Ψαρευτικές Εξορμήσεις και Αποτελέσματα

marios
Site Admin

Re: Ψαρευτικές Εξορμήσεις και Αποτελέσματα

Post by marios »

LEONIDAS wrote:Μετά από σχετική αποχή με το φίλο μου το Μάχλα εκκαστάραμεν πόψε σε έναν τόπο που μας επρωτοπήρε ο φίλος ο marios τα αποτελέσματα ιδού!!!! Και οι τρεις σε αμερικάνο. Για να έχουμε μέτρο σύγκρισης η παγωνιέρα (η γνωστή πλέον!!!!!) εν περίπου 35 εκατοστά. Φίλε marios αφιερωμένοι και κανόνισε καμιάν εξόρμηση φαίνεται ότι οι φουρτούνες των προηγούμενων ημερών έφεραν αποτέλεσμα.
:D :handgestures-thumbupright:
Τίποτε δεν είναι τόσο χάλια που να μην μπορεί να γίνει χειρότερο!!

plenom'metatopsarem?

Post by plenom'metatopsarem? »

Καλές γιορτές !!!
πάντα με υγεία κι ευτυχία!!!!!

γίωργος κυρίακου

Post by γίωργος κυρίακου »

εψές επία ψάρεμα είχα 2 καλάμια για casting και 1 για ψαρούι (spinning)
στο ένα καλάμι για casting έβαλα αμερικάνο και
στο άλλο εδόλωσα κελέ του καλάμαρκου(μικρί)(Νο.2 το αγκίστρι μου)
όπως τα είχα μέσα και έσυρνα ψαρούι διπλώνει το καλάμι που ήταν δολωμένο το καλαμάρι
ενόμιζα ότι ήταν να σπάσει το καλάμι.
σύρνω το χαμέ το καλάμι που εκράτουν και επία και έπιασα το καλάμι
εκάμαμε καμπόσειν μάχη και στα 10 περίπου μέτρα που έμειναν δέν άντεξεν η μισίνα και εκόπικεν :hand: :( :( :oops: :x :evil: :cry: :(
εκείνην την ώρα είρτε μου να σύρω το καλάμι μεστην θάλασσα
εκοπήκαν τα ποδκια μου, ενόμιζα :violence-instagib:
αλλά επειδή ποττέ μου δεν εκόλοσα ενα πάω τσαι πόψες τσαμέ :hand:

επειδή ήταν νύκτα δεν είδα τι ψάρι ήταν αλλά νομίζω ήταν μινέρι
ήταν 8 30 την νύκτα που επίαστηκεν
και στα τελευταία 20 με 15 μέτρα επετάκτηκεν 2-3 φορές υπολογίζοτω πάστα 2-3 κιλά
τι ψάρι λαλήτε εσείς?
Ο ΕΠΙΜΕΝΩΝ ΝΙΚΑ

chrysanthos9

Post by chrysanthos9 »

λογω του φεγγαριου και λογο του οτι επεταχτηκε πανω μηπως λεω ειναι καμια σφυρνα χτηνο ?
Rememper always someone waiting for you at home

γίωργος κυρίακου

και ακόμα κάτι ήταν παραλιακό μέρος που μέσα έχει φυκιές
Ο ΕΠΙΜΕΝΩΝ ΝΙΚΑ

LEONIDAS

Post by LEONIDAS »

γίωργος κυρίακου wrote:και ακόμα κάτι ήταν παραλιακό μέρος που μέσα έχει φυκιές
Κανένας λάβρακος!!
Το ψάρι θέλει υπομονή και το μ....νί κυνήγι.

christos nic

Post by christos nic »

Ρε φιλε εμαραζωσες μας :( αλλα μεν το σκεφτεσε γιατι ειναι και τουτα μες το παιχνιδη..συμβαινουν..σιουρα νιωθεις παντες και πεξαν σε τζινι την ωρα :lol: θα το θυμασε για καμποσο καιρο παντος ετσι επαθα και εγω σε παρομια φαση αλλα εφτασα και ειδα τον καλα ηταν λουτσος πανω που 2κιλα και ειναι που λαθη που τον εχασα!τωρα τι ηταν εν δυσκολο να υπολογισουμε αλλα και εγω λαλω κανενα μινερι,λουτσος κτυνουι :) χωρις βεβαιοτητα.Θα σε συμβουλεψω που δικες μου εμπειριες και μεν το παρεις πως καμνω τον παντογνωστη η οτι βρισκω σου λαθη γιατι κανενας δεν τα ξερει ουλλα..οταν στοχευουμε μεγαλα ψαρια με ετσι δολωματα(καλαμαρι) και νυχτα βαλουμε δυνατη μισινα στο παραμαλλο(30-35 εν λιο υπερβολικο για μερικους ξερω το)η και νημα, την ωρα της παλης δεν φερνουμε το ψαρι εξω πολλα γρηγορα(σε βυθους που δεν εχει πολλα σκαλωματα ενω αντιθετα σε σκαλωματα μαζεβουμε λιο ποιο γρηγορα να μεν βραχωση) αλλα οση ωρα χρειαστη να το κουρασουμε λιο γιατι πας τα κεφαλια του ψαριου το παραμαλλο δεχετε πολλυ καταπονηση γιατι εν κοντο κομματι μισηνας και δεν εχει πολυ ελαστικοτητα οπως η μανα..προσπαθουμε να του εξασκουμε πιεση με το μυτη πανω και με ανοικτα φρενα(3/4 περιπου και λιο ποιο χαλαρα)αν τραβαει πολλα σφιγκουμε τα ακομα λιο αλλα ΠΟΤΕ εντελος σφικτα,την ωρα που τραβαει παλε μαζευουμε,την ωρα που το αποχιαζουμε παλε λιο ανοιχτα τα φρενα γιατι εκει τρομαζει και τραβαει να φυγη.καποιες ερωτησεις΄εν ακριβως πανω που το αγκιστι που σου τα κοψε?ποσα λεπτα περιπου το παλευες?ποσο ανοιχτα ειχες τα φρενα την ωρα της παλης?

maratheftis

Post by maratheftis »

γίωργος κυρίακου wrote:εψές επία ψάρεμα είχα 2 καλάμια για casting και 1 για ψαρούι (spinning)
στο ένα καλάμι για casting έβαλα αμερικάνο και
στο άλλο εδόλωσα κελέ του καλάμαρκου(μικρί)(Νο.2 το αγκίστρι μου)
όπως τα είχα μέσα και έσυρνα ψαρούι διπλώνει το καλάμι που ήταν δολωμένο το καλαμάρι
ενόμιζα ότι ήταν να σπάσει το καλάμι.
σύρνω το χαμέ το καλάμι που εκράτουν και επία και έπιασα το καλάμι
εκάμαμε καμπόσειν μάχη και στα 10 περίπου μέτρα που έμειναν δέν άντεξεν η μισίνα και εκόπικεν :hand: :( :( :oops: :x :evil: :cry: :(
εκείνην την ώρα είρτε μου να σύρω το καλάμι μεστην θάλασσα
εκοπήκαν τα ποδκια μου, ενόμιζα :violence-instagib:
αλλά επειδή ποττέ μου δεν εκόλοσα ενα πάω τσαι πόψες τσαμέ :hand:

επειδή ήταν νύκτα δεν είδα τι ψάρι ήταν αλλά νομίζω ήταν μινέρι
ήταν 8 30 την νύκτα που επίαστηκεν
και στα τελευταία 20 με 15 μέτρα επετάκτηκεν 2-3 φορές υπολογίζοτω πάστα 2-3 κιλά
τι ψάρι λαλήτε εσείς?
φιλε το καλαμαρι που εβαλες ηταν φρεσκο..??? η που τα κατεψυγμενα?
εδοκιμασα το τζιαι γω παλια..αλλα ηταν κατεψυγμενο τζιαι η φαση εν επεζεν..τωρα λογικα πρεπει να εν καλα..διοτι το καλαμαρι εν χειμερινο δωλομα...αν δωλοσεις ετσι κανενα που τα μιτσια..τα καλαμαρια..κατι εννα το κτυπησει.... !!!!
ΗΤΟΙ ΜΕΝ ΠΡΩΤΙΣΤΑ ΧΑΟΣ ΓΕΝΕΤΟ

maratheftis

Post by maratheftis »

Το αποτέλεσμα μιας χθεσινης εξορμησης με εγγλεζικο...ενας σορκος!...παραθκιανταλος!!

θελω να πιστευκω οτι εδοκεν πας καμιαν πετρα που ηταν μιτσις. εννα των φαω ομως τζιαι μεταλλαγμενος να ταν!! τι νομιζεται?.. ετσιμπησεν σε ακροβατη..αλλα η κοιλια του ηταν γεματη μπικατινι!! . :lol: οπως ειδα το στομα τουν εν μπορουσα να κατλαβω πως επηρεν το αγγιστρι ως το κολο του!!..
Attachments
sorkos.jpg
sorkos.jpg (53.22 KiB) Viewed 6158 times
ΗΤΟΙ ΜΕΝ ΠΡΩΤΙΣΤΑ ΧΑΟΣ ΓΕΝΕΤΟ

MARIOS 1994

Post by MARIOS 1994 »

επια τσιε εγω 2 ετσι οπος εντουτος εφατους τσιε ενισιε καμια παρενεργια, αλα απορω γιατι ενι ετσι? :D :D :D :D :D :D :D

AggelosLRK

Post by AggelosLRK »

που τις πραγκαρολες του καθε αμπαλατου..

caveman

Post by caveman »

AggelosLRK wrote:που τις πραγκαρολες του καθε αμπαλατου..
:wink: :!:
Στις εκλογές 2013, ψηφίζουμε:
==ΤΟΥΡΝΑ==

γίωργος κυρίακου

christos nic wrote:.καποιες ερωτησεις΄εν ακριβως πανω που το αγκιστι που σου τα κοψε?ποσα λεπτα περιπου το παλευες?ποσο ανοιχτα ειχες τα φρενα την ωρα της παλης?
ευχαριστω φίλε μου μεν φοάσε δεν είμαι άνθρωπος που παρεξηγά :D :D δέχουμε συμβουλές και βλέπω τα λάθη μου και τα διορθώνω :D
εστεναχωρήθηκα γιατί πέρσι ακριβώς την ίδια εποχή (παραμονή χριστουγένων) έχασα ακόμα ενα μεγάλο ψάρι(λούτσος)και εξανα έδοκε μου ευκαιρία φέτος πάλε και το έχασα. :( (τον λούτσο τον μισό είχα τον μέστην απόχη και μόλις επία να τον βάλω τον υπόλιπο έκαμεν ένα μικρό πέτα μα και έκοψετα) :hand: (είχα νήμα εκείνη την μέρα)
για τις ερωτήσεις τωρα
έκοψε μου το περίπου 5 cm μακριά που το αγκίστρι (έλειψε μου το νήμα και έβαλα έτοιμα αγκίστρια)δεν τα εφοούμουν γιατί έφκαλα μεγάλα ψάρκα με τσίνα τα αγκίστρια(τσιμπούρες,λαυράκια,μούρμουρους,μυλοκόπια,λίτσες που ήταν αρκετά καλά κομμάτια)
τωρά πόσα λεπτά 'ηταν η πάλη δεν μπορώ να υπολογίσω η συρτή μου ήταν καμία 50 μέτρα μέσα δέν την έριξα αρκετά μέσα γιατί που επία μέρα τσαμε στον τόπο είδα φυκία τσαμέ και υπολόγισα να σύρω δίπλα της (ακόμα την ώρα που είπα ότι το έπιασα το ψάρι(8 30) δεν είναι σίγουρη γιατί μετα που έφερα τον νού μου που την αποτυχία ήταν 9 30) :)
τα φρένα μου δεν τα είχα εντελώς κλειστά αλλά με λίγη δυσκολία έφευγε η μισίνα γιατί ετράβεν πολλά
το λάθος που έκανα είναι ότι ετύλια γρήγορα και έτσι πάνω στα κεφάλια του ψαρκού το παράμαλλο δέχτηκεν πολλύ πίεση και έτσι έγινεν το αναμενόμενο :(
ετύλια πολλά γρήγορα γιατί ενόμιζα ότι έφκαλα το αφού εμείναν 10 μέτρα περίπου λάλώ ατε ''έλα στον παππού μωρό μου'' :lol: :lol: :lol:
δεν πειράζει είμαι μιτσίς ακόμα ενα πετύχω τσάλλα ψάρκα μεγάλα εννα μεν φκάλω κανένα ?:D
επία εψές ένα γυρό τσαμέ πάλε επίασα ένα μουγκρί (δόλωμα κελλέ καλαμαρκόυ πάλε)μόλις έπεξεν το καμπανελί ενόμιζα έπιασα το τσίνο το χτηνο :lol:
το μουγκρί ήταν 75-80cm φυσικά έσυρα το πίσω θάλασσα :D
maratheftis wrote:
εδοκιμασα το τζιαι γω παλια..αλλα ηταν κατεψυγμενο τζιαι η φαση εν επεζεν..τωρα λογικα πρεπει να εν καλα..διοτι το καλαμαρι εν χειμερινο δωλομα...αν δωλοσεις ετσι κανενα που τα μιτσια..τα καλαμαρια..κατι εννα το κτυπησει.... !!!!
φίλε μου το καλαμάρι είναι φρέσκο(έτσι μου λαλούν που τσαμέ που το γοράζω :lol: )
συνήθως πίανω μικρά καλαμαράκια και τα δολώνω αλλά εαν δέν βρώ βάλλω σουπίες μικρές
Ο ΕΠΙΜΕΝΩΝ ΝΙΚΑ

plenom'metatopsarem?

Post by plenom'metatopsarem? »

maratheftis wrote:
φίλε μου το καλαμάρι είναι φρέσκο(έτσι μου λαλούν που τσαμέ που το γοράζω :lol: )
συνήθως πίανω μικρά καλαμαράκια και τα δολώνω αλλά εαν δέν βρώ βάλλω σουπίες μικρές[/quote]

το καλαμάρι καλό είναι να είναι φρέσκο! Αν όχι...να έχει παγώσει μόλις το έχουμε πιάσει!!!

christos nic

Post by christos nic »

[quote="γίωργος κυρίακου"]
το μουγκρί ήταν 75-80cm φυσικά έσυρα το πίσω θάλασσα :D

Ωραιος!φιλε εν και τυχη τις παραπανω φορες ακομα και αν τα καμουμε ολα σωστα!ξεχασα να ρωτησω τι παχος ειχε το παραμαλλο για να εχουμε υποψη??Δωσε ομως σημμασια που θα ξανατυχει να κτυπηση κατι μεγαλο να παλεψεις το ψαρι λιγο παραπανω να το κουρασεις λιγο πρωτα πριν το φερεις και αφηνε το να τραβα αν δεν εχει σκαλωματα ο βυθος με λιο ποιο χαλαρα φρενα(ελαχιστο ποιο σφιχτα που την μεση)αλλα τυλιγε ταυτοχρονα με τα τραβιματα του να βρισκη συνεχεια αντισταση και χωρις να το καταλαβη εν ναν μες την αποχη σου να το δουμε να το χαρουμε και μεις!! :)

Post Reply

Return to “Ψάρεμα από ακτή”