Σάββατο απόγευμα πήγα με κάποιο φίλο για ψάρεμα casting περιοχή αγίας νάπας όπου μας συνέβη κάτι που πρώτη φορα μου έτυχε σε τέτοιο βαθμό!! περίπου κατά τες 7:30 το βραδυ άρχισε το "μυστήριο"

ο οπτικός ειδοποιητής" σε δυο φάσης διακεκομμένες βρέθηκε κολλημένος στο πρώτο δαχτυλίδι περίπου 1,50m από το έδαφος περνώ το καλάμι καρφώνω...τίποτα!!! ok λέω μου έτυχε πολλές φορες , δολώνω ρίχνω ...δεν περνάει ένα λεπτό ο ειδοποιητής εκτοξεύτηκε κυριολεκτικά στον αέρα piano καρφώνω ...τίποτα!!

μου λέει ο φίλος που ήταν μαζί μου βιάζεσαι να καρφώσεις!! ok λέω μπορεί να έχει και δίκιο ξανά δολώνω ρίχνω ο ειδοποιητής ,η καρφωνόταν βίαια στο δαχτυλίδι, η έκανε κανονικές πτήσης!!

έκανα υπομονή περίμενα να δω τι μύτη του καλαμιού να λυγίσει αρκετά να είμαι σίγουρος ότι είναι πιασμένο το ψάρι αλλα τίποτα...!!.......ξεκίνησα άλλαξα αγκίστρια, έβαλα πιο μικρά έβαλα float μήπως και είναι μελανές "αλαξα" καλαμια, έβγαλα τοuς ειδοποιητες" και έβαλα "μουρμουροκαλαμα" που δουλεύει καλύτερα η κορυφή ...ΤΙΠΟΤΑ συνέχισαν όλο το βραδυ το ίδιο σκηνικό "ειδοποιηττες" να πετάνε(στα δυο καλαμια) και ta 2 "μουρμουροκαλαμα" να διπλώνονται και να μην καταφέρνω να φέρω το "μυστήριο "έξω! ..(έχτος που 4 περίπτωσις που χωρίς να έχω βίαια κτυπήματα απαλά και ομοιόμορφα το μαϊμουδάκι μου έδειχνε την ύπαρξη μουρμούρας στο αγκίστρι όπου και τις έβγαζα!)...το ίδιο σκηνικό με τα βίαια κτυπήματα και καθόλου ψάρι επάνω στο αγκίστρι συνεχίστηκε μέχρι τις μια το πρωί όπου και τελειωσαν τα δολώματα!! σπάσαν τα νεύρα μου

πρώτη φορα έφυγα από το ψάρεμα με τόσα νεύρα!! και με τόσα ερωτηματικά? έχει συμβεί σε κάποιον άλλο καtι παρόμοιο και να έβγαλε έστω και κάτι να μου λύση και εμενα την απορία?

.....έτσι πληροφοριακά το σημείο που ψαρεύαμε ήταν γύρο στα 300 μετρα από την ακτή-παραλια ,τεράστιος κόλπος που μας έδινε την δυνατότητα να είμαστε 250 μετρα προστά του και με βολές στα 50,60 μετρα ψαρεύαμε περίπου σε 10 μετρα βάθος....ps: κάτι υποψιάζομαι αλλα δεν θα το πω να μην μπερδέψω την σκέψη σας