Ψαρευτικές Εξορμήσεις και Αποτελέσματα

chrysanthos9

Re: Ψαρευτικές Εξορμήσεις και Αποτελέσματα

Post by chrysanthos9 »

savvis wrote:Πιαστηκε τσιπουρα 4 κιλα στην Παφο.
Παραμαλλο 37 μανα 45
Δολωμα μανα

περισσοτερες λεπτεμεριες εχει? πιος τι επιασε?
Rememper always someone waiting for you at home

AggelosLRK

Post by AggelosLRK »

chrysanthos9 wrote:
savvis wrote:Πιαστηκε τσιπουρα 4 κιλα στην Παφο.
Παραμαλλο 37 μανα 45
Δολωμα μανα

περισσοτερες λεπτεμεριες εχει? πιος τι επιασε?
μην ανυσηχεις χρυσανθε,ωστε να κανει η κουβεντα το γυρω της κυπρου στο τελος θα γινει 7 κιλα και οτι πιαστηκε σε ζωντανη σουπια με βολη στα 200μετρα παρα κατι :lol:

Giorkos

Post by Giorkos »

Greg wrote:Πηγα σημερα ψαρεμα σε παραλια στο ζυγι να δω αν η εμφανιστηκαν λαβρακια με το κυμμα... η τρικυμια ομως ξεβρασε κατι πολυ επικινδυνο, φαινεται οτι το φυτιλη δεν εκαταφερε να τον πυροδωτισει :x :x :evil: :evil:

όι καλό ξαπολούν :evil: :evil: :evil:
που κουρκούνα....μέχρι τούνα....

marios
Site Admin

Post by marios »

LEONIDAS wrote:
marios wrote:ψάρεμα εψές με τον mario pafiti στην Λάρνακα, ακόμη 2 μουρμούρες μια ο κάθε ένας :roll: εγίνηκε ταρίφα...τουλάχιστο έχουμε βελτίωση από το 0 πήγαμε στο +1.σε κάθε εξόρμηση..και oi ατυχες τις βραδιάς σε φωτό :arrow:
Έτσι ένει φίλε μου που το τίποτε στο +1 είμαστεν μια χαρα!!!Μπράβο κοπέλλια. Απότι θωρώ και το περιοδικό ο Τζόκευ έντζιε λείπει αφού εν τσιμπά που έν τσιμπά να κάμουμεν τζιαι κανένα παρολί :D :D :D Πόψε έσιη τίποτε????
:lol: το συγκεκριμένο περιοδικό εβαλατο γιατί εν το μονο πράμα που είχα που έγραφε ημερομηνία πάνω :) ..λάλη μου ο παφίτης βάλε τους μουρμουρους στο φόρουμ!... αν τους προσέξεις ρε Leonida εν φτύμα κώλυμα η προχτεσινή ένας μεγαλύτερος από τον άλλο στο το size :lol: .....λάλο του εν να νομίσουν ότι επιάσαμε θκυο μουρμουρους je ποσταρουμετους κάθε μέρα εν να μας σφιρουσιν :whistle: :lol:
Τίποτε δεν είναι τόσο χάλια που να μην μπορεί να γίνει χειρότερο!!

fISHANDCHIPS

Post by fISHANDCHIPS »

Greg wrote:Πηγα σημερα ψαρεμα σε παραλια στο ζυγι να δω αν η εμφανιστηκαν λαβρακια με το κυμμα... η τρικυμια ομως ξεβρασε κατι πολυ επικινδυνο, φαινεται οτι το φυτιλη δεν εκαταφερε να τον πυροδωτισει :x :x :evil: :evil:

ε ποτουτες που σείρνει ο θκιός του Θεόδουλου ... ακου τον οπου κ νασε ,έννα πεταχτει να κάμει κομεντ
... φευγω και αφηνω πισω μου σκουπιδια

konstantinos kalogir

Post by konstantinos kalogir »

marios wrote:
LEONIDAS wrote:
marios wrote:ψάρεμα εψές με τον mario pafiti στην Λάρνακα, ακόμη 2 μουρμούρες μια ο κάθε ένας :roll: εγίνηκε ταρίφα...τουλάχιστο έχουμε βελτίωση από το 0 πήγαμε στο +1.σε κάθε εξόρμηση..και oi ατυχες τις βραδιάς σε φωτό :arrow:
Έτσι ένει φίλε μου που το τίποτε στο +1 είμαστεν μια χαρα!!!Μπράβο κοπέλλια. Απότι θωρώ και το περιοδικό ο Τζόκευ έντζιε λείπει αφού εν τσιμπά που έν τσιμπά να κάμουμεν τζιαι κανένα παρολί :D :D :D Πόψε έσιη τίποτε????
:lol: το συγκεκριμένο περιοδικό εβαλατο γιατί εν το μονο πράμα που είχα που έγραφε ημερομηνία πάνω :) ..λάλη μου ο παφίτης βάλε τους μουρμουρους στο φόρουμ!... αν τους προσέξεις ρε Leonida εν φτύμα κώλυμα η προχτεσινή ένας μεγαλύτερος από τον άλλο στο το size :lol: .....λάλο του εν να νομίσουν ότι επιάσαμε θκυο μουρμουρους je ποσταρουμετους κάθε μέρα εν να μας σφιρουσιν :whistle: :lol:
Οκ ρε φίλε έτω πε μας πως έφκαλε τες ο μάριος που το ψυγείο, έβαλε τους και το περιοδικό με την ημερομηνία και κανεί περιπέξιμο!! :D :D Τώρα σε λίες μέρες εν να ξαναδούμε και το μυλοκόπι το 1.600!! :D :D

marios
Site Admin

Post by marios »

konstantinos kalogir wrote:Οκ ρε φίλε έτω πε μας πως έφκαλε τες ο μάριος που το ψυγείο, έβαλε τους και το περιοδικό με την ημερομηνία και κανεί περιπέξιμο!! :D :D Τώρα σε λίες μέρες εν να ξαναδούμε και το μυλοκόπι το 1.600!! :D :D
:shifty: :oops: :shhh: :shhh: ........το μυλοκόπη επρόλαβε tze εφαντο που την επομενη γμτ :lol:
Τίποτε δεν είναι τόσο χάλια που να μην μπορεί να γίνει χειρότερο!!

pikatsas

Post by pikatsas »

Οκ ρε φίλε έτω πε μας πως έφκαλε τες ο μάριος που το ψυγείο, έβαλε τους και το περιοδικό με την ημερομηνία και κανεί περιπέξιμο!! :D :D Τώρα σε λίες μέρες εν να ξαναδούμε και το μυλοκόπι το 1.600!! :D :D[/quote]
χα χα χα Να ξεπαγώσω κι εγώ περίπου 1-2 κιλά μούρμουρους που έπιασα στα τελευταία μου ψαρέματα και να τα φκαλω φοτο; :lol: :lol: :lol:

konstantinos kalogir

pikatsas wrote:Οκ ρε φίλε έτω πε μας πως έφκαλε τες ο μάριος που το ψυγείο, έβαλε τους και το περιοδικό με την ημερομηνία και κανεί περιπέξιμο!! :D :D Τώρα σε λίες μέρες εν να ξαναδούμε και το μυλοκόπι το 1.600!! :D :D
χα χα χα Να ξεπαγώσω κι εγώ περίπου 1-2 κιλά μούρμουρους που έπιασα στα τελευταία μου ψαρέματα και να τα φκαλω φοτο; :lol: :lol: :lol:[/quote]
Φίλε για να σου δώσω να καταλάβεις, 2 εν οι μάστροι δαμέσα... Ο ένας εν ο caveman που εν μάστρος πάνω στες φωτογραφίες, κάμνει σου το μουρμουρούι να μοιάζει με...καρχαρία!! και ο άλλος εν ο μάριος ο παφίτης, κάμνει ότι πατέντα φανταστείς!!! :lol: :lol:
Αλλά οκ ρε αστιεύκω για τα ψάρια (επειδή εν ο μάριος που έβαλε τη φώτο!!!) :D
Α εν το μεταξύ έχουμε και ένα μάστρο της βκιόλας, εν κάποιος που ξέρεις... μόνο που τωρά τελευταία τρώει γερό συναγωνισμό που τον admin και που μένα!! :D

andrea5

Post by andrea5 »

Δημοσίευση από fISHANDCHIPS » Σάβ Οκτ 31, 2009 9:01 pm

Greg έγραψε:Πηγα σημερα ψαρεμα σε παραλια στο ζυγι να δω αν η εμφανιστηκαν λαβρακια με το κυμμα... η τρικυμια ομως ξεβρασε κατι πολυ επικινδυνο, φαινεται οτι το φυτιλη δεν εκαταφερε να τον πυροδωτισει :x :x :evil: :evil:

ε ποτουτες που σείρνει ο θκιός του Θεόδουλου ... ακου τον οπου κ νασε ,έννα πεταχτει να κάμει κομεντ
ως γεγονος εχαθηκε ο θεοδουλος... εχει τζαιρο να τον δουμε :shifty: ...

LEONIDAS

Post by LEONIDAS »

Ψάρεμα πόψε στην περιοχή Λάρνακας με τον φίλο μου τον mourmouro εκαταφέραμεν εψαρέψαμεν 10 ΛΕΠΤΑ ειλικρινά ρε κοπέλλια αποτέλεσμα οι 2 μούρμουροι πιο κάτω ο μεγαλύτερος είναι 30 πόντους μετρημένος. Μόλις έσυρα τον πρώτο αμερικάνο όσπου να το τεντώσω αντινάκτηκεν τζιαι έβκαλα τον πρώτο. ξανασύρνω το αμέσως με το ίδιο δόλωμα και στο 5 λεπτό ο δεύτερος. Αλλά 'εκαμνεν τόσες αστραπές και κεραυνούς που χεστήκαμε και τα διπλώσαμε και σε 20 λεπτά ξέσπασε η καταιγίδα.Εγύρισεν μου πολλά όμως διότι αν ετρώαν έτσι πόψε ήταν να τους πελλάνουμεν. Η θάλασσα αρκετά ταραμένη αλλά ευτυχώς δεν φυσούσε. Υγείαν, next time.
Το ψάρι θέλει υπομονή και το μ....νί κυνήγι.

konstantinos kalogir

Φίλε εν πρέπει να σου γυρίζει, ακριβώς το αντίθετο. Σκέφτου ότι τρώεις ολόκληρη νύχτα να πιάσεις τούτα τα 2 ψάρια και πολλές φορές ούτε τούτα εν τα πιάνεις. Τωρά σε 10 λεπτά ευχαριστήθηκες τα!

LEONIDAS

Post by LEONIDAS »

konstantinos kalogir wrote:Φίλε εν πρέπει να σου γυρίζει, ακριβώς το αντίθετο. Σκέφτου ότι τρώεις ολόκληρη νύχτα να πιάσεις τούτα τα 2 ψάρια και πολλές φορές ούτε τούτα εν τα πιάνεις. Τωρά σε 10 λεπτά ευχαριστήθηκες τα!
Έχεις δίκιο Κωνσταντίνε έτσι είπα κι εγώ τελικά!!!
Το ψάρι θέλει υπομονή και το μ....νί κυνήγι.

(CyBasser)

Post by (CyBasser) »

konstantinos kalogir wrote:Φίλε εν πρέπει να σου γυρίζει, ακριβώς το αντίθετο. Σκέφτου ότι τρώεις ολόκληρη νύχτα να πιάσεις τούτα τα 2 ψάρια και πολλές φορές ούτε τούτα εν τα πιάνεις. Τωρά σε 10 λεπτά ευχαριστήθηκες τα!
Κωνσταντίνε, Κωνσταντίνε... Εμπα να ήταν μυλοκόπια των 5 κιλών ή σάλιαροι των 10 εκατοστών... Εμένα ήταν να μου παραγυρίσει, το ψάρεμα είναι ΙΔΕΑ όχι μόνο αποτέλεσμα! Δεν λέω, ωραίο να πιάνουμε ψάρια, αλλά η διαδικασία του να πάεις, να στηθείς, να κάτσεις με την παρεούα σου σε ψαρέματα στυλ casting, όλο αυτό είναι το ωραίο. Η για μένα όταν ποφκάλλουμαι ναανεβοκατεβαίνω τες πλευρές του Κούρη - είναι η όλη εμπειρία φίλε. Το αποτέλεσμα είναι απλώς ένα συστατικό του συνόλου, ένα γλυκαντικό που ομορφαίνει περισσότερο το αποτέλεσμα. Γι'αυτό ενώ είχα χρόνο δεν έκανα τον κόπο να παυτές τις μέρες - δεν θα μπορούσα να χαρώ ΤΟ ΨΑΡΕΜΑ! καθαρά δικές μου απόψεις φυσικά :roll: :roll: :roll:

ΥΓ: Ωραίες οι μουρμούρες "Λεωνίδα"!
There is fishing, and there is BASS FISHING!
ALWAYS PRACTICE CATCH AND RELEASE!!!

konstantinos kalogir

Νομίζω δεν εκατάλαβες ακριβώς αυτό που ήθελα να πω.. Η τελευταία μου λέξη ήταν 'ευχαριστήθηκες τα', και δεν εννοούσα ότι ευχαριστήθηκε τα σαν φαϊ αλλά σαν ψάρεμα. Ένιωσε τα τσιμπήματα, το τράβηγμα, την αγωνία... Πόσες φορές εκάτσαμε ολόκληρες νύχτες και δεν ενιώσαμε τούτα τα συναισθήματα ούτε στο ελάχιστο...;

Post Reply

Return to “Ψάρεμα από ακτή”