Κουβέντες του ΚΑΦΕΝE

Giorkos

Re: Κουβέντες του ΚΑΦΕΝE

Post by Giorkos »

[quote="marios"
:text-+1: ....σε κάποιο σημείο που ψαρεύω υπήρχε ένα γατάκι :animals-cat: οποτε πήγαινα ψάρεμα εκεί συνήθως μέρα, ερχόταν και καθόταν διπλα μου, [/quote]

τζόιν δε κλάμπ.... :lol:

εμένα όποιος κάττος θέλει σερβις δια πάντα πάνω μου.... :doh: :doh: :doh: (εσύναξα πολλούς :oops: :oops: :oops: )

πριν λίες νύχτες επήα να ψαρέψω κοντά στην γειτονιά...εν επρόλαβα να κατεβώ τζαι...τσούπ...εκατέβην μου μια καττού κοκόνα.....επήρεν με πρέφα τζαι τρίψε τζαι να τριφτείς πάνω μου, αλλά δεν υπέκειψα στα καμώματα τζαι η καττού έμεινε μόνη στην παραλία. (ίσως το σπίτι της να ήταν πιο δίπλα...το μόνο που έκαμα ήταν να κόψω το cable-tie που κάποιος ΄μάστρος' γάρος έδισεν της στον λαιμό με ένα ππούλι τζαι μια ροδέλλα για καμπανελλίν !!!!)

κοντά στες γειτονιές σου (πιο κοντά σε μένα) ρε ρολάνδο .....

Υ.Γ . ΠΡΟΣΟΧΗ :!: :!: :!: :!: :idea: τα cable-ties εν για σύρματα... :clap: ..όι για τον λαιμό του κάττου :naughty:
που κουρκούνα....μέχρι τούνα....

LEONIDAS

Post by LEONIDAS »

marios wrote:
konstantinos kalogir wrote:Πάντως αν ποττέ εμφανιστεί γρίπη των ψαριών εν θα έχουμε κανένα πρόβλημα στο ψάρεμα μας..αφού ψάρκα εν πιάνουμε!! :lol:
:text-+1: ....σε κάποιο σημείο που ψαρεύω υπήρχε ένα γατάκι :animals-cat: οποτε πήγαινα ψάρεμα εκεί συνήθως μέρα, ερχόταν και καθόταν διπλα μου, κανένα ψαράκι τραυματισμένο η καμια σσύλου εδιουν του την και την έτρωγε... τες τελευτές 2,3 φορες που πήγα με βλέπει που απόσταση και δεν μου κοντεύει :doh: ........ :think: συμπέρασμα.... επιρεμε πρέφα και ο κκάτος!! (αφού εθα πιάσει τίποτε λάλη σου τι να τρώω την ώρα μου διπλατου)
Αν εκαρτερούσαν που λλόου μας οι κάττοι ρε φίλε ήταν να ξηληφτούν!!!
Το ψάρι θέλει υπομονή και το μ....νί κυνήγι.

MariosK

Post by MariosK »

Παντός εγώ εδέχτηκα επίθεση που κάττο 2-3 φορές, την μιαν εν επρόλαβα τζε έπιασεν τζε την γαρίδα τζε βούραν :auto-dirtbike: !!!

konstantinos kalogir

Post by konstantinos kalogir »

MariosK wrote:Παντός εγώ εδέχτηκα επίθεση που κάττο 2-3 φορές, την μιαν εν επρόλαβα τζε έπιασεν τζε την γαρίδα τζε βούραν :auto-dirtbike: !!!
Χεχε, έτον κοπέλια εν τούτος που μας πιάνει τα ψάρια!!! Βουρούν τον οι κάττοι!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

savvis

Re: Ψαρευτικές Εξορμήσεις και Αποτελέσματα

Post by savvis »

Βρηκα ενα καναλι στην δορυφορικη με ιταλους
passione pesca!
Ειναι τρελλοι αυτοι οι Ρωμαιοι!

MariosK

Re: Ψαρευτικές Εξορμήσεις και Αποτελέσματα

Post by MariosK »

savvis wrote:Βρηκα ενα καναλι στην δορυφορικη με ιταλους
passione pesca!
Ειναι τρελλοι αυτοι οι Ρωμαιοι!
Πολλά καλό κανάλι ρε Σαββύ. Βλέπω το και γω συχνά. Έχει και αρκετά πράματα για casting. Για τζίνο το κανάλι προσπαθώ να μάθω ιταλικά :D!

chrysanthos9

Post by chrysanthos9 »

εδιαβασα σε ενα περιοδικο οτι η μεγαλυτερη λιτσα που εκαταγραφηκεν ηταν 51 ΚΙΛΑ :o :o :o
Rememper always someone waiting for you at home

Greg

Post by Greg »

chrysanthos9 wrote:εδιαβασα σε ενα περιοδικο οτι η μεγαλυτερη λιτσα που εκαταγραφηκεν ηταν 51 ΚΙΛΑ :o :o :o
ε ναι γινουντε τερατα.. να το δουν τουτο οι αχαπαροι που πιανουν με την αντενα και το ψαροντουφεκκο κατι των 100-300 γραμμαριων
Esox Lucius

AggelosLRK

Post by AggelosLRK »

πιανουντες και με τον ακροβατη και κανουν παναιρκα..

marios
Site Admin

Post by marios »

Σάββατο απόγευμα πήγα με κάποιο φίλο για ψάρεμα casting περιοχή αγίας νάπας όπου μας συνέβη κάτι που πρώτη φορα μου έτυχε σε τέτοιο βαθμό!! περίπου κατά τες 7:30 το βραδυ άρχισε το "μυστήριο" :roll: ο οπτικός ειδοποιητής" σε δυο φάσης διακεκομμένες βρέθηκε κολλημένος στο πρώτο δαχτυλίδι περίπου 1,50m από το έδαφος περνώ το καλάμι καρφώνω...τίποτα!!! ok λέω μου έτυχε πολλές φορες , δολώνω ρίχνω ...δεν περνάει ένα λεπτό ο ειδοποιητής εκτοξεύτηκε κυριολεκτικά στον αέρα piano καρφώνω ...τίποτα!! :evil: μου λέει ο φίλος που ήταν μαζί μου βιάζεσαι να καρφώσεις!! ok λέω μπορεί να έχει και δίκιο ξανά δολώνω ρίχνω ο ειδοποιητής ,η καρφωνόταν βίαια στο δαχτυλίδι, η έκανε κανονικές πτήσης!! :o έκανα υπομονή περίμενα να δω τι μύτη του καλαμιού να λυγίσει αρκετά να είμαι σίγουρος ότι είναι πιασμένο το ψάρι αλλα τίποτα...!!.......ξεκίνησα άλλαξα αγκίστρια, έβαλα πιο μικρά έβαλα float μήπως και είναι μελανές "αλαξα" καλαμια, έβγαλα τοuς ειδοποιητες" και έβαλα "μουρμουροκαλαμα" που δουλεύει καλύτερα η κορυφή ...ΤΙΠΟΤΑ συνέχισαν όλο το βραδυ το ίδιο σκηνικό "ειδοποιηττες" να πετάνε(στα δυο καλαμια) και ta 2 "μουρμουροκαλαμα" να διπλώνονται και να μην καταφέρνω να φέρω το "μυστήριο "έξω! ..(έχτος που 4 περίπτωσις που χωρίς να έχω βίαια κτυπήματα απαλά και ομοιόμορφα το μαϊμουδάκι μου έδειχνε την ύπαρξη μουρμούρας στο αγκίστρι όπου και τις έβγαζα!)...το ίδιο σκηνικό με τα βίαια κτυπήματα και καθόλου ψάρι επάνω στο αγκίστρι συνεχίστηκε μέχρι τις μια το πρωί όπου και τελειωσαν τα δολώματα!! σπάσαν τα νεύρα μου :twisted: πρώτη φορα έφυγα από το ψάρεμα με τόσα νεύρα!! και με τόσα ερωτηματικά? έχει συμβεί σε κάποιον άλλο καtι παρόμοιο και να έβγαλε έστω και κάτι να μου λύση και εμενα την απορία? :pray: .....έτσι πληροφοριακά το σημείο που ψαρεύαμε ήταν γύρο στα 300 μετρα από την ακτή-παραλια ,τεράστιος κόλπος που μας έδινε την δυνατότητα να είμαστε 250 μετρα προστά του και με βολές στα 50,60 μετρα ψαρεύαμε περίπου σε 10 μετρα βάθος....ps: κάτι υποψιάζομαι αλλα δεν θα το πω να μην μπερδέψω την σκέψη σας :think:
Τίποτε δεν είναι τόσο χάλια που να μην μπορεί να γίνει χειρότερο!!

konstantinos kalogir

Φίλε πως να καρφώσεις το ψάρι;;; Αφού βλέπεις εν καρφώνεται επειδή εν δυνατή η μασέλλα του και εν μπένει το αγκίστρι. Πολύ απλά βγάλε το μαϊμουδάκι, κάτσε του και ένα σταθερό βαρίδι 120-150 γρ, τύπου πυραμίδας, μάζεψε εντελώς τα μπόσικα και να δεις πως καρφώνονται οι...σορκοί!! :D

MariosK

Post by MariosK »

Εγώ λαλώ σου εν ψαροτουφεκκάς που ήταν, τζε πιθανόν κανένας που άρκεψε τωρά τελευταία το surfcasting και εσίναεν σκούλουκους να πάει πιο μέτα :lol: :lol: :lol:.

Αλλά σοβαρά τωρά, πιθανόν να ήταν σορκοί. Το δόλωμα σου ήταν πάνω μετά που το έφκαλες έξω, ήταν μασημένον, κομμένον ή έλιπε τέλια?

marios
Site Admin

Post by marios »

konstantinos kalogir wrote:Φίλε πως να καρφώσεις το ψάρι;;; Αφού βλέπεις εν καρφώνεται επειδή εν δυνατή η μασέλλα του και εν μπένει το αγκίστρι. Πολύ απλά βγάλε το μαϊμουδάκι, κάτσε του και ένα σταθερό βαρίδι 120-150 γρ, τύπου πυραμίδας, μάζεψε εντελώς τα μπόσικα και να δεις πως καρφώνονται οι...σορκοί!! :D
:) Κωσταντίνο ξεκίνησα με άγκυρα στην αρχή γιατί φυσούσε νοτιοδυτικός και ήταν ταραγμένη η θάλασσα! και αυτό που λες το έκανα ,και το καλάμι στο χέρι το κρατούσα..ΤΙ..ΠΟ..ΤΑ!!
MariosK wrote: Αλλά σοβαρά τωρά, πιθανόν να ήταν σορκοί. Το δόλωμα σου ήταν πάνω μετά που το έφκαλες έξω, ήταν μασημένον, κομμένον ή έλιπε τέλια?
και κομμένο και μασημένο και έλειπε τέλεια μιλάμε για όλο το βραδυ marie πιστεύω τα ηδα ολα το σάββατο...ρε παιθκια "σορκους" ψαρεύω δεν είναι πρώτη φορα που πήγα ψάρεμα :lol: Ατε και πες ήταν όντως σορκοι δεν θα κατάφερνα 5,6 ώρες στα τόσα πολλά τσιμπήματα να βγάλω έστω ,έστω και 1?

konstantinos kalogir

Φίλε εν χαρακτηριστικό και του λαυρακιού, όμως αδυνατό να πιστέψω ότι είχες άγκυρα (σταθερή) και εβρέθηκε ψάρι να σου την τραβήσει 1.5 μέτρο με τόση δύναμη. Έπιασες τέτοιο τσίμπημα με την άγκυρα; Πάντως σε σχέση με την πυραμίδα η άγκυρα δεν έχει υπόθεση όσο αφορά το κράτημα, πολλές φορές η άγκυρα δεν ανοίγει..

marios
Site Admin

Post by marios »

konstantinos kalogir wrote:Φίλε εν χαρακτηριστικό και του λαυρακιού, όμως αδυνατό να πιστέψω ότι είχες άγκυρα (σταθερή) και εβρέθηκε ψάρι να σου την τραβήσει 1.5 μέτρο με τόση δύναμη. Έπιασες τέτοιο τσίμπημα με την άγκυρα; Πάντως σε σχέση με την πυραμίδα η άγκυρα δεν έχει υπόθεση όσο αφορά το κράτημα, πολλές φορές η άγκυρα δεν ανοίγει..
:) όχι δεν ψαρεύω ποτε με σταθερή άγκυρα ,συρόμενη και τεντωμένη μισίνα...

Post Reply

Return to “Ψάρεμα από ακτή”