ρε μα επαλαβώσατε ούλλοι σας?!!!MariosK wrote:Greg wrote:το πρωτο ειναι μεγενθυνση του 2ου... we gonna need a bigger boat! θυμουμε που δειξαμε στους guides μια φωτο με ενα λαβρακι.. :
Semeer - Is this a cyprus nile perch?
Vyron - no it is a bass
Semeer - it looks like a nile perch
Greg - it grows only 3-5 kilos
Semeer - ahahahah![]()
![]()
![]()
![]()
Ρε Ρολάνδο μεν είσαι τόσο απόλυτος, size does matter!!!, ειδικά στο ψάρεμα. Διαφορετικά θα ήσουν ευχαριστημένος με τα 1.5-2 κίλα και δεν θα κυνηγούσες το 4 κιλο.
που εννα μου φκάλετε πελλό το Ρολάνδο?!!!
φυσικά και θα προσπαθήσει να πιάσει το μεγαλύτερο της Κύπρου!
και ποιος σας είπε πως ο Ρολάνδος δεν ευχαριστιέται τα 2κιλά?! Εννα με πελλάνετε?! αφού στις φωτογραφίες γελούν και τ'αυτιά του!!!!
και το να συγκρίνεις 2 διαφορετικά είδη...το θεωρώ τουλάχιστον...άστοχο. Ναι μεν μπορείς να συγκρίνεις δύναμη, ένταση, αντοχή στο να πιάσεις τα δύο είδη, αλλά αλοίμονο αν μπούμε σε τούτη τη διαδικασία!!!
είναι σαν να συγκρίνω τον κυπρίνο με το tiger fish! Που το ένα έχουμεν το στην Κύπρο και το άλλο όχι!!!
το ότι είναι ό,τι καλύτερο να πας ψάρεμα στο εξωτερικό? είμαι από αυτούς που το υποστηρίζουν με...τα χίλια!
Αλλά επειδή δεν έχουμε τη δυνατότητα να το κάνουμε κάθε μέρα...στον τόπο μας μπορούμε να κάνουμε το καλύτερο!
Ναι, η κατάσταση είναι από τις χερότερες, δεν διαφωνώ, αλλά δεν μπορεί κάποιος να πει ότι δεν μπορεί να βγάλει αξιόλογα ψαράκια στον τόπο μας!
θέλει υπομονή και ειδίκευση!
Γι αυτό όταν πάμε εξωτερικό και πιάνουμε τα τερατάκια κάμνουμε όπως τα μωρά! και γελούν οι ξένοι με τις αντιδράσεις μας!

αλλά σκεφτείτε πως αυτοί ίσως δεν έχουν νιώσει ποτέ έτσι ευχαρίστηση

τέλοσπάντων, θέλω να διευκρινίσω πως δεν είμαι δικηγόρος του Ρολάνδου

υ.γ. ρε Ρολάνδο, εν θέλω επιταγή τούτη τη φορά, μόνο μετρητά, ευχαριστώ!