
Esox Lucius

AggelosLRK

Post by AggelosLRK »

Greg wrote:ροκκαες μετταλλαες αλητες!

:hand:

και σατανιστες να συμπληρωσω :evil:

orfos

Post by orfos »

ΦΙλε σορκομανι με φοασαι αμαν εμιλησα εγω εννα πιαεις!

Post Reply

Return to “Ψάρεμα από ακτή”