Κουβέντες του ΚΑΦΕΝE
Re: Κουβέντες του ΚΑΦΕΝE
Ναι φίλε μου μπορώ απλά όι τωρά επειδή έχω εξετάσεις αύριο (τζαι τι κάμνεις γιε μου μες το forum καλώ????
) Αύριο θα σκανάρω φώτος για ούλλες τες καραγκίδες της Μεσογείου που το βιβλίο μου για να τα έχουμε τζαι στο forum

Καλή επιτυχία με τις εξετάσεις σου και take your time with the post.

no whey no gain
Ok!! Ευχαριστώ φίλε μου!
- plenom'metatopsarem?
καλές επιτυχίες!giannis33 wrote:Ok!! Ευχαριστώ φίλε μου!
-
orfos wrote:ΤΙ εντο MC re file?Sorkomanis wrote:είσαι ένας MC ρε γαμώτο. Νομίζω άλλαξε το nick σου σε MC Blackorfos wrote:Σπανιο ψαρι οντως!
ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ φοερες τζιαι παλλικαρκες στα φκια μου ετζιαι ρεσσουν ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ μιτα μου εντζιε θυμωθεις προσεξε τζιοπως της κουφης ιλλιοσο την κκελλε σου ιλλιοσο τη κκελλε σου!
Ρε φιλε orfe MC (Master of Ceremonies) είναι πολλά πάλλειος ορισμός αλλα την σήμερον ημερα εννοούμε τους rapper κτλ που βαστούν το μικρόφωνο και αυτοσχεδιάζουν πάνω στην σκηνη, η μονοι τους η σε μάχη με άλλον. Και με λίγα λόγια οι παραδοσιακοί κυπραίοι rappers είναι εκείνοι που len τσατιστα.Στάθης wrote: Σημαίνει Mastros Chiattista
Και ρε φιλε Στάθη δεν ξέρω αν είναι για αστείο που το είπες αλλα πάντως έπεσες πολλά μέσα και είναι πετυχημένη η εξήγηση σου.

Στο intercollege λευκωσία έχει μιαν καθηγήτρια αγγλικών η οποια έκαμεν μιαν ερευνα για τους κυπραίους τσιατισταες και τα τσιαττιστά όπου τους σύγκρινε με τους rappers.
Πείτε ΌΧΙ στις μαλάγρες, μπασμούς και ψαροτροφες:)
Ευκαριστω ρε φιλε ατε τζιεννα γιαλλοουσου!
ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ευκαριστω σορκομανι πολλους σορκους να πιαεις ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ τζιαι να τους παρεις ρε φιλε εσσο σου να τους φαεις εσσό σου να τους φαεις!
ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ευκαριστω σορκομανι πολλους σορκους να πιαεις ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ τζιαι να τους παρεις ρε φιλε εσσο σου να τους φαεις εσσό σου να τους φαεις!
- plenom'metatopsarem?
Ρε φιλε orfe MC (Master of Ceremonies) είναι πολλά πάλλειος ορισμός αλλα την σήμερον ημερα εννοούμε τους rapper κτλ που βαστούν το μικρόφωνο και αυτοσχεδιάζουν πάνω στην σκηνη, η μονοι τους η σε μάχη με άλλον. Και με λίγα λόγια οι παραδοσιακοί κυπραίοι rappers είναι εκείνοι που len τσατιστα.Στάθης wrote: Σημαίνει Mastros Chiattista
Και ρε φιλε Στάθη δεν ξέρω αν είναι για αστείο που το είπες αλλα πάντως έπεσες πολλά μέσα και είναι πετυχημένη η εξήγηση σου.

Στο intercollege λευκωσία έχει μιαν καθηγήτρια αγγλικών η οποια έκαμεν μιαν ερευνα για τους κυπραίους τσιατισταες και τα τσιαττιστά όπου τους σύγκρινε με τους rappers.[/quote]

-
orfos wrote:Ευκαριστω ρε φιλε ατε τζιεννα γιαλλοουσου!
καλον καλον

-
plenom'metatopsarem? wrote:Ρε φιλε orfe MC (Master of Ceremonies) είναι πολλά πάλλειος ορισμός αλλα την σήμερον ημερα εννοούμε τους rapper κτλ που βαστούν το μικρόφωνο και αυτοσχεδιάζουν πάνω στην σκηνη, η μονοι τους η σε μάχη με άλλον. Και με λίγα λόγια οι παραδοσιακοί κυπραίοι rappers είναι εκείνοι που len τσατιστα.Στάθης wrote: Σημαίνει Mastros Chiattista
Και ρε φιλε Στάθη δεν ξέρω αν είναι για αστείο που το είπες αλλα πάντως έπεσες πολλά μέσα και είναι πετυχημένη η εξήγηση σου.![]()
![]()
![]()
Στο intercollege λευκωσία έχει μιαν καθηγήτρια αγγλικών η οποια έκαμεν μιαν ερευνα για τους κυπραίους τσιατισταες και τα τσιαττιστά όπου τους σύγκρινε με τους rappers.

παραδοσιακοι κιπρεοι hard rockers, punkaes κε ροκαπιλλιες...hmmm interesting

- plenom'metatopsarem?

μακάρι να υπήρχαν αρκετοί, αλλά μας έχουν τόσο ποτίσει τα μυαλά με τα σκ#%ά που σερβίρουν τόσα χρόνια μέσω τηλεόρασης κλπ που ακόμα κι εδώ υστερούμε!!!
τα τσιαττιστά με ευχαρίστηση τα υποστηρίζω(ίσα ίσα που χρειάζεται δημιουργικό μυαλό για να πετύχεις), τα υπόλοιπα με τα οποία τα παρομοίασε... χέ$ε μέσα!
- plenom'metatopsarem?

η ειρωνία εν το στοιχείο μας?!
-
η ειρωνία εν το στοιχείο μας?![/quote]plenom'metatopsarem? wrote:![]()
![]()
παραδοσιακοι κιπρεοι hard rockers, punkaes κε ροκαπιλλιες...hmmm interesting![]()
![]()
οχι ρε φιλε καθολου

- AggelosLRK
Greg wrote:ροκκαες μετταλλαες αλητες!
και σατανιστες να συμπληρωσω

ΦΙλε σορκομανι με φοασαι αμαν εμιλησα εγω εννα πιαεις!