Αλιευτικές εξορμήσεις και αποτελέσματα

mariosko

Re: Αλιευτικές εξορμήσεις και αποτελέσματα

Post by mariosko »

:D :D
Ο βλάκας ειναι ανίκητος...

PeRoUkKaS

Post by PeRoUkKaS »

stylgeo wrote:Μπράβο κοπέλια, εποσκολιστήκετε καλά βλέπω!!! Και εν και καλά κομματάκια!

Εχτές επήα για 1.5 ώρα ψάρεμα, νομίζω η τεχνική μου καλυτερεύει επειδή άρχισα και πιάννω ταχτικά καλά κομμάτια τωρά. Έπιασα καμιά 15αριά κοκκινοφτέρες και πέρκες μικρές, 2 κοκκινοφτέρες καλές (γύρω στα 400γρ η καθεμία) και έπιασα και μια πέρκα καλή, την οποία αποφάσισα να φέρω σπίτι να δοκιμάσω επειδή ούλλοι οι εγγλέζοι όσοι έρκουνται να με πιάσουν στην κουβέντα ρωτούν με αν τρώω τες πέρκες, και ούλλοι λαλούν μου ότι εν απίστευτο φαϊ, έτσι είπα να δοκιμάσω και γώ. Η αλήθεια εμαράζωσα μετά που την εκαθάρισα επειδή ήταν αφκομένη, ενόμισα πως απλά ήταν πασιά :).

Φωτογραφία που το παλιοκινητό μου
Image
Εισαι βασιλιας!! Σπιτι διπλα που ποταμο στην Αγγλια οπου το ψαρι κουτουλα το ενα πας το αλλο, καθημερινο ψαρεμα τζαι φρεσκο ψαρι καθε νυκτα!!!!
Μα τι αλλο να ζητησει καποιος? Γενετζες τζαι πελλαρες! :D
Φιλε εδοκιμασες ζωντανο για κανενα ζαντερ ή pike?
catch & release!
προσεχουμε για να εχουμε!!

stylgeo

Post by stylgeo »

PeRoUkKaS wrote: Εισαι βασιλιας!! Σπιτι διπλα που ποταμο στην Αγγλια οπου το ψαρι κουτουλα το ενα πας το αλλο, καθημερινο ψαρεμα τζαι φρεσκο ψαρι καθε νυκτα!!!!
Μα τι αλλο να ζητησει καποιος? Γενετζες τζαι πελλαρες! :D
Φιλε εδοκιμασες ζωντανο για κανενα ζαντερ ή pike?
Φίλε μου, η αλήθεια είναι πως πάντα ήθελα να μένω σε έτσι μέρος, εν όνειρο! :D

'Οσο για παϊκ και ζάντερ, εδοκίμασα μια φορά για κανένα δύωρο, ενώ εψάρευκα με το εγγλέζικο έριξα μέσα ένα καλάμι με πεθαμένη κοκκινοφτέρα, και αλλό μια φορά εδοκίμασα με ψεύτικο για καμιά ωρού. Το πρόβλημα είναι πως αν θα ψαρέψω για τούντα ψάρκα εννά πρέπει να πώ "σήμερα δεν θα ψαρέψω εγγλέζικο", και εν δύσκολο που τη στιγμή που έχω εν μια τεχνική που έχω δοκιμασμένη και φέρνει μου ψάρκα, να την αφήσω για κάτι που πρώτη φορά δοκιμάζω και μπορεί να πώ πως έφαα τες ώρες μου χωρίς αποτέλεσμα. Αλλά πρέπει να το κάμω, να πώ τούντη βδομάδα δεν θα ψαρέψω τίποτε άλλο παρά παϊκ και ζάντερ, ώσπου πιάσω ψάρι!

fISHANDCHIPS

Post by fISHANDCHIPS »

stylgeo wrote: Το πρόβλημα είναι πως αν θα ψαρέψω για τούντα ψάρκα εννά πρέπει να πώ "σήμερα δεν θα ψαρέψω εγγλέζικο", και εν δύσκολο που τη στιγμή που έχω εν μια τεχνική που έχω δοκιμασμένη και φέρνει μου ψάρκα, να την αφήσω για κάτι που πρώτη φορά δοκιμάζω και μπορεί να πώ πως έφαα τες ώρες μου χωρίς αποτέλεσμα.
Είσαι επιεικώς απαράδεχτος :hand: ... τωρα αν επάενες 1 φορα τον μήνα ψάρεμα,να το καταλάβω οτι δεν θέλεις να ρισκάρεις το ψάρεμα σου για κάτι νέο αλλά .... :oops: :oops: :D
Μέχρι το τέλος της εβδομάδας περιμένουμε report για να μεν σου πω αύριο
...α και δοκίμασε με ζωντανό
... φευγω και αφηνω πισω μου σκουπιδια

Greg

Post by Greg »

τα καναλια του coventry εν γεματα με pike τερατα (ξερω διοτι τα εψαρεψα).. δοκιμασε να ψαρεψεις και οταν σου τσιμπησει το πρωτο θα ξεχασεις τα εγγλεζικα κτλ ;)
Esox Lucius

stylgeo

Post by stylgeo »

Έχεις απόλυτο δίκαιο, είμαι απαράδεχτος :( :D Άσε μες τουντη βδομάδα να κανονίσω να πάω λίγο νωρίς, να φκάλω και το δόλωμα πρώτα :D . Θα θέλω λίγο διάβασμα να βρω την κατάλληλη τεχνική για ζωντανό σε κανάλια και ποταμούς, τώρα να δούμε!

Γκρεγκ, ποια πιστεύεις εν η καλύτερη τεχνική?

Greg

Post by Greg »

οι εγγλεζοι που εκαθουνταν ολονυκτιο για zander kai pike ψαρευαν με ζωντανο και deadbaiting, αν θα κατσεις νυχτα δοκιμασε ετσι... την μερα μια ειναι η τεχνικη..Spinning!
Esox Lucius

stylgeo

Post by stylgeo »

Κατσε να δω πότε θα μπορέσω για βραδινό ψάρεμα, άκουσα πως το καλύτερο δόλωμα είναι ψάρια της θάλασσας, αλλά να δοκιμάσω πρώτα καμια κοκκινοφτέρα να δούμε. Πιστεύκω όμως να ρίχνω γενικά κανενα deadbait όποτε και να ψαρεύω. τώρα και ήβρα κάτι ενδιαφέροντα άρθρα, εννά πέσει διαβασμα

caveman

Post by caveman »

5ωρο ψάρεμα εχτές με τον Νικολάι, feeder & match.

5 τιλάπιες, οι 4 πιασμένες σε αγγίστρι ΧΩΡΙΣ δόλωμα κατά την διαδικασία βυθομέτρισης!!! :shock: :shock: :shock: :lol:

6 κυπρίνοι μετρίου μεγέθους

καμιά εκατοστή κοτζινόφτερα και λίγα γατοψαράκια

συνολικό βάρος 8.6κιλά!!! :D :dance:
Στις εκλογές 2013, ψηφίζουμε:
==ΤΟΥΡΝΑ==

Greg

Post by Greg »

thank you σειρα για το καλαμι feeder που μου δωρισες :dance:
Esox Lucius

caveman

Post by caveman »

Εν εκατάλαβες καλά!!!! :o Θέλω το καλάμι μου τωρααααά!! Έδωκα σου μιαν κοπή πράματα, καλάμια, μηχανούες ιστορίες κτλ κτλ το φίντερ θέλω το!
==ΤΟΥΡΝΑ==

nicolas theocharous

Post by nicolas theocharous »

caveman wrote:Εν εκατάλαβες καλά!!!! :o Θέλω το καλάμι μου τωρααααά!! Έδωκα σου μιαν κοπή πράματα, καλάμια, μηχανούες ιστορίες κτλ κτλ το φίντερ θέλω το!
ποιον καλαμι ρε παιδια??

χαμπη εν εκεινο που νομιζω??

:wink: :wink: :wink:

konstantinos kalogir

Post by konstantinos kalogir »

caveman wrote:5ωρο ψάρεμα εχτές με τον Νικολάι, feeder & match.

5 τιλάπιες, οι 4 πιασμένες σε αγγίστρι ΧΩΡΙΣ δόλωμα κατά την διαδικασία βυθομέτρισης!!! :shock: :shock: :shock: :lol:

6 κυπρίνοι μετρίου μεγέθους

καμιά εκατοστή κοτζινόφτερα και λίγα γατοψαράκια

συνολικό βάρος 8.6κιλά!!! :D :dance:
Μπράβο!!!!! :clap: :clap:
Δεν είχες βυθομετρητή πάνω στο αγκίστρι? πως τα εκαταφέρναν οι άτιμες?
Btw αν επιτρέπεται, τι χρώμα ήταν το αγκίστρι..?

caveman

Post by caveman »

Έλα ρε Κώτσιο! Πως τα παν οι Αγγλίες??
Ο ΝικολάΪ που τες έπιασε, δεν έβαλε βυθομετριτή πάνω διότι ήταν πολλά ξέβαθα, απλά ήθλε μόνο να δει αν είχε παρα πάνω που ένα μέτρο... και είχε, αυτό ήταν αρκετό... εκάμαμεν τες πολλύ χάζι πάντος!! Εφήρτην του γέλιου ο Νικολάϊ, εν το επίστευκε!!

Μπλε νίκελ :lol: το αγγίστρι, Η τιλάπια σαν παμφάγο, εκτώς που βλάστιση τρώει και μικρά ψαράκια, έντομα κτλ... μπορεί να της έμιαζε με καμιά προνύμφη ή κάτι τέτοιο :roll: Πάντως το ήταν πολλύ το γέλιο!!

Νικόλα, όχι το καλάμι που μάσιετε να μου τραμπάρει ο Γρηγόρης δεν είναι το μικάδο, τούτο έχει 6 χρόνια υπηρεσίας μαζίν μου τζαι άλλα τόσα προυπηρεσία με τον Μιχάλη τον γερμανό ο οποίος μου έδωσε δώρο πριν τόσα χρόνια.... για αυτό έχει τρομερή αξία για μένα τζιν το καλάμι! Έδωσεν απίστευτες μάχες τζαι εύκαλεν τρομερά ψάρκα!!!
Έδωκα το του σειρά να του σάσει κάτι δαχτυλίδια και..... ετράμπαρεν το με τροπο... :lol: :lol: :lol:
Πιάννω τον τωρά να μου πει ήταν ώρα θα στραφεί που την δουλειά να περάσω να το πιάω τζαι λαλεί μου πως θα κάτσει ούλλη νύχτα στες σφύρνες... τάχα!! :lol: :lol: :lol:
==ΤΟΥΡΝΑ==

plenom'metatopsarem?

Post by plenom'metatopsarem? »

caveman wrote:Έλα ρε Κώτσιο! Πως τα παν οι Αγγλίες??
Ο ΝικολάΪ που τες έπιασε, δεν έβαλε βυθομετριτή πάνω διότι ήταν πολλά ξέβαθα, απλά ήθλε μόνο να δει αν είχε παρα πάνω που ένα μέτρο... και είχε, αυτό ήταν αρκετό... εκάμαμεν τες πολλύ χάζι πάντος!! Εφήρτην του γέλιου ο Νικολάϊ, εν το επίστευκε!!

Μπλε νίκελ :lol: το αγγίστρι, Η τιλάπια σαν παμφάγο, εκτώς που βλάστιση τρώει και μικρά ψαράκια, έντομα κτλ... μπορεί να της έμιαζε με καμιά προνύμφη ή κάτι τέτοιο :roll: Πάντως το ήταν πολλύ το γέλιο!!

Νικόλα, όχι το καλάμι που μάσιετε να μου τραμπάρει ο Γρηγόρης δεν είναι το μικάδο, τούτο έχει 6 χρόνια υπηρεσίας μαζίν μου τζαι άλλα τόσα προυπηρεσία με τον Μιχάλη τον γερμανό ο οποίος μου έδωσε δώρο πριν τόσα χρόνια.... για αυτό έχει τρομερή αξία για μένα τζιν το καλάμι! Έδωσεν απίστευτες μάχες τζαι εύκαλεν τρομερά ψάρκα!!!
Έδωκα το του σειρά να του σάσει κάτι δαχτυλίδια και..... ετράμπαρεν το με τροπο... :lol: :lol: :lol:
Πιάννω τον τωρά να μου πει ήταν ώρα θα στραφεί που την δουλειά να περάσω να το πιάω τζαι λαλεί μου πως θα κάτσει ούλλη νύχτα στες σφύρνες... τάχα!! :lol: :lol: :lol:
αν επήε για σφύρνες, κάτι εννα κάμει! Αν τζιαι μόνο μια μου επιτέθηκε, έφκαλα την , γύρω στο κιλό. Επιάστηκεν η μέση μου που το σύρε-τράβα τζιαι επαρέτησα τα, παρόλο που έσιει πολύ φως που το φεγγάρι.

Post Reply

Return to “Ψάρεμα γλυκού νερού”