Αλιευτικές εξορμήσεις και αποτελέσματα

stylgeo

Re: Αλιευτικές εξορμήσεις και αποτελέσματα

Post by stylgeo »

MariosK wrote:Μπράβο ρε φίλε, πραγματικά απολαμβάνεις ψάρεμα μες το σπίτι σου :D :clap:.

22 αγκίστρι? ενοείς 12?
Οϊ φίλε, εννοώ 22 :D . Βασικά δακάτω, όσους ερώτησα και είδα, και τες εκπομπές που βλέπω και τα πάντα λεν να βάλλεις όσο πιο μικρό αγκίστρι γίνεται. Φυσικά, αν θα ψαρέψω με σκουλίκι αντί για μπικατίνι, βάλλω πιο μεγάλο αγκίστρι, αλλά εν πάω πάνω που 12. Για να καταλάβεις τον κυπρίνο τον μεγάλο που έπιασα που ήταν 15 λίβρες ήταν με αγκιστράκι 16άρι. Είχα δει κάτι εκπομπές του Matt Hayes, και εν που τζιαμέ που άρκεψα να χρησιμοποιώ μικρά αγκίστρια και λεπτά παράμαλα, και όντως, επειδή αν δεν βρέξει να κατεβάσει χώμα ο ποταμός, εν αρκετά καθαρός και όσο πιο λεπτά τόσο το καλύτερο.

Πάω τωρά για καμιά ωρού να κάμω σπίννινγκ για pike, έχω ένα καλαμούι με 35άρα και εβαλα και σύρμα για παράμαλο, να δοκιμάσω κάτι μαλακά ψεύτικα που αγόρασα, πέρκει κάτσι τίποτε και έν επιασα ποττέ έτσι ψάρι.

psarakas

Post by psarakas »

plenom'metatopsarem? wrote:
caveman wrote:Όϊ ρε σιγά με παω να λαγκοδέρνουμε μες τους @@φραχτες!!! Κούρη τζαι Ασπρο δεν ξανα πατώ για εγγλέζικο ή φίντερ, μια ζωή δέρνει μας ο δυτικός τζι μέσα! Η περιοχή που έχω υπόψην εν σχετηκά κληστή τζαι εν φυσά ποττέ 8-) Τζαι έχει και μια φάουσα ψάρκα!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: πάλε έσιει μια φάουσα ψάρκα?!!!! :lol: :lol: :lol:

επαρχία και ώρα Χαράλαμπε ?

κάποιοι ζιούν στο μέλλον :clap: :clap: :clap:

ιδιωτικοί φράκτες για λίγους και εκλεκτούς!!!
catch and release

PeRoUkKaS

Post by PeRoUkKaS »

stylgeo wrote:
MariosK wrote:Μπράβο ρε φίλε, πραγματικά απολαμβάνεις ψάρεμα μες το σπίτι σου :D :clap:.

22 αγκίστρι? ενοείς 12?
Οϊ φίλε, εννοώ 22 :D . Βασικά δακάτω, όσους ερώτησα και είδα, και τες εκπομπές που βλέπω και τα πάντα λεν να βάλλεις όσο πιο μικρό αγκίστρι γίνεται. Φυσικά, αν θα ψαρέψω με σκουλίκι αντί για μπικατίνι, βάλλω πιο μεγάλο αγκίστρι, αλλά εν πάω πάνω που 12. Για να καταλάβεις τον κυπρίνο τον μεγάλο που έπιασα που ήταν 15 λίβρες ήταν με αγκιστράκι 16άρι. Είχα δει κάτι εκπομπές του Matt Hayes, και εν που τζιαμέ που άρκεψα να χρησιμοποιώ μικρά αγκίστρια και λεπτά παράμαλα, και όντως, επειδή αν δεν βρέξει να κατεβάσει χώμα ο ποταμός, εν αρκετά καθαρός και όσο πιο λεπτά τόσο το καλύτερο.

Πάω τωρά για καμιά ωρού να κάμω σπίννινγκ για pike, έχω ένα καλαμούι με 35άρα και εβαλα και σύρμα για παράμαλο, να δοκιμάσω κάτι μαλακά ψεύτικα που αγόρασα, πέρκει κάτσι τίποτε και έν επιασα ποττέ έτσι ψάρι.
:handgestures-thumbupright: ωραιος!! εγω οποιου του πω περιπεζει με για τοσα μικρα αγγιστρια!
θορω σε ακλουθας πιστα τις οδηγιες του Ματτ, κατι που προσπαθω να καμω τζαι εγω αλλα λιο δυσκολο δαμεσα... εφαα τους τοπους να εβρω αγγιστρια πανω που 16# αλλα
τιποτε! εβαλα μιαν παραγγελια που ιντερνετ για αγγιστρια 18, 20 τζαι 22 barbless αλλα ακομα περιμενω τα..
btw, φκαλλει μιαν καινουργια σειρα μαζι με τον Mick, γυρισμενη στην Μοζαμβικη και Νορβηγια!! ονομαζετε 'Wild Fisherman' τζαι οπως λαλει εν οτι καλυτερο εφκαλεν μεχρι τωρα.
catch & release!
προσεχουμε για να εχουμε!!

PeRoUkKaS

Post by PeRoUkKaS »

fISHANDCHIPS wrote:Έπαθα την γ@μ@τ@ έπαθα την :cry: :cry: :cry:
ααα μαλιστα.. τωρα εξηγιετε... τζαι εμαχουμουν να καταλαβω για εσουζεσουν την τελευταια φορα που σε ειδα.. :D
catch & release!

stylgeo

Post by stylgeo »

PeRoUkKaS wrote:
:handgestures-thumbupright: ωραιος!! εγω οποιου του πω περιπεζει με για τοσα μικρα αγγιστρια!
θορω σε ακλουθας πιστα τις οδηγιες του Ματτ, κατι που προσπαθω να καμω τζαι εγω αλλα λιο δυσκολο δαμεσα... εφαα τους τοπους να εβρω αγγιστρια πανω που 16# αλλα
τιποτε! εβαλα μιαν παραγγελια που ιντερνετ για αγγιστρια 18, 20 τζαι 22 barbless αλλα ακομα περιμενω τα..
btw, φκαλλει μιαν καινουργια σειρα μαζι με τον Mick, γυρισμενη στην Μοζαμβικη και Νορβηγια!! ονομαζετε 'Wild Fisherman' τζαι οπως λαλει εν οτι καλυτερο εφκαλεν μεχρι τωρα.
Ναι ρε φιλε μου, ο τύπος εν χάνει, είπαμεν τα τζαι παλιά! Ασπούμε το εγγλέζικο έμαθα το που το Float Fishing with Matt Hayes και για κυπρίνους και τίγκες ακολουθώ το Feeder Fishing with Matt Hayes, εν έχει να κάμεις λάθος. Φυσικά πρέπει να τα εφαρμόζεις ανάλογα με την περίπτωση και το venue, αλλά οι γενικές γραμμές μένουν σταθερές.
Ναι εν λίγο πρόβλημα στην κύπρο η αλήθεια, εγώ φέρνω ψαρικά που δακάτω, τωρά σχεδόν όλα μου τα ψαρικά, από καλάμια και μηχανές, μέχρι αγκίστρια και μισίνες που έχω στην Κύπρο, είναι που την Αγγλία που τα έφερα. Το μόνο που δεν βρίσκω στην Αγγλία όμως είναι τες μισίνες τες Asso τες οποίες έχω τρομερή εμπιστοσύνη.
Τώρα να το ψάξω για την καινούρια σειρά που λες ακούεται τέλεια. Ανακάλυψα ένα κανάλι που έχω δακάτο του Discovery, το Discovery Shed, που εν ούλλο για αντρικά χόμπυ και καλά, και είναι 50% για ψάρεμα, 25% για αυτοκίνητα, και 25% διάφορα, και έχει κάθε νύχτα Total Fishing και θωρώ.

Εν το μεταξύ αν θέλεις καμια εκπομπή, έχω μιαν αξιόλογη λίστα:

Guide to river fishing with Bob Nudd
Start canal fishing with Bob Nudd
A Passion for Angling (all 6 episodes)(νομίζω με διαφορά η ωραιότερη mini σειρά για ψάρεμα που εφκήκεν ποτέ, και δεν υπερβάλω, ψάξε το)
Catching the Impossible (all 6 episodes)
Caught in Time
How to Carp Fish with Matt Hayes
How to Feeder Fish with Matt Hayes
How to Float Fish with Matt Hayes
Pike Fishing Stillwaters with Mick Brown
Record Breaking Fish
The Great Rod Race
Advanced carp fishing tactics

angiec

Post by angiec »

stylgeo wrote:
PeRoUkKaS wrote:
Ναι ρε φιλε μου, ο τύπος εν χάνει, είπαμεν τα τζαι παλιά! Ασπούμε το εγγλέζικο έμαθα το που το Float Fishing with Matt Hayes και για κυπρίνους και τίγκες ακολουθώ το Feeder Fishing with Matt Hayes, εν έχει να κάμεις λάθος. Φυσικά πρέπει να τα εφαρμόζεις ανάλογα με την περίπτωση και το venue, αλλά οι γενικές γραμμές μένουν σταθερές.
Ναι εν λίγο πρόβλημα στην κύπρο η αλήθεια, εγώ φέρνω ψαρικά που δακάτω, τωρά σχεδόν όλα μου τα ψαρικά, από καλάμια και μηχανές, μέχρι αγκίστρια και μισίνες που έχω στην Κύπρο, είναι που την Αγγλία που τα έφερα. Το μόνο που δεν βρίσκω στην Αγγλία όμως είναι τες μισίνες τες Asso τες οποίες έχω τρομερή εμπιστοσύνη.
Τώρα να το ψάξω για την καινούρια σειρά που λες ακούεται τέλεια. Ανακάλυψα ένα κανάλι που έχω δακάτο του Discovery, το Discovery Shed, που εν ούλλο για αντρικά χόμπυ και καλά, και είναι 50% για ψάρεμα, 25% για αυτοκίνητα, και 25% διάφορα, και έχει κάθε νύχτα Total Fishing και θωρώ.

Εν το μεταξύ αν θέλεις καμια εκπομπή, έχω μιαν αξιόλογη λίστα:

Guide to river fishing with Bob Nudd
Start canal fishing with Bob Nudd
A Passion for Angling (all 6 episodes)(νομίζω με διαφορά η ωραιότερη mini σειρά για ψάρεμα που εφκήκεν ποτέ, και δεν υπερβάλω, ψάξε το)
Catching the Impossible (all 6 episodes)
Caught in Time
How to Carp Fish with Matt Hayes
How to Feeder Fish with Matt Hayes
How to Float Fish with Matt Hayes
Pike Fishing Stillwaters with Mick Brown
Record Breaking Fish
The Great Rod Race
Advanced carp fishing tactics
Συγνώμη, για πια ανδρικά χόμπι ,εννοείτε το ψάρεμα και τα αυτοκίνητα :?: :?: :o :think: :D

PeRoUkKaS

Post by PeRoUkKaS »

angiec wrote:Συγνώμη, για πια ανδρικά χόμπι ,εννοείτε το ψάρεμα και τα αυτοκίνητα :?: :?: :o :think: :D
εν ημαστεν παλιας κκελλες μεν παρεξηγας! απλα ξιανουμαστε καμια φορα! :lol: :lol:
catch & release!

angiec

Post by angiec »

Δεν παρεξηγώ καθόλου.το είπα υπό τύπο αστείου :lol: :lol: :lol:

stylgeo

Post by stylgeo »

:D :D :D Μεν με παρεξηγάτε, συγγνώμη αν ακούστικε σωβινιστική η κουβέντα μου :D :lol: αν και τούτο που είπα για άνδρες έννεν δικά μου λόγια, απλά το κανάλι λαλεί συνέχεια "The man's channel" κτλ. Τούτο έπιασα το που την ιστοσελίδα τους: "Discovery SHED is the place for men who like good old practical activities to escape to: fishing, DIY, construction, cars, bikes and outdoor extreme sports." Νομίζω πρέπει να ενημερώσουμεν την Germaine Greer, εν και στο πανεπιστήμιο μου, να τους το κλείσει το κανάλι :D

MariosK

Post by MariosK »

PeRoUkKaS wrote:
stylgeo wrote:

22 αγκίστρι? ενοείς 12?
Οϊ φίλε, εννοώ 22 :D
θορω σε ακλουθας πιστα τις οδηγιες του Ματτ
Λια λία τα μαθένουμε τα μυστικά σας ρε "Εγγλεζούθκια" :handgestures-thumbupleft:

MariosK

Post by MariosK »

fISHANDCHIPS wrote:Έπαθα την γ@μ@τ@ έπαθα την :cry: :cry: :cry:
Φίλε εν να βάλω παραγγελία που το ebay κάτι δολώματα τζε να βάλω τζε καμιά 10 ττάππους μετά που τούτα που μου είπες. Θέλεις και συ?

stylgeo

Post by stylgeo »

MariosK wrote:
Λια λία τα μαθένουμε τα μυστικά σας ρε "Εγγλεζούθκια" :handgestures-thumbupleft:
8) 8) 8) :D

caveman

Post by caveman »

fISHANDCHIPS wrote:
MariosK wrote:
caveman wrote: Η περιοχή που έχω υπόψην εν σχετηκά κληστή τζαι εν φυσά ποττέ 8-) Τζαι έχει και μια φάουσα ψάρκα!!
Χμμμ :think: :think: :think:. Τώρα να σε πιάσω τηλέφωνο καλό :D.
Πρόσεχε ρε Μάριε και εν άλλος ο σκοπός του :think: ... ε σε καμιά σπηλιά που θα σε πάρει και να σου κάμει τον χαττά :oops: :oops: ... το μια φάουσα ψάρκα ε για να σε δελεάσει που το έσυρε μες την κουβέντα
:lol: :lol: :orcs-buttshake: :orcs-buttshake: :text-lol: :laughing-rolling: :laughing-rofl: :laughing-rollingred: :laughing-rollingyellow: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :lol:
Στις εκλογές 2013, ψηφίζουμε:
==ΤΟΥΡΝΑ==

Giorkos

Post by Giorkos »

stylgeo wrote: A Passion for Angling (all 6 episodes)(νομίζω με διαφορά η ωραιότερη mini σειρά για ψάρεμα που εφκήκεν ποτέ, και δεν υπερβάλω, ψάξε το)
:clap: :clap: :clap: :clap: :clap:

Καθόλου δεν υπερβάλλεις....

έψαλλεν μου τα ο πεθερός μου ότι πρέπει να την δω την σειρά ώσπου τελικά τζαι είδα την..... (η μόνη ταινία για ψάρεμα με καλάμι που είδα...)
που κουρκούνα....μέχρι τούνα....

(CyBasser)

Post by (CyBasser) »

MariosK wrote:
caveman wrote:Για αύριο... κυπρίνους.... κανένας?? :)
Ρε φιλε βάλλεις με σε πειρασμό :twisted: αλλά έλυσα στην δουλειά :cry:. Αν έρκεσε Ασπρόγκρεμμο είμαι μέσα για το πρωίν!!!
Ρε! Μα εννά σε ακούσει κανένας τζαι εννά νομίζει ότι είσαι καταναγκαστικά έργα! Είσαι??? :lol: :lol: :lol:
There is fishing, and there is BASS FISHING!
ALWAYS PRACTICE CATCH AND RELEASE!!!

Post Reply

Return to “Ψάρεμα γλυκού νερού”