savvis wrote:Πιαστηκε τσιπουρα 4 κιλα στην Παφο.
Παραμαλλο 37 μανα 45
Δολωμα μανα
περισσοτερες λεπτεμεριες εχει? πιος τι επιασε?
savvis wrote:Πιαστηκε τσιπουρα 4 κιλα στην Παφο.
Παραμαλλο 37 μανα 45
Δολωμα μανα
μην ανυσηχεις χρυσανθε,ωστε να κανει η κουβεντα το γυρω της κυπρου στο τελος θα γινει 7 κιλα και οτι πιαστηκε σε ζωντανη σουπια με βολη στα 200μετρα παρα κατιchrysanthos9 wrote:savvis wrote:Πιαστηκε τσιπουρα 4 κιλα στην Παφο.
Παραμαλλο 37 μανα 45
Δολωμα μανα
περισσοτερες λεπτεμεριες εχει? πιος τι επιασε?
Greg wrote:Πηγα σημερα ψαρεμα σε παραλια στο ζυγι να δω αν η εμφανιστηκαν λαβρακια με το κυμμα... η τρικυμια ομως ξεβρασε κατι πολυ επικινδυνο, φαινεται οτι το φυτιλη δεν εκαταφερε να τον πυροδωτισει![]()
![]()
![]()
LEONIDAS wrote:Έτσι ένει φίλε μου που το τίποτε στο +1 είμαστεν μια χαρα!!!Μπράβο κοπέλλια. Απότι θωρώ και το περιοδικό ο Τζόκευ έντζιε λείπει αφού εν τσιμπά που έν τσιμπά να κάμουμεν τζιαι κανένα παρολίmarios wrote:ψάρεμα εψές με τον mario pafiti στην Λάρνακα, ακόμη 2 μουρμούρες μια ο κάθε έναςεγίνηκε ταρίφα...τουλάχιστο έχουμε βελτίωση από το 0 πήγαμε στο +1.σε κάθε εξόρμηση..και oi ατυχες τις βραδιάς σε φωτό
![]()
![]()
Πόψε έσιη τίποτε????
Greg wrote:Πηγα σημερα ψαρεμα σε παραλια στο ζυγι να δω αν η εμφανιστηκαν λαβρακια με το κυμμα... η τρικυμια ομως ξεβρασε κατι πολυ επικινδυνο, φαινεται οτι το φυτιλη δεν εκαταφερε να τον πυροδωτισει![]()
![]()
![]()
Οκ ρε φίλε έτω πε μας πως έφκαλε τες ο μάριος που το ψυγείο, έβαλε τους και το περιοδικό με την ημερομηνία και κανεί περιπέξιμο!!marios wrote:LEONIDAS wrote:Έτσι ένει φίλε μου που το τίποτε στο +1 είμαστεν μια χαρα!!!Μπράβο κοπέλλια. Απότι θωρώ και το περιοδικό ο Τζόκευ έντζιε λείπει αφού εν τσιμπά που έν τσιμπά να κάμουμεν τζιαι κανένα παρολίmarios wrote:ψάρεμα εψές με τον mario pafiti στην Λάρνακα, ακόμη 2 μουρμούρες μια ο κάθε έναςεγίνηκε ταρίφα...τουλάχιστο έχουμε βελτίωση από το 0 πήγαμε στο +1.σε κάθε εξόρμηση..και oi ατυχες τις βραδιάς σε φωτό
![]()
![]()
Πόψε έσιη τίποτε????
το συγκεκριμένο περιοδικό εβαλατο γιατί εν το μονο πράμα που είχα που έγραφε ημερομηνία πάνω
..λάλη μου ο παφίτης βάλε τους μουρμουρους στο φόρουμ!... αν τους προσέξεις ρε Leonida εν φτύμα κώλυμα η προχτεσινή ένας μεγαλύτερος από τον άλλο στο το size
.....λάλο του εν να νομίσουν ότι επιάσαμε θκυο μουρμουρους je ποσταρουμετους κάθε μέρα εν να μας σφιρουσιν
![]()
konstantinos kalogir wrote:Οκ ρε φίλε έτω πε μας πως έφκαλε τες ο μάριος που το ψυγείο, έβαλε τους και το περιοδικό με την ημερομηνία και κανεί περιπέξιμο!!![]()
Τώρα σε λίες μέρες εν να ξαναδούμε και το μυλοκόπι το 1.600!!
![]()
χα χα χα Να ξεπαγώσω κι εγώ περίπου 1-2 κιλά μούρμουρους που έπιασα στα τελευταία μου ψαρέματα και να τα φκαλω φοτο;pikatsas wrote:Οκ ρε φίλε έτω πε μας πως έφκαλε τες ο μάριος που το ψυγείο, έβαλε τους και το περιοδικό με την ημερομηνία και κανεί περιπέξιμο!!![]()
Τώρα σε λίες μέρες εν να ξαναδούμε και το μυλοκόπι το 1.600!!
![]()
ως γεγονος εχαθηκε ο θεοδουλος... εχει τζαιρο να τον δουμεΔημοσίευση από fISHANDCHIPS » Σάβ Οκτ 31, 2009 9:01 pm
Greg έγραψε:Πηγα σημερα ψαρεμα σε παραλια στο ζυγι να δω αν η εμφανιστηκαν λαβρακια με το κυμμα... η τρικυμια ομως ξεβρασε κατι πολυ επικινδυνο, φαινεται οτι το φυτιλη δεν εκαταφερε να τον πυροδωτισει![]()
![]()
![]()
ε ποτουτες που σείρνει ο θκιός του Θεόδουλου ... ακου τον οπου κ νασε ,έννα πεταχτει να κάμει κομεντ
Έχεις δίκιο Κωνσταντίνε έτσι είπα κι εγώ τελικά!!!konstantinos kalogir wrote:Φίλε εν πρέπει να σου γυρίζει, ακριβώς το αντίθετο. Σκέφτου ότι τρώεις ολόκληρη νύχτα να πιάσεις τούτα τα 2 ψάρια και πολλές φορές ούτε τούτα εν τα πιάνεις. Τωρά σε 10 λεπτά ευχαριστήθηκες τα!
Κωνσταντίνε, Κωνσταντίνε... Εμπα να ήταν μυλοκόπια των 5 κιλών ή σάλιαροι των 10 εκατοστών... Εμένα ήταν να μου παραγυρίσει, το ψάρεμα είναι ΙΔΕΑ όχι μόνο αποτέλεσμα! Δεν λέω, ωραίο να πιάνουμε ψάρια, αλλά η διαδικασία του να πάεις, να στηθείς, να κάτσεις με την παρεούα σου σε ψαρέματα στυλ casting, όλο αυτό είναι το ωραίο. Η για μένα όταν ποφκάλλουμαι ναανεβοκατεβαίνω τες πλευρές του Κούρη - είναι η όλη εμπειρία φίλε. Το αποτέλεσμα είναι απλώς ένα συστατικό του συνόλου, ένα γλυκαντικό που ομορφαίνει περισσότερο το αποτέλεσμα. Γι'αυτό ενώ είχα χρόνο δεν έκανα τον κόπο να παυτές τις μέρες - δεν θα μπορούσα να χαρώ ΤΟ ΨΑΡΕΜΑ! καθαρά δικές μου απόψεις φυσικάkonstantinos kalogir wrote:Φίλε εν πρέπει να σου γυρίζει, ακριβώς το αντίθετο. Σκέφτου ότι τρώεις ολόκληρη νύχτα να πιάσεις τούτα τα 2 ψάρια και πολλές φορές ούτε τούτα εν τα πιάνεις. Τωρά σε 10 λεπτά ευχαριστήθηκες τα!