PeRoUkKaS wrote:

ωραιος!! εγω οποιου του πω περιπεζει με για τοσα μικρα αγγιστρια!
θορω σε ακλουθας πιστα τις οδηγιες του Ματτ, κατι που προσπαθω να καμω τζαι εγω αλλα λιο δυσκολο δαμεσα... εφαα τους τοπους να εβρω αγγιστρια πανω που 16# αλλα
τιποτε! εβαλα μιαν παραγγελια που ιντερνετ για αγγιστρια 18, 20 τζαι 22 barbless αλλα ακομα περιμενω τα..
btw, φκαλλει μιαν καινουργια σειρα μαζι με τον Mick, γυρισμενη στην Μοζαμβικη και Νορβηγια!! ονομαζετε 'Wild Fisherman' τζαι οπως λαλει εν οτι καλυτερο εφκαλεν μεχρι τωρα.
Ναι ρε φιλε μου, ο τύπος εν χάνει, είπαμεν τα τζαι παλιά! Ασπούμε το εγγλέζικο έμαθα το που το Float Fishing with Matt Hayes και για κυπρίνους και τίγκες ακολουθώ το Feeder Fishing with Matt Hayes, εν έχει να κάμεις λάθος. Φυσικά πρέπει να τα εφαρμόζεις ανάλογα με την περίπτωση και το venue, αλλά οι γενικές γραμμές μένουν σταθερές.
Ναι εν λίγο πρόβλημα στην κύπρο η αλήθεια, εγώ φέρνω ψαρικά που δακάτω, τωρά σχεδόν όλα μου τα ψαρικά, από καλάμια και μηχανές, μέχρι αγκίστρια και μισίνες που έχω στην Κύπρο, είναι που την Αγγλία που τα έφερα. Το μόνο που δεν βρίσκω στην Αγγλία όμως είναι τες μισίνες τες Asso τες οποίες έχω τρομερή εμπιστοσύνη.
Τώρα να το ψάξω για την καινούρια σειρά που λες ακούεται τέλεια. Ανακάλυψα ένα κανάλι που έχω δακάτο του Discovery, το Discovery Shed, που εν ούλλο για αντρικά χόμπυ και καλά, και είναι 50% για ψάρεμα, 25% για αυτοκίνητα, και 25% διάφορα, και έχει κάθε νύχτα Total Fishing και θωρώ.
Εν το μεταξύ αν θέλεις καμια εκπομπή, έχω μιαν αξιόλογη λίστα:
Guide to river fishing with Bob Nudd
Start canal fishing with Bob Nudd
A Passion for Angling (all 6 episodes)(νομίζω με διαφορά η ωραιότερη mini σειρά για ψάρεμα που εφκήκεν ποτέ, και δεν υπερβάλω, ψάξε το)
Catching the Impossible (all 6 episodes)
Caught in Time
How to Carp Fish with Matt Hayes
How to Feeder Fish with Matt Hayes
How to Float Fish with Matt Hayes
Pike Fishing Stillwaters with Mick Brown
Record Breaking Fish
The Great Rod Race
Advanced carp fishing tactics