ΓΙΑ ΣΚΑΛΛΙΩΤΕΣ

Αν επιθυμείτε να καταθέσετε την άποψή σας για ζητήματα που δεν περιλαμβάνονται στις παρακάτω ενότητες, μπορείτε να το κάνετε από εδώ.
EVANTHIS LOIZOU

Post by EVANTHIS LOIZOU »

Ασηλα ρε χωρκανοι, επαραδεχτηκα τους Λεμεσιανους!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Εν μαστοροι πας τα'σσιελλια. Εχουν τζιε τον Προεδρον τους "Μουσουπεττιες" δικον τους..............ου ου ου εχουν τα ουλλα.
Ατε να δουμεν αν θα τα καταφερουμεντε τζιε μεις καμμιαν φοραν να τους ιμιασουμεν?

Προς το παρον TIGHT LINES

EVANTHIS LOIZOU

Παρασκευη πρωι.
Καιρικες συνθηκες παρα πολυ καλες για ψαρεμα απο την ακτη.
Εντοπισα τον πρωτο ψαρα στο "λουμα" της Ορμηδειας. Δεν ξερω αν ηταν Κυπραιος αλλα ηταν στημενος τελεια με 2 τριποδες και 4 καλαμια.
Μεχρι την εισοδο της πολης ειδα αρκετους αλλους ενω για πρωτη φορα η ΑΗΚ ειχε περισσοτερους απο ενα ατομο.
Ατε να δουμε αν θα δωση καποιος κανενα καλο αποτελεσμα. Περιμενουμε να ακουσουμε!!!!!!!!!!!!

TIGHT LINES

EVANTHIS LOIZOU

ΟΥΦΦΟΥ Ρε Σκαλιωτικα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Αλοπως εννα ζητησω μεταγραφην εις τη ΛΛεμεσον.
Εσσιωπισετε τελλια??

caveman

Post by caveman »

EVANTHIS LOIZOU wrote:ΟΥΦΦΟΥ Ρε Σκαλιωτικα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Αλοπως εννα ζητησω μεταγραφην εις τη ΛΛεμεσον.
Εσσιωπισετε τελλια??

je polla sosta tha kaneis file mou :D :D :D monon emis exoumen ipothesi :D exoumen je kotsia proedro :!: mousoupethkias :!:
Στις εκλογές 2013, ψηφίζουμε:
==ΤΟΥΡΝΑ==

EVANTHIS LOIZOU

ΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Αηκε να το σκεφτω.
Πε μου? Πιος εν ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ του(του Mr. President of Mousoupethkia tzie pasis Cyprus) να του τηλεφωνησω να μου κανονισει κανεναν ραντεβουν μαζιν του?

EVANTHIS LOIZOU

Apogevmatino psarema gia kefalous stin AHK. Catch and release tesseris misokilous. Itan very slow simmera ta psarka.
Ekatsa ke kana misaoro ekei sto power station. 5 atoma psarevan(mallon dokimazan) gia kalamaria alla i thalassa itan gemati "MITES"
Efyan tou caveman tzie irtan stin Skala tzie pellanan ton kosmon dakato.

caveman

Post by caveman »

EVANTHIS LOIZOU wrote:Apogevmatino psarema gia kefalous stin AHK. Catch and release tesseris misokilous. Itan very slow simmera ta psarka.
Ekatsa ke kana misaoro ekei sto power station. 5 atoma psarevan(mallon dokimazan) gia kalamaria alla i thalassa itan gemati "MITES"
Efyan tou caveman tzie irtan stin Skala tzie pellanan ton kosmon dakato.
oxi file mou, etsi prama en ginete! tpt enmas fefkei pou dakato....eidika oi mites :!: :lol: .....e file ton telefteo jero akouo polles kouventes gia larnaka :!: tora pounna klisoumen lies meres en oullon poji pouthame :!: [/i]
Στις εκλογές 2013, ψηφίζουμε:
==ΤΟΥΡΝΑ==

EVANTHIS LOIZOU

Ε Κοπελλια Σκαλιωτικα!
Εσιη εναν λαικον ασμαν που λαλει...................ΑΚΡΑ ΤΟΥ ΤΑΦΟΥ ΣΙΩΠΗ ΣΤΟΝ ΚΑΜΠΟ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ..................................................................
Μα εν δυνατον να φοηθηκαν ουλλοι την κρυαδα? Οξα συμβαιννει τιποτε αλλον αραγες σσου?
Πετε μας τιποτε για την ΑΗΚ. Επιαστηκαν βελονιδες φετος οξα εχαθηκαν τζιε τζιηνες σαν τα καλαμαρκα?
Παντως ΑΝ ηβρεθη κανενας τζιε πη μου κανεναν καλον τοπον ποσιει ΤΖΙΕΦΑΛΟΥΣ Πελαγισιους εν να το ευχαριστηθω πολλα.

sifu-nas

Post by sifu-nas »

k evanthi kalispera.. yiati den dokimazeis jiame sto lenio .. p th mesa panda...me franjola..egw nomizw oti akoma krata tous.je jiame stro lefjkarith mporei na eshei .. alla esheiu jero na paw.
8)

sifu-nas

Post by sifu-nas »

a je allo ena topo p eida persi n jiame anamesa sthn marselena thn polikatikia je ta ggazia..nomizw n na ekatalaves..
tight lines!!!

EVANTHIS LOIZOU

Φιλε Sifuna Ευχαριστω.
Σημερα μαλλον εν να δοκιμασω στην λιμνουα της ΑΗΚ τζιε αυριο στον Λενιο.
Εχω την βαρκα εξω που το νερο για κατι επισκευες τζιε ετσι εχω την ευκαιρια να τζιηνιησω λλιον τους φιλους μου τους τζιεφαλους.

TIGHT LINES

ps1xas

Post by ps1xas »

EVANTHIS LOIZOU wrote:Φιλε Sifuna Ευχαριστω.
Σημερα μαλλον εν να δοκιμασω στην λιμνουα της ΑΗΚ τζιε αυριο στον Λενιο.
Εχω την βαρκα εξω που το νερο για κατι επισκευες τζιε ετσι εχω την ευκαιρια να τζιηνιησω λλιον τους φιλους μου τους τζιεφαλους.

TIGHT LINES
file evanthi epiame me ena parea stous kefalous to sab alla tpt... esi ekames tpt i en epies?

ps1xas

Post by ps1xas »

Re kopelia kanonizoume kanena diagonismo?

EVANTHIS LOIZOU

Το Σαββατο το πρωι εσασα τα πραματα μου ετσι ωραια τζιε ελοαρκαζα να παω στην ΑΗΚ κατα τες δυο.
Αλλα, ελοαρκαζα χωρις τον ξενοδοχο!!!!!!!!!!!!!
Το μεσημερι ετηλεφωνησεν μου ο Μηνας ο Λοχαγος τζιε επηαμεν σ'ενα μαχαζιν στο Παραλιμνι να καμουμεν λλιον σιοππινγκ. Ο ιδιοκτητης εν καλος φιλος, εχαρηκεν που μας ειδεν τζιε εν μας αφησεν να φυουμε. Εδωκαμεν των καλαμαρκων τζιε του Πλωμαριου τζιαπσασιν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Για διαγωνισμο εννοας Σκαλλιωτες μονο η να φερουμεν τζιε μουσουπεττες?

EVANTHIS LOIZOU

Τζιε να σου πω τζιεναν μυστικο αλλα μεν το πης Α!!!!!
Αζουλεψα πολλα τζιην του Λεμεσιανου, πουσιεν γενι τζιε τωρα ενεσιη, που πιαννη ετσι μεγαλους κουνελλους τζιε φκαλλει τους στο καζαντιν.
Να καμουμεν τζιε μεις εναν διαγωνισμο να πιαουμεν καμποσους να τον πικκαρουμεν.
Εγω ειμαι ατου.

Post Reply

Return to “Διάφορα Θέματα”