Στο συγκεκριμένο θέμα διαφωνώ!! συμβαίνει εδώ και δεκαετίες!!!...χειρότερους από τους κυπραίους δεν έχει!!!admin wrote:έτσι ενα πάθουμε τσαι εμείς σε λίο καιρό στην Κύπρο και το πρόβλημα είναι ότι θα μας το λαλούν στα πωλονικά, ρουμάνικα, ρώσσικα και δέν αθ καταλαμβαίνουμε τι μας λένε
οπως το ειπες.. ακομα ειμαστε στην αρχηmourmouros wrote:Και που είσαι ακόμη, τα ''καλύτερα'' έρχονται...
Στην Αίγυπτο δυστυχώς ψαρεύαμε το Hydrocyus forskahlii(μέγιστο μέγεθος 14 κιλά) όχι το Hydrocynus goliathSiliS wrote:Εν εχω ιδεα ρε Μαριε, ετο εβαλατο επειδη ειδα κατι φωτος που επιασαν τα κοπελια δαμεσα που επιαν Αιγυπτο
Σάββα αν εν κράτησες οτιδήποτε στοιχεία, π.χ. αριθμό βάρκας, μπορείς να κάμεις καταγγελία στον ΚΟΤ ακόμα και τωρά http://www.cyprusfishingmagazine.com/fo ... f=1&t=2687apsavvas wrote:αλλαζω λιγο το θεμα αλλα ηταν πολλα χαλια ι φαση παρασκευη νυχτα.
Ειμαστε τεσσερα ατομα απο δυο καλαμια ο καθενας = 8 καλαμια και μια φορα τσιμπισε ενας μουρμουρος 15cm και ξανα πηγε στο νερο. κατα η ωρα 12 βλεπουμε δυο φωτα απο το πουθενα μεσα μιλουμε καπου στα 200 μετρα και αλονιζαν οι κυριοι. Ηταν δυο με προβολεις μαλλο με μπουκαλες επιδη υπηρχε και το φεγγαρι και βλεπαμε λιγο τι γινοταν δν βγικαν ουτε λεπτο επιφανια οταν κοντεπσαν κιολας στα 50 μετρα ουτε που πηραν πρεφαν οτι ειμαστε τζιαμε και κυριοι γιρισαν πισω. μιλουμε ηταν σχεδον 2:30 ωρες μπροστα μας. περνουμε στη λιμενικη λαρνακας και ο κυριος που απαντισε μισο κιμοταν κιολας και τη μου λαλι. ποσο μεσα ειναι? εχει σχεση λαλω του ποσο μεσα ειναι ειναι με προβολις κ με μπουκαλες. και τι μου παντα παλε. Ε τι θελις να κανω ρε φιλε ετζαι μπορς να τους φκαλω εξω. να στιλω περιπολικο. ι αστινομια τη θα κανει λαλω του στιλε τη λιμενικη με βαρκα να τους λαπορταρι κυριε του λεω. και η απαντηση του ε καλα τωρα να δω τη θα κανω. Αν ιρτετε και εσεις στο τοπο του συνβαν ηρθαν και αυτοι. Τελος παντο. να μην σας τα πολιλογο μετα απο λιγο κατα η ωρα 3 ηρθε και ο ψαρας μετα διχτυα και τα εζωσε ολα δεν αφησε τιποτε.