Εισαι βασιλιας!! Σπιτι διπλα που ποταμο στην Αγγλια οπου το ψαρι κουτουλα το ενα πας το αλλο, καθημερινο ψαρεμα τζαι φρεσκο ψαρι καθε νυκτα!!!!stylgeo wrote:Μπράβο κοπέλια, εποσκολιστήκετε καλά βλέπω!!! Και εν και καλά κομματάκια!
Εχτές επήα για 1.5 ώρα ψάρεμα, νομίζω η τεχνική μου καλυτερεύει επειδή άρχισα και πιάννω ταχτικά καλά κομμάτια τωρά. Έπιασα καμιά 15αριά κοκκινοφτέρες και πέρκες μικρές, 2 κοκκινοφτέρες καλές (γύρω στα 400γρ η καθεμία) και έπιασα και μια πέρκα καλή, την οποία αποφάσισα να φέρω σπίτι να δοκιμάσω επειδή ούλλοι οι εγγλέζοι όσοι έρκουνται να με πιάσουν στην κουβέντα ρωτούν με αν τρώω τες πέρκες, και ούλλοι λαλούν μου ότι εν απίστευτο φαϊ, έτσι είπα να δοκιμάσω και γώ. Η αλήθεια εμαράζωσα μετά που την εκαθάρισα επειδή ήταν αφκομένη, ενόμισα πως απλά ήταν πασιά.
Φωτογραφία που το παλιοκινητό μου
Φίλε μου, η αλήθεια είναι πως πάντα ήθελα να μένω σε έτσι μέρος, εν όνειρο!PeRoUkKaS wrote: Εισαι βασιλιας!! Σπιτι διπλα που ποταμο στην Αγγλια οπου το ψαρι κουτουλα το ενα πας το αλλο, καθημερινο ψαρεμα τζαι φρεσκο ψαρι καθε νυκτα!!!!
Μα τι αλλο να ζητησει καποιος? Γενετζες τζαι πελλαρες!![]()
Φιλε εδοκιμασες ζωντανο για κανενα ζαντερ ή pike?
Είσαι επιεικώς απαράδεχτοςstylgeo wrote: Το πρόβλημα είναι πως αν θα ψαρέψω για τούντα ψάρκα εννά πρέπει να πώ "σήμερα δεν θα ψαρέψω εγγλέζικο", και εν δύσκολο που τη στιγμή που έχω εν μια τεχνική που έχω δοκιμασμένη και φέρνει μου ψάρκα, να την αφήσω για κάτι που πρώτη φορά δοκιμάζω και μπορεί να πώ πως έφαα τες ώρες μου χωρίς αποτέλεσμα.
ποιον καλαμι ρε παιδια??caveman wrote:Εν εκατάλαβες καλά!!!!Θέλω το καλάμι μου τωρααααά!! Έδωκα σου μιαν κοπή πράματα, καλάμια, μηχανούες ιστορίες κτλ κτλ το φίντερ θέλω το!
Μπράβο!!!!!caveman wrote:5ωρο ψάρεμα εχτές με τον Νικολάι, feeder & match.
5 τιλάπιες, οι 4 πιασμένες σε αγγίστρι ΧΩΡΙΣ δόλωμα κατά την διαδικασία βυθομέτρισης!!!![]()
![]()
![]()
![]()
6 κυπρίνοι μετρίου μεγέθους
καμιά εκατοστή κοτζινόφτερα και λίγα γατοψαράκια
συνολικό βάρος 8.6κιλά!!!![]()
αν επήε για σφύρνες, κάτι εννα κάμει! Αν τζιαι μόνο μια μου επιτέθηκε, έφκαλα την , γύρω στο κιλό. Επιάστηκεν η μέση μου που το σύρε-τράβα τζιαι επαρέτησα τα, παρόλο που έσιει πολύ φως που το φεγγάρι.caveman wrote:Έλα ρε Κώτσιο! Πως τα παν οι Αγγλίες??
Ο ΝικολάΪ που τες έπιασε, δεν έβαλε βυθομετριτή πάνω διότι ήταν πολλά ξέβαθα, απλά ήθλε μόνο να δει αν είχε παρα πάνω που ένα μέτρο... και είχε, αυτό ήταν αρκετό... εκάμαμεν τες πολλύ χάζι πάντος!! Εφήρτην του γέλιου ο Νικολάϊ, εν το επίστευκε!!
Μπλε νίκελτο αγγίστρι, Η τιλάπια σαν παμφάγο, εκτώς που βλάστιση τρώει και μικρά ψαράκια, έντομα κτλ... μπορεί να της έμιαζε με καμιά προνύμφη ή κάτι τέτοιο
Πάντως το ήταν πολλύ το γέλιο!!
Νικόλα, όχι το καλάμι που μάσιετε να μου τραμπάρει ο Γρηγόρης δεν είναι το μικάδο, τούτο έχει 6 χρόνια υπηρεσίας μαζίν μου τζαι άλλα τόσα προυπηρεσία με τον Μιχάλη τον γερμανό ο οποίος μου έδωσε δώρο πριν τόσα χρόνια.... για αυτό έχει τρομερή αξία για μένα τζιν το καλάμι! Έδωσεν απίστευτες μάχες τζαι εύκαλεν τρομερά ψάρκα!!!
Έδωκα το του σειρά να του σάσει κάτι δαχτυλίδια και..... ετράμπαρεν το με τροπο...![]()
![]()
![]()
Πιάννω τον τωρά να μου πει ήταν ώρα θα στραφεί που την δουλειά να περάσω να το πιάω τζαι λαλεί μου πως θα κάτσει ούλλη νύχτα στες σφύρνες... τάχα!!![]()
![]()