"Περί ανεμων και Yδάτων"

Αν επιθυμείτε να καταθέσετε την άποψή σας για ζητήματα που δεν περιλαμβάνονται στις παρακάτω ενότητες, μπορείτε να το κάνετε από εδώ.
EVANTHIS LOIZOU

Re: "Περί ανεμων και Yδάτων"

Post by EVANTHIS LOIZOU »

:think: :think: :think: :think: Ασε να σκεφτω για τα κερδη σου :wink: :wink:

mariosko

Post by mariosko »

ΞΑΝΘΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΑ

http://www.youtube.com/watch?v=chmphpTY ... r_embedded
Ο βλάκας ειναι ανίκητος...

caveman

Post by caveman »

Έτσι γέλιο.........

Όποιος καταλάβει Σέρβικα να μου πει τζαι μένα τι ακριβός λένε...

Από αυτά που κατάλαβα...

Το όνομα της ταινείας "ένα σημείο"

Ο τύπος με το τσεκούρι... λέει στον άλλο.... ΨΑΡΕΦΚΕΙΣ ΣΤΟ ΠΟΣΤΟ ΜΟΥ!!! Ο άλλος απαντά ΠΟΥ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΕΝ ΠΟΣΤΟ ΣΟΥ??? ο τύπος με το τσεκούρι... ΘΑ ΣΟΥ ΜΑΜΙΣΩ ΤΗΝ..... τζαι διά ο πάνω του να τον φάει :lol: :lol: :lol:

Στις εκλογές 2013, ψηφίζουμε:
==ΤΟΥΡΝΑ==

admin
Site Admin

Post by admin »

έτσι ενα πάθουμε τσαι εμείς σε λίο καιρό στην Κύπρο και το πρόβλημα είναι ότι θα μας το λαλούν στα πωλονικά, ρουμάνικα, ρώσσικα και δέν αθ καταλαμβαίνουμε τι μας λένε :geek:

paulos charalambous

Post by paulos charalambous »

http://www.youtube.com/watch?v=DBNDUhNEQOE δειται τι εκαμαν του αθρωπου τα κ@@παιδα :D

marios
Site Admin

Post by marios »

admin wrote:έτσι ενα πάθουμε τσαι εμείς σε λίο καιρό στην Κύπρο και το πρόβλημα είναι ότι θα μας το λαλούν στα πωλονικά, ρουμάνικα, ρώσσικα και δέν αθ καταλαμβαίνουμε τι μας λένε :geek:
Στο συγκεκριμένο θέμα διαφωνώ!! συμβαίνει εδώ και δεκαετίες!!!...χειρότερους από τους κυπραίους δεν έχει!!! :twisted:
Τίποτε δεν είναι τόσο χάλια που να μην μπορεί να γίνει χειρότερο!!

admin
Site Admin

Post by admin »

Σωμφωνώ ρε Μάριε αλλά εν κανεί που είμαστε που είμαστε ατιμόρατσα ήρταν τσαι οι ξένοι τωρά και διεκδικούν δικαιώματα. Προχθές ένας Βούλγαρος επάρκαρε το αυτοκίνητο του για δύο ώρες μπροστά που την πόρτα του μαγαζιού του κουμπάρου μου. Ο κουμπάρος ο οποίος μετάφερε εμπορεύματα εξήλώθηκε ώσπου να κάνει την δουλειά του και αγανακτησμένος έκαμε του πάνω τον ένα τον γιαλοκαθαριστήρα. ήρτεν μετά που 2 ώρες ο Βούλγαρος και λαλεί του εσύ μου έκαμες πάνω τον γιαλοκαθαριστήρα? Ναι λαλεί του ο κουμπάρος μου ενόχλα δαμε΄το αυτοκίνητο σου ρε φίλε. Τότε ο Βούλγαρος εμούνταρεν τον και έδωκε του 5-6 πουνιές με αποτέλαισμα να του σπάσει την μούτη του. Φυσικά μετά που αντιληφθήκαμε τι έγινε στην γειτονιά με τις φωνές του κουμπάρου έγινε :violence-axechase: :violence-blades: :violence-bowandarrow: :violence-duel: :violence-glob: :violence-guntoting: :violence-hammer: :violence-minigun: :violence-rapidfire: :violence-pistoldouble: :law-policered: :law-policered: :law-policeblue: :law-police:

mourmouros

Post by mourmouros »

Και που είσαι ακόμη, τα ''καλύτερα'' έρχονται... :sad-roulette:
κλι κλι....τα ψαράκια μου!!!

PeRoUkKaS

Post by PeRoUkKaS »

mourmouros wrote:Και που είσαι ακόμη, τα ''καλύτερα'' έρχονται... :sad-roulette:
οπως το ειπες.. ακομα ειμαστε στην αρχη
catch & release!
προσεχουμε για να εχουμε!!

SiliS

Post by SiliS »

I d rather be fishing!!!

MariosK

Post by MariosK »

Τέρας! Goliath tigerfish, σωστά?

SiliS

Post by SiliS »

Εν εχω ιδεα ρε Μαριε :oops: , ετο εβαλατο επειδη ειδα κατι φωτος που επιασαν τα κοπελια δαμεσα που επιαν Αιγυπτο :D
I d rather be fishing!!!

caveman

Post by caveman »

Γεια σου Βασίλη!

Τελείως παπαρολογείες το άρθρο :lol: :lol: σπάνιο... θανατηφόρο.... 50 κιλά :lol: :lol: :lol: δεν είναι τίποτε που τούτα

The biggest one on record was nearly 5 feet long and weighed 154 pounds (70κιλά) 50 κιλά είναι αυτό που έπιασε ο τρελλός τους "river monsters" ...όποιος δεν τα έχει δεί όλα τα επισόδεια..... ΝΑ ΤΑ ΔΕΙ!!!!! :ugeek:

Δεν διάβασα ποτέ μου για αναφορές περί θανατηφόρων περιστατικών!

Τζαι κάθε άλλο παρά σπάνιο είναι :lol:
SiliS wrote:Εν εχω ιδεα ρε Μαριε :oops: , ετο εβαλατο επειδη ειδα κατι φωτος που επιασαν τα κοπελια δαμεσα που επιαν Αιγυπτο :D
Στην Αίγυπτο δυστυχώς ψαρεύαμε το Hydrocyus forskahlii(μέγιστο μέγεθος 14 κιλά) όχι το Hydrocynus goliath :wink: Για τους γολιάθ πρέπει να πάεις πολλά πιο νότια... στο Κογκο ας πούμε
Στις εκλογές 2013, ψηφίζουμε:
==ΤΟΥΡΝΑ==

apsavvas

Post by apsavvas »

αλλαζω λιγο το θεμα αλλα ηταν πολλα χαλια ι φαση παρασκευη νυχτα.

Ειμαστε τεσσερα ατομα απο δυο καλαμια ο καθενας = 8 καλαμια και μια φορα τσιμπισε ενας μουρμουρος 15cm και ξανα πηγε στο νερο. κατα η ωρα 12 βλεπουμε δυο φωτα απο το πουθενα μεσα μιλουμε καπου στα 200 μετρα και αλονιζαν οι κυριοι. Ηταν δυο με προβολεις μαλλο με μπουκαλες επιδη υπηρχε και το φεγγαρι και βλεπαμε λιγο τι γινοταν δν βγικαν ουτε λεπτο επιφανια οταν κοντεπσαν κιολας στα 50 μετρα ουτε που πηραν πρεφαν οτι ειμαστε τζιαμε και κυριοι γιρισαν πισω. μιλουμε ηταν σχεδον 2:30 ωρες μπροστα μας. περνουμε στη λιμενικη λαρνακας και ο κυριος που απαντισε μισο κιμοταν κιολας και τη μου λαλι. ποσο μεσα ειναι? εχει σχεση λαλω του ποσο μεσα ειναι ειναι με προβολις κ με μπουκαλες. και τι μου παντα παλε. Ε τι θελις να κανω ρε φιλε ετζαι μπορς να τους φκαλω εξω. να στιλω περιπολικο. ι αστινομια τη θα κανει λαλω του στιλε τη λιμενικη με βαρκα να τους λαπορταρι κυριε του λεω. και η απαντηση του ε καλα τωρα να δω τη θα κανω. Αν ιρτετε και εσεις στο τοπο του συνβαν ηρθαν και αυτοι. Τελος παντο. να μην σας τα πολιλογο μετα απο λιγο κατα η ωρα 3 ηρθε και ο ψαρας μετα διχτυα και τα εζωσε ολα δεν αφησε τιποτε.
The only source of knowledge is experience

MariosK

Post by MariosK »

apsavvas wrote:αλλαζω λιγο το θεμα αλλα ηταν πολλα χαλια ι φαση παρασκευη νυχτα.

Ειμαστε τεσσερα ατομα απο δυο καλαμια ο καθενας = 8 καλαμια και μια φορα τσιμπισε ενας μουρμουρος 15cm και ξανα πηγε στο νερο. κατα η ωρα 12 βλεπουμε δυο φωτα απο το πουθενα μεσα μιλουμε καπου στα 200 μετρα και αλονιζαν οι κυριοι. Ηταν δυο με προβολεις μαλλο με μπουκαλες επιδη υπηρχε και το φεγγαρι και βλεπαμε λιγο τι γινοταν δν βγικαν ουτε λεπτο επιφανια οταν κοντεπσαν κιολας στα 50 μετρα ουτε που πηραν πρεφαν οτι ειμαστε τζιαμε και κυριοι γιρισαν πισω. μιλουμε ηταν σχεδον 2:30 ωρες μπροστα μας. περνουμε στη λιμενικη λαρνακας και ο κυριος που απαντισε μισο κιμοταν κιολας και τη μου λαλι. ποσο μεσα ειναι? εχει σχεση λαλω του ποσο μεσα ειναι ειναι με προβολις κ με μπουκαλες. και τι μου παντα παλε. Ε τι θελις να κανω ρε φιλε ετζαι μπορς να τους φκαλω εξω. να στιλω περιπολικο. ι αστινομια τη θα κανει λαλω του στιλε τη λιμενικη με βαρκα να τους λαπορταρι κυριε του λεω. και η απαντηση του ε καλα τωρα να δω τη θα κανω. Αν ιρτετε και εσεις στο τοπο του συνβαν ηρθαν και αυτοι. Τελος παντο. να μην σας τα πολιλογο μετα απο λιγο κατα η ωρα 3 ηρθε και ο ψαρας μετα διχτυα και τα εζωσε ολα δεν αφησε τιποτε.
Σάββα αν εν κράτησες οτιδήποτε στοιχεία, π.χ. αριθμό βάρκας, μπορείς να κάμεις καταγγελία στον ΚΟΤ ακόμα και τωρά http://www.cyprusfishingmagazine.com/fo ... f=1&t=2687

Post Reply

Return to “Διάφορα Θέματα”