Ψαρευτικές Εξορμήσεις και Αποτελέσματα
- chrysanthos9
Re: Ψαρευτικές Εξορμήσεις και Αποτελέσματα
μπραβο κοπελια οπως φενεται φετος εν να πιασουμε μουρμουρους πολλους.
Rememper always someone waiting for you at home
Κέφαλοι να φαν και οι κότες....ήβρα εναν τόπο πουκάς σε μια γέφυρα στην Καβάλα (Φοιτητής) άμαν νυχτ΄ψσει κ ύστερα θωρείς κάτω και εν γεμάτη η θάλασσα κέφαλους εκατοντάδες μεν σας πω κ παραπάνω βαρκέσε να τους θωρείς(εν νάκκο σκοτεινά κ εν φαίνουνται οι φωτό να σας δέιξω ντα που γίνεται χαμός). Επία σήμερα έναν γυρώ μέναν παρέα με μονάγκιστρο κ ένα σκατσόχιορο κ κάμποσο ψωμί τόστ περίπου ανάμιση ώρα επίασαμε τα ψάρκα τις φωτό αν εμηνίσκαμεν ήταν να γεμόσουμε τισ σακκούλες αλλά είπαμε εν αρκετά. Εγηνήκαν κ 3 λίγο πιο μιτσί τζέφαλοι release. Απολογισμός 4 κέφαλοι + Τερατλοσαλπα (επιασα μεγάλες αλλά έτσι τέρας εν εξαναείδα)
αυτά...enjoy.
αυτά...enjoy.
- Attachments
-
- picture199g.jpg (82.34 KiB) Viewed 5077 times
Παφιτούι μου ποτζιή ποδά εφκίκεν ο μεζές Παρασκευή και Σάββατο!!!Μπράβο κοπέλλια ωραία ψάρια όλοι σας
Το ψάρι θέλει υπομονή και το μ....νί κυνήγι.
since1984 wrote:Κέφαλοι να φαν και οι κότες....ήβρα εναν τόπο πουκάς σε μια γέφυρα στην Καβάλα (Φοιτητής) άμαν νυχτ΄ψσει κ ύστερα θωρείς κάτω και εν γεμάτη η θάλασσα κέφαλους εκατοντάδες μεν σας πω κ παραπάνω βαρκέσε να τους θωρείς(εν νάκκο σκοτεινά κ εν φαίνουνται οι φωτό να σας δέιξω ντα που γίνεται χαμός). Επία σήμερα έναν γυρώ μέναν παρέα με μονάγκιστρο κ ένα σκατσόχιορο κ κάμποσο ψωμί τόστ περίπου ανάμιση ώρα επίασαμε τα ψάρκα τις φωτό αν εμηνίσκαμεν ήταν να γεμόσουμε τισ σακκούλες αλλά είπαμε εν αρκετά. Εγηνήκαν κ 3 λίγο πιο μιτσί τζέφαλοι release. Απολογισμός 4 κέφαλοι + Τερατλοσαλπα (επιασα μεγάλες αλλά έτσι τέρας εν εξαναείδα)
αυτά...enjoy.

Τίποτε δεν είναι τόσο χάλια που να μην μπορεί να γίνει χειρότερο!!
να κανονίσουμε je εμείς ρε φιλε να πάμε κανένα interview tzιάμε που επίε πριν το ψάρεμα..άκου μισσιμου interviewLEONIDAS wrote:Παφιτούι μου ποτζιή ποδά εφκίκεν ο μεζές Παρασκευή και Σάββατο!!!Μπράβο κοπέλλια ωραία ψάρια όλοι σας

Ρε Μάριε σαν εμάς που έχουμεν Honda εν θα μας κάμουν κανένα interview όπως του Παφίτη να δούμεν τζιαι μείς καμιάν άσπρη μέρα????marios wrote:να κανονίσουμε je εμείς ρε φιλε να πάμε κανένα interview tzιάμε που επίε πριν το ψάρεμα..άκου μισσιμου interviewLEONIDAS wrote:Παφιτούι μου ποτζιή ποδά εφκίκεν ο μεζές Παρασκευή και Σάββατο!!!Μπράβο κοπέλλια ωραία ψάρια όλοι σας![]()

- marios pafitis
Αν εδιαφερεστε λαλητέ μου να σας κλείσω je εσάς ραντεβούLEONIDAS wrote: Ρε Μάριε σαν εμάς που έχουμεν Honda εν θα μας κάμουν κανένα interview όπως του Παφίτη να δούμεν τζιαι μείς καμιάν άσπρη μέρα????![]()
![]()
![]()
Μπορεί να μας αρέσει τελικά όμως τζιαι να χουμεν πρόβλημα.

Άισμας λίες μέρες να το σκεφτούμε γιατί εν πολλά δύσκολη απόφαση ρε φίλεmarios pafitis wrote: Αν εδιαφερεστε λαλητέ μου να σας κλείσω je εσάς ραντεβού![]()
![]()
![]()

Fishing... http://www.cyprusfaa.com
- marios pafitis
MariosK wrote: Άισμας λίες μέρες να το σκεφτούμε γιατί εν πολλά δύσκολη απόφαση ρε φίλε![]()
![]()
![]()
!!! Πάντος αν πάμεν αλλόναν ψάρεμα και έχεις τα ίδια αποτελέσματα νομίζω εν να την κάμω την θυσία
!

Τούτον εν αλήθκιαmarios pafitis wrote:MariosK wrote: Άισμας λίες μέρες να το σκεφτούμε γιατί εν πολλά δύσκολη απόφαση ρε φίλε![]()
![]()
![]()
!!! Πάντος αν πάμεν αλλόναν ψάρεμα και έχεις τα ίδια αποτελέσματα νομίζω εν να την κάμω την θυσία
!
![]()
οι ρε φιλε
εν θέλει σκέψη αφού είδες je που μονος σου ως je μουρμουρo δεμένο που το νούρο εφκαλα:D
![]()
![]()
![]()

Fishing... http://www.cyprusfaa.com
σε ενα ολιγοωρο ψαρεμα σημερα με τον φιλο το πikatsa απο τις 645 μεχρι τις 10 ,περιοχη λαρνακας εφαμε λιες καλες τσιμπιες και βγαλαμε 1 μουρμουρο 200γρ. περιπου, ο οποιος τσιμπησε σε αμερικανο....βγηκαν και 2 μελανες της παλαμης και ενα μουρμουρουι που εγινε release
''surf casting'' A way of Living
Τζιαι εμείς το ίδιο λίες καλές τσιμπιές και αποτέλεσμα ένα μούρμουρο ιδίου μεγέθους σε αμερικάνο.Έχασα τζιαι κάτι πάνω στο finish που πρέπει να ήταν καλό. επέλλανεν το καμπανελλίν τζιαι άφηκα το ετσίμπησεν καλά πιάννω το καρφώνω όπως μου εχτύπαν αλλά τίποτε έβκαλα τον αμερικάνο φαημένο. πρέπει να ήταν κανένας μούρμουρος αναγίούμενος τζιαι εγέλασεν μου.'ηρταν 4 κοπέλλια στον Λένιο κατά τες έντεκα πόψε πολλά οργανωμένοι τζιαι εστηθήκαν πάνω στες πέτρες εν κανένας που το φόρουμ????jack tar wrote:σε ενα ολιγοωρο ψαρεμα σημερα με τον φιλο το πikatsa απο τις 645 μεχρι τις 10 ,περιοχη λαρνακας εφαμε λιες καλες τσιμπιες και βγαλαμε 1 μουρμουρο 200γρ. περιπου, ο οποιος τσιμπησε σε αμερικανο....βγηκαν και 2 μελανες της παλαμης και ενα μουρμουρουι που εγινε release
- konstantinos kalogir
Είδα κάτι φωτούθκια πάνω στα βραχάκια του Λένιου... Είχε και 2 άλλους που εψαρεύαν ακριβώς κάτω από τα φώτα του ΚΟΤ.
LEONIDAS wrote:Τζιαι εμείς το ίδιο λίες καλές τσιμπιές και αποτέλεσμα ένα μούρμουρο ιδίου μεγέθους σε αμερικάνο.Έχασα τζιαι κάτι πάνω στο finish που πρέπει να ήταν καλό. επέλλανεν το καμπανελλίν τζιαι άφηκα το ετσίμπησεν καλά πιάννω το καρφώνω όπως μου εχτύπαν αλλά τίποτε έβκαλα τον αμερικάνο φαημένο. πρέπει να ήταν κανένας μούρμουρος αναγίούμενος τζιαι εγέλασεν μου.'ηρταν 4 κοπέλλια στον Λένιο κατά τες έντεκα πόψε πολλά οργανωμένοι τζιαι εστηθήκαν πάνω στες πέτρες εν κανένας που το φόρουμ????jack tar wrote:σε ενα ολιγοωρο ψαρεμα σημερα με τον φιλο το πikatsa απο τις 645 μεχρι τις 10 ,περιοχη λαρνακας εφαμε λιες καλες τσιμπιες και βγαλαμε 1 μουρμουρο 200γρ. περιπου, ο οποιος τσιμπησε σε αμερικανο....βγηκαν και 2 μελανες της παλαμης και ενα μουρμουρουι που εγινε release
εμεις ειμασταν πιο κατω που τον κοτ,και ειχε και εκει αρκετους ψαραδες
''surf casting'' A way of Living
περιοχή kot ήμουν και εγώ εψές, ελάχιστες τσιμπιές. αποτέλεσμα μια μουρμούρα.