Ψαρευτικές Εξορμήσεις και Αποτελέσματα

γίωργος κυρίακου

Re: Ψαρευτικές Εξορμήσεις και Αποτελέσματα

Post by γίωργος κυρίακου »

:lol:
παρόλο που ξεφεύγουμε λίγο που τις εξορμήσεις μας και τα αποτελέσματα :shifty: ενα γράψω και εγώ κάτι που εγίνικεν που είναι κάτι παρόμοιο με τον φίλο admin
27 φεβρουαρίου μέρα σάββατο ετοιμαζόμαστε εγώ και ο πατέρας μου για ολονύχτιο ψάρεμα.Φτάνουμε στον τόπο που θα ψαρεύαμε η ώρα 21-00 ρίχνουμε τα καλάμια και καθόμαστε για τον καφέ μας . Η ώρα πήγε 23-00 εγώ λέω του πατέρα μου θα πάω για ύπνο και η απάντηση είναι ''ενα τσιμπίσει τωρά ενω ώρα τους''(η φράση που λέν οι ψαράδες για παρηγορία).Εγώ όμως πάω για ύπνο βάλω και τα ακουστικά μεστα αφτία μου και άκουα τραγούδια.
Η ώρα δώδεκα ακούω κάτι φωνές και ξυπνώ και κατεβαίνω που το αυτοκίνητο και δωρό έναν να είναι μές στην θάλασσα και να κλότσα του νερού .
αυτό έγινε όταν=
το καλάμι φεύγει απο τον τρίπωδα και πέφτει κάτω τρέχει ο πατέρας μου και παλεύει το ψάρι .Στην λίγη ώρα το ψάρι βρισκόταν στην άμμο εκεί που σπάζει το κύμα(παραλιακός τόπος)το φανάρι του πατέρα μου δεν έβγαζε αρκετο φώς και δεν το είδε ότι βρισκόταν μπροστά του.
Η μηχανή του καλαμίου δεν τύλιγε μάγκοσε αφού δεν έσονε το ψάρι και ο πατέρας μου πήρε την μισίνα να την τραβήξει με το χέρι και αποτέλεσμα να κοπεί και εκέινη την ώρα βλέπει το ψάρι μπροστά του να προσπαθεί να πάει στην θάλασσα την ίδια ώρα μπαίνει μέσα και άρκεψε κλοτσίες αλλά το ψάρι ήταν καλός τριπλέ και του ξέφυγε.Μετά εγυρεύκαμεν ξύλα για φωτία για να σπεγνώσει.Και επαραμίλαν για 1 μήνα που του έφυεν έτσι ψάρι.
Ο ΕΠΙΜΕΝΩΝ ΝΙΚΑ

Sorkomanis

Post by Sorkomanis »

γίωργος κυρίακου wrote::lol:
παρόλο που ξεφεύγουμε λίγο που τις εξορμήσεις μας και τα αποτελέσματα :shifty: ενα γράψω και εγώ κάτι που εγίνικεν που είναι κάτι παρόμοιο με τον φίλο admin
27 φεβρουαρίου μέρα σάββατο ετοιμαζόμαστε εγώ και ο πατέρας μου για ολονύχτιο ψάρεμα.Φτάνουμε στον τόπο που θα ψαρεύαμε η ώρα 21-00 ρίχνουμε τα καλάμια και καθόμαστε για τον καφέ μας . Η ώρα πήγε 23-00 εγώ λέω του πατέρα μου θα πάω για ύπνο και η απάντηση είναι ''ενα τσιμπίσει τωρά ενω ώρα τους''(η φράση που λέν οι ψαράδες για παρηγορία).Εγώ όμως πάω για ύπνο βάλω και τα ακουστικά μεστα αφτία μου και άκουα τραγούδια.
Η ώρα δώδεκα ακούω κάτι φωνές και ξυπνώ και κατεβαίνω που το αυτοκίνητο και δωρό έναν να είναι μές στην θάλασσα και να κλότσα του νερού .
αυτό έγινε όταν=
το καλάμι φεύγει απο τον τρίπωδα και πέφτει κάτω τρέχει ο πατέρας μου και παλεύει το ψάρι .Στην λίγη ώρα το ψάρι βρισκόταν στην άμμο εκεί που σπάζει το κύμα(παραλιακός τόπος)το φανάρι του πατέρα μου δεν έβγαζε αρκετο φώς και δεν το είδε ότι βρισκόταν μπροστά του.
Η μηχανή του καλαμίου δεν τύλιγε μάγκοσε αφού δεν έσονε το ψάρι και ο πατέρας μου πήρε την μισίνα να την τραβήξει με το χέρι και αποτέλεσμα να κοπεί και εκέινη την ώρα βλέπει το ψάρι μπροστά του να προσπαθεί να πάει στην θάλασσα την ίδια ώρα μπαίνει μέσα και άρκεψε κλοτσίες αλλά το ψάρι ήταν καλός τριπλέ και του ξέφυγε.Μετά εγυρεύκαμεν ξύλα για φωτία για να σπεγνώσει.Και επαραμίλαν για 1 μήνα που του έφυεν έτσι ψάρι.
άπου λείπει λείπει tze η μοίρα του :lol: :lol:
ήθελες να μου τζιμιθεις :lol:
αλλα μεν μας κρατάς σε αγωνια :evil: :evil: εν μας είπες τι ψάρι ήταν τελικά, εσύ εν το είδες?
Πείτε ΌΧΙ στις μαλάγρες, μπασμούς και ψαροτροφες:)

γίωργος κυρίακου

Sorkomanis wrote:
άπου λείπει λείπει tze η μοίρα του :lol: :lol:
ήθελες να μου τζιμιθεις :lol:
αλλα μεν μας κρατάς σε αγωνια :evil: :evil: εν μας είπες τι ψάρι ήταν τελικά, εσύ εν το είδες?
εγω δεν το είδα :( αλλά που τα χαρακτηριστικά που μου είπεν υπολόγισα μυλοκόπι
Ο ΕΠΙΜΕΝΩΝ ΝΙΚΑ

γίωργος κυρίακου

εγώ ενα δόκω τον γυρό μου πόψε
αύριο λαλώ σας αποτελέσματα (εαν υπάρχουν)
έχει κανένα που επίεν κανένα γυρό τούτες τις μέρες?
πώς ήταν η θάλασσα?
Ο ΕΠΙΜΕΝΩΝ ΝΙΚΑ

orfos

Post by orfos »

Επηα εγω ρε φιλε σημερα η θαλασσα πολλα καλη αλλα ψαρι τιποτε.

Sorkomanis

Post by Sorkomanis »

γίωργος κυρίακου wrote:εγώ ενα δόκω τον γυρό μου πόψε
αύριο λαλώ σας αποτελέσματα (εαν υπάρχουν)
έχει κανένα που επίεν κανένα γυρό τούτες τις μέρες?
πώς ήταν η θάλασσα?
προψές ρε φιλε νότια παραλια ήμασταν 8 καλαμια ούτε μια τσιμπιά :? :? :? Εψές pale 6 καλαμια ανατολικά παραλια ούτε τσιμπιά pale :o :o Η θάλασσα εψές ήταν ευνοϊκή αλλα τίποτα. ειπαμεν να δοκουμε το γύρο μας pale για κανένα τρίωρο πριν να βγει ο ήλιος έτσι για να αλλάξουμε την ώρα.
η θάλασσα πάντως ρε φιλε είναι πολλά μέσα.

γίωργος κυρίακου

εψές απο η ώρα 7 μέχρι 12-30 την νύχτα Τ-Ι-Π-Ο-Τ-Ε
είμασταν 11 καλάμια :? γραμμη (casting) και το μόνο που είδαμε ήταν μια τσιμπία.εγώ εδοκίμασα και λίο spinning αλλά και εκεί τίποτε.
δολώματα είχαμε διάφορα και η μικρή τσιμπία που είδαμε ήταν πάνω σε ακροβάτι.
Εγώ πάντως ενα κάμω καιρό να παώ ψάρεμα :snooty:
Ο ΕΠΙΜΕΝΩΝ ΝΙΚΑ

Sorkomanis

Post by Sorkomanis »

γίωργος κυρίακου wrote:εψές απο η ώρα 7 μέχρι 12-30 την νύχτα Τ-Ι-Π-Ο-Τ-Ε
είμασταν 11 καλάμια :? γραμμη (casting) και το μόνο που είδαμε ήταν μια τσιμπία.εγώ εδοκίμασα και λίο spinning αλλά και εκεί τίποτε.
δολώματα είχαμε διάφορα και η μικρή τσιμπία που είδαμε ήταν πάνω σε ακροβάτι.
Εγώ πάντως ενα κάμω καιρό να παώ ψάρεμα :snooty:
Σήμερα 3:00 am μέχρι τες 9, pale τίποτε. Ούτε μια τσιμπιά :sad-roulette:

έχει κανένα που μπορεί να μας διαφωτίσει γιατί έτσι γκαντεμιά τες τελευταίες 2 βδομάδες???
:pray: :pray:
Κάποιο παράγοντα που να παίζει σημαντικό ρολο και να μεν τον ξέρουμε, παράδειγμα φεγγάρι, άμπωτη, θέση αστεριών η κλίση τους and s#!t, ρεύματα και άνεμοι, captain planet?????????????? :orcs-buttshake:

γίωργος κυρίακου

Sorkomanis wrote:
Σήμερα 3:00 am μέχρι τες 9, pale τίποτε. Ούτε μια τσιμπιά :sad-roulette:

έχει κανένα που μπορεί να μας διαφωτίσει γιατί έτσι γκαντεμιά τες τελευταίες 2 βδομάδες???
:pray: :pray:
Κάποιο παράγοντα που να παίζει σημαντικό ρολο και να μεν τον ξέρουμε, παράδειγμα φεγγάρι, άμπωτη, θέση αστεριών η κλίση τους and s#!t, ρεύματα και άνεμοι, captain planet?????????????? :orcs-buttshake:
φίλε μου εμείς εψές είμασταν περιοχές λάρνακας και 2 άλλοι φίλοι περιοχές λεμεσου κανένας μας δεν έπιασε τίποτε .
πάντως η θάλασσα ετράβησεν πολλά μέσα αφού εψές που επία στον τόπο στην λάρνακα χαζίρει να μέν τον καταλάβω
τα ερωτήματα σου ελπίζω να μας τα απαντήση κάποιος :pray:
Ο ΕΠΙΜΕΝΩΝ ΝΙΚΑ

Greg

Post by Greg »

που βλεπω τις ψαροβαρκες που ριχνουν το δυκτι τους αυτο τον καιρο ειναι καπου στον οριζοντα... σημερα το πρωι κυριακη η θαλασσα και ουτε μια βαρκα μεσα στην περιοχη του ζυγιου. Καθε χρονια ετσι καιρο ειναι νεκρα περιοδος, ετσι λεει τουλαχιστο μεσα στο diary μου
Esox Lucius

angiec

Post by angiec »

Σάββατο, από τις 6.00π.μ μέχρι τις 5.00μ.μ έτσι νέκρα δεν ξαναείδα.Ούτε ο φελλός δεν κουνήθηκε.Κοντά στις 5.00μ.μ είχα ένα πολύ καλό τσίμπιμα ,δεν μπόρεσα όμως να το βγάλω με την αντένα,έκοψε το παράμαλλο.

Nikolas Nklou

Post by Nikolas Nklou »

συμφωνω με τον Greg ,οι ψαροβαρκες 'εχαθηκαν' τελια.....το σαββατο που η ωρα 4 π.μ ως η ωρα 2μ.μ ουτε ψαρι....ειχα 2-3 καλες τσιμπιες πανω σε ακροβατι μονο τουτο... :evil: :evil: :evil: καποιοι φιλοι μου επιαν για καμια μουρμουρα επιασαν μιαν μονο και την ωρα που ετοιμαζουνταν να φυουν επιασαν μια συναγριδα 3 κιλη :dance: :dance: :dance: το κακο ηταν οτι μου ειπαν να παω μαζι τους τζε ειπα τους οϊ :evil: :evil: :evil:

andrea5

Post by andrea5 »

μασχιαλα για τη συναγριδα :) !
εγω περιοχες πρωταρα καστινγκ σημερα που το μεσημερι 12,00 εως της 4,00 το απογευμα 2 ποντικους ο ενας της παλαμις ο αλλος ηταν λιο μεγαλυτερος και ενας χαννος γεματουις :D

Nikolas Nklou

Post by Nikolas Nklou »

andrea5 wrote:μασχιαλα για τη συναγριδα :) !
εγω περιοχες πρωταρα καστινγκ σημερα που το μεσημερι 12,00 εως της 4,00 το απογευμα 2 ποντικους ο ενας της παλαμις ο αλλος ηταν λιο μεγαλυτερος και ενας χαννος γεματουις :D
μαγκουμου εσυ επιασες εστω τζαι κατι ,εσιη 2 εφτομαες να πιασω ψαρι στο casting

plenom'metatopsarem?

Post by plenom'metatopsarem? »

μάλλον ένεν καλή περίοδος?!!!
να περιμένουμε το Μάρτη για ψαρέματα από ακτή!

Post Reply

Return to “Ψάρεμα από ακτή”