Αλιευτικές εξορμήσεις και αποτελέσματα

(CyBasser)

Re: Αλιευτικές εξορμήσεις και αποτελέσματα

Post by (CyBasser) »

Giorkos wrote:...(η μόνη ταινία για ψάρεμα με καλάμι που είδα...)
Χμμμμ :think: :think: :think: , εννά σε αποκληρώσω νομίζω....
There is fishing, and there is BASS FISHING!
ALWAYS PRACTICE CATCH AND RELEASE!!!

MariosK

Post by MariosK »

(CyBasser) wrote:
MariosK wrote:
caveman wrote:Για αύριο... κυπρίνους.... κανένας?? :)
Ρε φιλε βάλλεις με σε πειρασμό :twisted: αλλά έλυσα στην δουλειά :cry:. Αν έρκεσε Ασπρόγκρεμμο είμαι μέσα για το πρωίν!!!
Ρε! Μα εννά σε ακούσει κανένας τζαι εννά νομίζει ότι είσαι καταναγκαστικά έργα! Είσαι??? :lol: :lol: :lol:
Διουν μου με τα μαστίγια!!!!

caveman

Post by caveman »

Κοπέλλια(Γκρεκ, Βύρωνα, Ευάνθη) εστραφήκετε ρε????? Θάλουμε φωτογραφίες τωρά!!!!! :angry-screaming: :angry-screaming: :angry-screaming:
Θέλω να δω το σαραντάκιλο το βούντουυυυυυ :angry-screaming: :happy-bouncycyan:
(CyBasser) wrote:
Giorkos wrote:...(η μόνη ταινία για ψάρεμα με καλάμι που είδα...)
Χμμμμ :think: :think: :think: , εννά σε αποκληρώσω νομίζω....
:laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling:

Τι τα ήθελες ρε Γιώρκο!! Κάτσε τωρά σάσε ολόκληρη αποθήκη να χωρέσει τα dvd του Ρολάνδου!! :lol: :lol:
Στις εκλογές 2013, ψηφίζουμε:
==ΤΟΥΡΝΑ==

Giorkos

Post by Giorkos »

μα πουντον ρε τούτο τον ρολάνδο :?: :?: :?: :think: :think: :think:

έτο...που τον τζαιρό που του έταξα τσάππα τζαι φτυάρι, έκοψε καντούνι....σύρε κοντά ρε ρολάνδο τζαι κανεί αποκληρώσεις που το νετ :D !!!

ευτυχώς ρε κειβ έν έχω αποθήκη :dance:
που κουρκούνα....μέχρι τούνα....

gptochos

Post by gptochos »

Εν γι αυτό που πάει από την άλλη πλευρά που τους χωματόδρομους τζαι δεν περνά από το σπίτι σου ρε Γιώρκο!!!!! Ε τζαι συ αντί να του τάξεις παστουρμάες τάσσεις του τσάππα τζαι φτυάρι :D

Αν αρκήσεις αλλο κανένα 15νθήμερο τον κήπο εννα γίνει expert στο offroad τζαι στο drifting!!!!! :lol:

Με φοάσε έσιει αποθήκες ο Ρολάνδος εν θέλει τη δική σου που έσιει 2 χρόνια που εννα έρτει που την Αμερική!!!! :lol:
Ποιος θα ειναι ο τριτος καπετάνιος?

(CyBasser)

Post by (CyBasser) »

Giorkos wrote:μα πουντον ρε τούτο τον ρολάνδο :?: :?: :?: :think: :think: :think:

έτο...που τον τζαιρό που του έταξα τσάππα τζαι φτυάρι, έκοψε καντούνι....σύρε κοντά ρε ρολάνδο τζαι κανεί αποκληρώσεις που το νετ :D !!!

ευτυχώς ρε κειβ έν έχω αποθήκη :dance:
Ρε Γιώρκο, τόσες φορές είδες θηριούθκια στα dvd! Έτο, είπα σου πόψε να πάμε για μαμμιά σφυρνούα είπες μου "τσαππίζεις!"!! Εννα μεν χαθώ ρε? τώρα να πάω ποτζει στον Πτωχό να φάμε παστουρμά!
There is fishing, and there is BASS FISHING!
ALWAYS PRACTICE CATCH AND RELEASE!!!

Giorkos

Post by Giorkos »

(CyBasser) wrote: Ρε Γιώρκο, τόσες φορές είδες θηριούθκια στα dvd!
xaxax.....ok...τωρά επήρα τι εννοείς :)

το τι ήθελα να πω, ίσως , ότι είναι η μόνη ταινία που είδα που την αρκή ως το τέλος ....τζαι όσοι ψαράδες των γλυκών νερών εν την είδαν, ΠΡΕΠΕΙ οπωσδήποτε να δείτε τα 6 επισόδεια... δεν περιγράφεται (η κινηματογράφιση, η εικόνα, η μουσική, ) . δαμέ που ταλέμε, άσε να σιημωνιάσει λίο, να κρυώσει ο τζαιρός....να βάλουμε κανένα ουσκούιν-μπυρούα τζαι τσίμπημα, τζαι να κάτσω να τα ξαναδώ.... :doh:
που κουρκούνα....μέχρι τούνα....

caveman

Post by caveman »

Εγώ που τζίνα τα βίντεο δεν θα καταλάβω ποττέ μου... είδα το τζαι ζωντανά που ένα φίλο Εγγλέζο.... ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΦΡΕΝΑ??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Αντί να αφήσουν το ψάρι να τραβήσει φρένα... γυρίζουν αντίστροφα τη μανέλλα...... :lol:
Στις εκλογές 2013, ψηφίζουμε:
==ΤΟΥΡΝΑ==

stylgeo

Post by stylgeo »

caveman wrote:Εγώ που τζίνα τα βίντεο δεν θα καταλάβω ποττέ μου... είδα το τζαι ζωντανά που ένα φίλο Εγγλέζο.... ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΦΡΕΝΑ??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Αντί να αφήσουν το ψάρι να τραβήσει φρένα... γυρίζουν αντίστροφα τη μανέλλα...... :lol:
Εσιεις δίκαιο ρε άνθρωπε των σπηλαίων, επρόσεξα το τζαι γώ, αλλά εν ανάλογα με τον καθένα νομίζω, ασπούμε ο Mick Brown κάμνει το πολλά παραπάνω που άλλους ασπούμε. Τούτο που εκατάλαβα είναι πως έχουν καλοζυγισμένο εξοπλισμό ρε φίλε, και σωστά στημένο, δηλαδή εννά έχουν 8 λίβρες καλάμι με 8 λίβρες μάνα και 4 λίβρες παράμαλο ασπούμε, και έχουν τα φρένα προρυθμισμένα ούτως ώστε να αφήνουν μισίνα μόνο όταν χρειαστεί απαραίτητα, δηλαδή προτιμούν να κάμει το καλάμι τη δουλειά παρά το φρένο, έτσι η ελαστικότητα του καλαμιού δίνει μια σταθερή δύναμη που βάλλη αντίθετη πίεση στο ψάρι για να το φέρουν πιο γρήγορα. Τωρά εν ανάλογα με την κρίση τους, αν δουν πως χρειάζεται να του δώσουν λίγη μισίνα του ψαρκού και έν του εδώσαν τα φρένα γυρίζουν τη μανιβέλα 3-4 γυρούς. Εγώ προσωπικά έχω τες κλειδωμένες τες μηχανούες μου να μεν γυρίζουν ανάποδα, εν καμπόσες φορές που την έπαθα στο τσίμπημα αντί να πιάσει φρένα να γυρίσει η μανιβέλα και να γίνουν μαλλιά κουβάρκα. Νομίζω η λύση είναι να πιάσω ένα baitrunner και να έχω και γω προρυθμισμένα φρένα, για να μεν τα ρυθμίζω την ώρα που εν το ψάρι πάνω.

COACH

Post by COACH »

Evretou,roach day 8)
Attachments
Evretu.Vadim&Doros.JPG
Evretu.Vadim&Doros.JPG (110.03 KiB) Viewed 4740 times

stylgeo

Post by stylgeo »

Μπράβο κοπέλια, εποσκολιστήκετε καλά βλέπω!!! Και εν και καλά κομματάκια!

Εχτές επήα για 1.5 ώρα ψάρεμα, νομίζω η τεχνική μου καλυτερεύει επειδή άρχισα και πιάννω ταχτικά καλά κομμάτια τωρά. Έπιασα καμιά 15αριά κοκκινοφτέρες και πέρκες μικρές, 2 κοκκινοφτέρες καλές (γύρω στα 400γρ η καθεμία) και έπιασα και μια πέρκα καλή, την οποία αποφάσισα να φέρω σπίτι να δοκιμάσω επειδή ούλλοι οι εγγλέζοι όσοι έρκουνται να με πιάσουν στην κουβέντα ρωτούν με αν τρώω τες πέρκες, και ούλλοι λαλούν μου ότι εν απίστευτο φαϊ, έτσι είπα να δοκιμάσω και γώ. Η αλήθεια εμαράζωσα μετά που την εκαθάρισα επειδή ήταν αφκομένη, ενόμισα πως απλά ήταν πασιά :).

Φωτογραφία που το παλιοκινητό μου
Image

fISHANDCHIPS

Post by fISHANDCHIPS »

Την πέρκα ξηπετσίζεις την πριν τιν μαγειρέψεις ... βασικά κόψε το κεφαλι της και μετά με ένα ψαλίδι κόψε την ράχη της (όλο το μήκος) ... και τραβας την πέτσα προς τα κάτω και απο τις 2 πλευρές
... φευγω και αφηνω πισω μου σκουπιδια

stylgeo

Post by stylgeo »

Ναι α? Η αλήθεια έψαξα στο ίντερνετ για συνταγές για πέρκες, και ούλλες που ήβρα κόφκουν τες σε 2 φιλέτα, κανένας εν τες κάμνει ολόκληρες. Γιατί όμως? Η αλήθεια αρέσκει μου να τρώω την πέτσα (και την κεφαλί για να είμαι ειλικρινής :D ). Εν χοντρή η πέτσα της και εν μασιέται?

fISHANDCHIPS

Post by fISHANDCHIPS »

stylgeo wrote:Ναι α? Η αλήθεια έψαξα στο ίντερνετ για συνταγές για πέρκες, και ούλλες που ήβρα κόφκουν τες σε 2 φιλέτα, κανένας εν τες κάμνει ολόκληρες. Γιατί όμως? Η αλήθεια αρέσκει μου να τρώω την πέτσα (και την κεφαλί για να είμαι ειλικρινής :D ). Εν χοντρή η πέτσα της και εν μασιέται?
Ναι εν αρκετα χοντρή και δεν σχίζεται ...δοκιμασε οταν βγάλεις τν πέτσα να στην σχίσεις ...θα δυσκολευτείς ... ε μουσαμάς :D
... φευγω και αφηνω πισω μου σκουπιδια

Στάθης

Post by Στάθης »

fISHANDCHIPS wrote: ε μουσαμάς :D
Θυμίζεις μου ένα δάσκαλο μου! :shifty:
no whey no gain

Post Reply

Return to “Ψάρεμα γλυκού νερού”