ΧμμμμGiorkos wrote:...(η μόνη ταινία για ψάρεμα με καλάμι που είδα...)

ΧμμμμGiorkos wrote:...(η μόνη ταινία για ψάρεμα με καλάμι που είδα...)
Διουν μου με τα μαστίγια!!!!(CyBasser) wrote:Ρε! Μα εννά σε ακούσει κανένας τζαι εννά νομίζει ότι είσαι καταναγκαστικά έργα! Είσαι???MariosK wrote:Ρε φιλε βάλλεις με σε πειρασμόcaveman wrote:Για αύριο... κυπρίνους.... κανένας??αλλά έλυσα στην δουλειά
. Αν έρκεσε Ασπρόγκρεμμο είμαι μέσα για το πρωίν!!!
![]()
![]()
(CyBasser) wrote:ΧμμμμGiorkos wrote:...(η μόνη ταινία για ψάρεμα με καλάμι που είδα...)![]()
![]()
, εννά σε αποκληρώσω νομίζω....
Ρε Γιώρκο, τόσες φορές είδες θηριούθκια στα dvd! Έτο, είπα σου πόψε να πάμε για μαμμιά σφυρνούα είπες μου "τσαππίζεις!"!! Εννα μεν χαθώ ρε? τώρα να πάω ποτζει στον Πτωχό να φάμε παστουρμά!Giorkos wrote:μα πουντον ρε τούτο τον ρολάνδο![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
έτο...που τον τζαιρό που του έταξα τσάππα τζαι φτυάρι, έκοψε καντούνι....σύρε κοντά ρε ρολάνδο τζαι κανεί αποκληρώσεις που το νετ!!!
ευτυχώς ρε κειβ έν έχω αποθήκη
xaxax.....ok...τωρά επήρα τι εννοείς(CyBasser) wrote: Ρε Γιώρκο, τόσες φορές είδες θηριούθκια στα dvd!
Εσιεις δίκαιο ρε άνθρωπε των σπηλαίων, επρόσεξα το τζαι γώ, αλλά εν ανάλογα με τον καθένα νομίζω, ασπούμε ο Mick Brown κάμνει το πολλά παραπάνω που άλλους ασπούμε. Τούτο που εκατάλαβα είναι πως έχουν καλοζυγισμένο εξοπλισμό ρε φίλε, και σωστά στημένο, δηλαδή εννά έχουν 8 λίβρες καλάμι με 8 λίβρες μάνα και 4 λίβρες παράμαλο ασπούμε, και έχουν τα φρένα προρυθμισμένα ούτως ώστε να αφήνουν μισίνα μόνο όταν χρειαστεί απαραίτητα, δηλαδή προτιμούν να κάμει το καλάμι τη δουλειά παρά το φρένο, έτσι η ελαστικότητα του καλαμιού δίνει μια σταθερή δύναμη που βάλλη αντίθετη πίεση στο ψάρι για να το φέρουν πιο γρήγορα. Τωρά εν ανάλογα με την κρίση τους, αν δουν πως χρειάζεται να του δώσουν λίγη μισίνα του ψαρκού και έν του εδώσαν τα φρένα γυρίζουν τη μανιβέλα 3-4 γυρούς. Εγώ προσωπικά έχω τες κλειδωμένες τες μηχανούες μου να μεν γυρίζουν ανάποδα, εν καμπόσες φορές που την έπαθα στο τσίμπημα αντί να πιάσει φρένα να γυρίσει η μανιβέλα και να γίνουν μαλλιά κουβάρκα. Νομίζω η λύση είναι να πιάσω ένα baitrunner και να έχω και γω προρυθμισμένα φρένα, για να μεν τα ρυθμίζω την ώρα που εν το ψάρι πάνω.caveman wrote:Εγώ που τζίνα τα βίντεο δεν θα καταλάβω ποττέ μου... είδα το τζαι ζωντανά που ένα φίλο Εγγλέζο.... ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΦΡΕΝΑ???![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αντί να αφήσουν το ψάρι να τραβήσει φρένα... γυρίζουν αντίστροφα τη μανέλλα......
Ναι εν αρκετα χοντρή και δεν σχίζεται ...δοκιμασε οταν βγάλεις τν πέτσα να στην σχίσεις ...θα δυσκολευτείς ... ε μουσαμάςstylgeo wrote:Ναι α? Η αλήθεια έψαξα στο ίντερνετ για συνταγές για πέρκες, και ούλλες που ήβρα κόφκουν τες σε 2 φιλέτα, κανένας εν τες κάμνει ολόκληρες. Γιατί όμως? Η αλήθεια αρέσκει μου να τρώω την πέτσα (και την κεφαλί για να είμαι ειλικρινής). Εν χοντρή η πέτσα της και εν μασιέται?
Θυμίζεις μου ένα δάσκαλο μου!fISHANDCHIPS wrote: ε μουσαμάς