Ψαρευτικές Εξορμήσεις και Αποτελέσματα

chrysanthos9

Re: Ψαρευτικές Εξορμήσεις και Αποτελέσματα

Post by chrysanthos9 »

μπραβο κοπελια οπως φενεται φετος εν να πιασουμε μουρμουρους πολλους.
Rememper always someone waiting for you at home

since1984

Post by since1984 »

Κέφαλοι να φαν και οι κότες....ήβρα εναν τόπο πουκάς σε μια γέφυρα στην Καβάλα (Φοιτητής) άμαν νυχτ΄ψσει κ ύστερα θωρείς κάτω και εν γεμάτη η θάλασσα κέφαλους εκατοντάδες μεν σας πω κ παραπάνω βαρκέσε να τους θωρείς(εν νάκκο σκοτεινά κ εν φαίνουνται οι φωτό να σας δέιξω ντα που γίνεται χαμός). Επία σήμερα έναν γυρώ μέναν παρέα με μονάγκιστρο κ ένα σκατσόχιορο κ κάμποσο ψωμί τόστ περίπου ανάμιση ώρα επίασαμε τα ψάρκα τις φωτό αν εμηνίσκαμεν ήταν να γεμόσουμε τισ σακκούλες αλλά είπαμε εν αρκετά. Εγηνήκαν κ 3 λίγο πιο μιτσί τζέφαλοι release. Απολογισμός 4 κέφαλοι + Τερατλοσαλπα (επιασα μεγάλες αλλά έτσι τέρας εν εξαναείδα)
αυτά...enjoy.
Attachments
picture199g.jpg
picture199g.jpg (82.34 KiB) Viewed 5081 times

LEONIDAS

Post by LEONIDAS »

Παφιτούι μου ποτζιή ποδά εφκίκεν ο μεζές Παρασκευή και Σάββατο!!!Μπράβο κοπέλλια ωραία ψάρια όλοι σας
Το ψάρι θέλει υπομονή και το μ....νί κυνήγι.

marios
Site Admin

Post by marios »

since1984 wrote:Κέφαλοι να φαν και οι κότες....ήβρα εναν τόπο πουκάς σε μια γέφυρα στην Καβάλα (Φοιτητής) άμαν νυχτ΄ψσει κ ύστερα θωρείς κάτω και εν γεμάτη η θάλασσα κέφαλους εκατοντάδες μεν σας πω κ παραπάνω βαρκέσε να τους θωρείς(εν νάκκο σκοτεινά κ εν φαίνουνται οι φωτό να σας δέιξω ντα που γίνεται χαμός). Επία σήμερα έναν γυρώ μέναν παρέα με μονάγκιστρο κ ένα σκατσόχιορο κ κάμποσο ψωμί τόστ περίπου ανάμιση ώρα επίασαμε τα ψάρκα τις φωτό αν εμηνίσκαμεν ήταν να γεμόσουμε τισ σακκούλες αλλά είπαμε εν αρκετά. Εγηνήκαν κ 3 λίγο πιο μιτσί τζέφαλοι release. Απολογισμός 4 κέφαλοι + Τερατλοσαλπα (επιασα μεγάλες αλλά έτσι τέρας εν εξαναείδα)
αυτά...enjoy.
:clap: και εγώ πρώτη φορα βλέπω έτσι μεγάλη!! :o
Τίποτε δεν είναι τόσο χάλια που να μην μπορεί να γίνει χειρότερο!!

marios
Site Admin

Post by marios »

LEONIDAS wrote:Παφιτούι μου ποτζιή ποδά εφκίκεν ο μεζές Παρασκευή και Σάββατο!!!Μπράβο κοπέλλια ωραία ψάρια όλοι σας
να κανονίσουμε je εμείς ρε φιλε να πάμε κανένα interview tzιάμε που επίε πριν το ψάρεμα..άκου μισσιμου interview :character-apu: :shhh:

LEONIDAS

Post by LEONIDAS »

marios wrote:
LEONIDAS wrote:Παφιτούι μου ποτζιή ποδά εφκίκεν ο μεζές Παρασκευή και Σάββατο!!!Μπράβο κοπέλλια ωραία ψάρια όλοι σας
να κανονίσουμε je εμείς ρε φιλε να πάμε κανένα interview tzιάμε που επίε πριν το ψάρεμα..άκου μισσιμου interview :character-apu: :shhh:
Ρε Μάριε σαν εμάς που έχουμεν Honda εν θα μας κάμουν κανένα interview όπως του Παφίτη να δούμεν τζιαι μείς καμιάν άσπρη μέρα???? :D :D :D :D Μπορεί να μας αρέσει τελικά όμως τζιαι να χουμεν πρόβλημα.

marios pafitis

Post by marios pafitis »

LEONIDAS wrote: Ρε Μάριε σαν εμάς που έχουμεν Honda εν θα μας κάμουν κανένα interview όπως του Παφίτη να δούμεν τζιαι μείς καμιάν άσπρη μέρα???? :D :D :D :D Μπορεί να μας αρέσει τελικά όμως τζιαι να χουμεν πρόβλημα.
Αν εδιαφερεστε λαλητέ μου να σας κλείσω je εσάς ραντεβού :D :D :D :character-willie:

MariosK

Post by MariosK »

marios pafitis wrote: Αν εδιαφερεστε λαλητέ μου να σας κλείσω je εσάς ραντεβού :D :D :D :character-willie:
Άισμας λίες μέρες να το σκεφτούμε γιατί εν πολλά δύσκολη απόφαση ρε φίλε :o :o :o :o!!! Πάντος αν πάμεν αλλόναν ψάρεμα και έχεις τα ίδια αποτελέσματα νομίζω εν να την κάμω την θυσία :oops:!

marios pafitis

Post by marios pafitis »

MariosK wrote: Άισμας λίες μέρες να το σκεφτούμε γιατί εν πολλά δύσκολη απόφαση ρε φίλε :o :o :o :o!!! Πάντος αν πάμεν αλλόναν ψάρεμα και έχεις τα ίδια αποτελέσματα νομίζω εν να την κάμω την θυσία :oops:!
:lol: :lol: οι ρε φιλε :think: εν θέλει σκέψη αφού είδες je που μονος σου ως je μουρμουρo δεμένο που το νούρο εφκαλα:D :D :D :lol: :lol:

MariosK

Post by MariosK »

marios pafitis wrote:
MariosK wrote: Άισμας λίες μέρες να το σκεφτούμε γιατί εν πολλά δύσκολη απόφαση ρε φίλε :o :o :o :o!!! Πάντος αν πάμεν αλλόναν ψάρεμα και έχεις τα ίδια αποτελέσματα νομίζω εν να την κάμω την θυσία :oops:!
:lol: :lol: οι ρε φιλε :think: εν θέλει σκέψη αφού είδες je που μονος σου ως je μουρμουρo δεμένο που το νούρο εφκαλα:D :D :D :lol: :lol:
Τούτον εν αλήθκια :think:. Εντομεταξύ αν δείτε καμιάν ημέρα το παφίτη να φακκά γυρούς του καλαμιού στον αέρα, μεν ανησυχήσετε, απλά δίνει τον μούρμουρο κόμπο που το νούρο για να μεν του φύει :lol: :lol: :lol:.

jack tar

Post by jack tar »

σε ενα ολιγοωρο ψαρεμα σημερα με τον φιλο το πikatsa απο τις 645 μεχρι τις 10 ,περιοχη λαρνακας εφαμε λιες καλες τσιμπιες και βγαλαμε 1 μουρμουρο 200γρ. περιπου, ο οποιος τσιμπησε σε αμερικανο....βγηκαν και 2 μελανες της παλαμης και ενα μουρμουρουι που εγινε release
''surf casting'' A way of Living

LEONIDAS

Post by LEONIDAS »

jack tar wrote:σε ενα ολιγοωρο ψαρεμα σημερα με τον φιλο το πikatsa απο τις 645 μεχρι τις 10 ,περιοχη λαρνακας εφαμε λιες καλες τσιμπιες και βγαλαμε 1 μουρμουρο 200γρ. περιπου, ο οποιος τσιμπησε σε αμερικανο....βγηκαν και 2 μελανες της παλαμης και ενα μουρμουρουι που εγινε release
Τζιαι εμείς το ίδιο λίες καλές τσιμπιές και αποτέλεσμα ένα μούρμουρο ιδίου μεγέθους σε αμερικάνο.Έχασα τζιαι κάτι πάνω στο finish που πρέπει να ήταν καλό. επέλλανεν το καμπανελλίν τζιαι άφηκα το ετσίμπησεν καλά πιάννω το καρφώνω όπως μου εχτύπαν αλλά τίποτε έβκαλα τον αμερικάνο φαημένο. πρέπει να ήταν κανένας μούρμουρος αναγίούμενος τζιαι εγέλασεν μου.'ηρταν 4 κοπέλλια στον Λένιο κατά τες έντεκα πόψε πολλά οργανωμένοι τζιαι εστηθήκαν πάνω στες πέτρες εν κανένας που το φόρουμ????

konstantinos kalogir

Post by konstantinos kalogir »

Είδα κάτι φωτούθκια πάνω στα βραχάκια του Λένιου... Είχε και 2 άλλους που εψαρεύαν ακριβώς κάτω από τα φώτα του ΚΟΤ.

jack tar

Post by jack tar »

LEONIDAS wrote:
jack tar wrote:σε ενα ολιγοωρο ψαρεμα σημερα με τον φιλο το πikatsa απο τις 645 μεχρι τις 10 ,περιοχη λαρνακας εφαμε λιες καλες τσιμπιες και βγαλαμε 1 μουρμουρο 200γρ. περιπου, ο οποιος τσιμπησε σε αμερικανο....βγηκαν και 2 μελανες της παλαμης και ενα μουρμουρουι που εγινε release
Τζιαι εμείς το ίδιο λίες καλές τσιμπιές και αποτέλεσμα ένα μούρμουρο ιδίου μεγέθους σε αμερικάνο.Έχασα τζιαι κάτι πάνω στο finish που πρέπει να ήταν καλό. επέλλανεν το καμπανελλίν τζιαι άφηκα το ετσίμπησεν καλά πιάννω το καρφώνω όπως μου εχτύπαν αλλά τίποτε έβκαλα τον αμερικάνο φαημένο. πρέπει να ήταν κανένας μούρμουρος αναγίούμενος τζιαι εγέλασεν μου.'ηρταν 4 κοπέλλια στον Λένιο κατά τες έντεκα πόψε πολλά οργανωμένοι τζιαι εστηθήκαν πάνω στες πέτρες εν κανένας που το φόρουμ????

εμεις ειμασταν πιο κατω που τον κοτ,και ειχε και εκει αρκετους ψαραδες
''surf casting'' A way of Living

marios
Site Admin

Post by marios »

περιοχή kot ήμουν και εγώ εψές, ελάχιστες τσιμπιές. αποτέλεσμα μια μουρμούρα.

Post Reply

Return to “Ψάρεμα από ακτή”