ΓΙΑ ΣΚΑΛΛΙΩΤΕΣ
-
Ασηλα ρε χωρκανοι, επαραδεχτηκα τους Λεμεσιανους!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Εν μαστοροι πας τα'σσιελλια. Εχουν τζιε τον Προεδρον τους "Μουσουπεττιες" δικον τους..............ου ου ου εχουν τα ουλλα.
Ατε να δουμεν αν θα τα καταφερουμεντε τζιε μεις καμμιαν φοραν να τους ιμιασουμεν?
Προς το παρον TIGHT LINES
Εν μαστοροι πας τα'σσιελλια. Εχουν τζιε τον Προεδρον τους "Μουσουπεττιες" δικον τους..............ου ου ου εχουν τα ουλλα.
Ατε να δουμεν αν θα τα καταφερουμεντε τζιε μεις καμμιαν φοραν να τους ιμιασουμεν?
Προς το παρον TIGHT LINES
-
Παρασκευη πρωι.
Καιρικες συνθηκες παρα πολυ καλες για ψαρεμα απο την ακτη.
Εντοπισα τον πρωτο ψαρα στο "λουμα" της Ορμηδειας. Δεν ξερω αν ηταν Κυπραιος αλλα ηταν στημενος τελεια με 2 τριποδες και 4 καλαμια.
Μεχρι την εισοδο της πολης ειδα αρκετους αλλους ενω για πρωτη φορα η ΑΗΚ ειχε περισσοτερους απο ενα ατομο.
Ατε να δουμε αν θα δωση καποιος κανενα καλο αποτελεσμα. Περιμενουμε να ακουσουμε!!!!!!!!!!!!
TIGHT LINES
Καιρικες συνθηκες παρα πολυ καλες για ψαρεμα απο την ακτη.
Εντοπισα τον πρωτο ψαρα στο "λουμα" της Ορμηδειας. Δεν ξερω αν ηταν Κυπραιος αλλα ηταν στημενος τελεια με 2 τριποδες και 4 καλαμια.
Μεχρι την εισοδο της πολης ειδα αρκετους αλλους ενω για πρωτη φορα η ΑΗΚ ειχε περισσοτερους απο ενα ατομο.
Ατε να δουμε αν θα δωση καποιος κανενα καλο αποτελεσμα. Περιμενουμε να ακουσουμε!!!!!!!!!!!!
TIGHT LINES
-
EVANTHIS LOIZOU wrote:ΟΥΦΦΟΥ Ρε Σκαλιωτικα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Αλοπως εννα ζητησω μεταγραφην εις τη ΛΛεμεσον.
Εσσιωπισετε τελλια??
je polla sosta tha kaneis file mou

Στις εκλογές 2013, ψηφίζουμε:
==ΤΟΥΡΝΑ==
==ΤΟΥΡΝΑ==
-
-
Apogevmatino psarema gia kefalous stin AHK. Catch and release tesseris misokilous. Itan very slow simmera ta psarka.
Ekatsa ke kana misaoro ekei sto power station. 5 atoma psarevan(mallon dokimazan) gia kalamaria alla i thalassa itan gemati "MITES"
Efyan tou caveman tzie irtan stin Skala tzie pellanan ton kosmon dakato.
Ekatsa ke kana misaoro ekei sto power station. 5 atoma psarevan(mallon dokimazan) gia kalamaria alla i thalassa itan gemati "MITES"
oxi file mou, etsi prama en ginete! tpt enmas fefkei pou dakato....eidika oi mitesEVANTHIS LOIZOU wrote:Apogevmatino psarema gia kefalous stin AHK. Catch and release tesseris misokilous. Itan very slow simmera ta psarka.

Στις εκλογές 2013, ψηφίζουμε:
==ΤΟΥΡΝΑ==
==ΤΟΥΡΝΑ==
-
Ε Κοπελλια Σκαλιωτικα!
Εσιη εναν λαικον ασμαν που λαλει...................ΑΚΡΑ ΤΟΥ ΤΑΦΟΥ ΣΙΩΠΗ ΣΤΟΝ ΚΑΜΠΟ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ..................................................................
Μα εν δυνατον να φοηθηκαν ουλλοι την κρυαδα? Οξα συμβαιννει τιποτε αλλον αραγες σσου?
Πετε μας τιποτε για την ΑΗΚ. Επιαστηκαν βελονιδες φετος οξα εχαθηκαν τζιε τζιηνες σαν τα καλαμαρκα?
Παντως ΑΝ ηβρεθη κανενας τζιε πη μου κανεναν καλον τοπον ποσιει ΤΖΙΕΦΑΛΟΥΣ Πελαγισιους εν να το ευχαριστηθω πολλα.
Εσιη εναν λαικον ασμαν που λαλει...................ΑΚΡΑ ΤΟΥ ΤΑΦΟΥ ΣΙΩΠΗ ΣΤΟΝ ΚΑΜΠΟ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ..................................................................
Μα εν δυνατον να φοηθηκαν ουλλοι την κρυαδα? Οξα συμβαιννει τιποτε αλλον αραγες σσου?
Πετε μας τιποτε για την ΑΗΚ. Επιαστηκαν βελονιδες φετος οξα εχαθηκαν τζιε τζιηνες σαν τα καλαμαρκα?
Παντως ΑΝ ηβρεθη κανενας τζιε πη μου κανεναν καλον τοπον ποσιει ΤΖΙΕΦΑΛΟΥΣ Πελαγισιους εν να το ευχαριστηθω πολλα.
-
file evanthi epiame me ena parea stous kefalous to sab alla tpt... esi ekames tpt i en epies?EVANTHIS LOIZOU wrote:Φιλε Sifuna Ευχαριστω.
Σημερα μαλλον εν να δοκιμασω στην λιμνουα της ΑΗΚ τζιε αυριο στον Λενιο.
Εχω την βαρκα εξω που το νερο για κατι επισκευες τζιε ετσι εχω την ευκαιρια να τζιηνιησω λλιον τους φιλους μου τους τζιεφαλους.
TIGHT LINES
-
Το Σαββατο το πρωι εσασα τα πραματα μου ετσι ωραια τζιε ελοαρκαζα να παω στην ΑΗΚ κατα τες δυο.
Αλλα, ελοαρκαζα χωρις τον ξενοδοχο!!!!!!!!!!!!!
Το μεσημερι ετηλεφωνησεν μου ο Μηνας ο Λοχαγος τζιε επηαμεν σ'ενα μαχαζιν στο Παραλιμνι να καμουμεν λλιον σιοππινγκ. Ο ιδιοκτητης εν καλος φιλος, εχαρηκεν που μας ειδεν τζιε εν μας αφησεν να φυουμε. Εδωκαμεν των καλαμαρκων τζιε του Πλωμαριου τζιαπσασιν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Για διαγωνισμο εννοας Σκαλλιωτες μονο η να φερουμεν τζιε μουσουπεττες?
Αλλα, ελοαρκαζα χωρις τον ξενοδοχο!!!!!!!!!!!!!
Το μεσημερι ετηλεφωνησεν μου ο Μηνας ο Λοχαγος τζιε επηαμεν σ'ενα μαχαζιν στο Παραλιμνι να καμουμεν λλιον σιοππινγκ. Ο ιδιοκτητης εν καλος φιλος, εχαρηκεν που μας ειδεν τζιε εν μας αφησεν να φυουμε. Εδωκαμεν των καλαμαρκων τζιε του Πλωμαριου τζιαπσασιν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Για διαγωνισμο εννοας Σκαλλιωτες μονο η να φερουμεν τζιε μουσουπεττες?
-