Ψαρευτικές Εξορμήσεις και Αποτελέσματα
- chrysanthos9
Re: Ψαρευτικές Εξορμήσεις και Αποτελέσματα
εχτές έπια λείο spinning γιατι "επαραμελισατο τελευταία ,είχεν πολλα μαναλια 2. 2.5 το καθένα ..αλλα δεν ετσίμπησαν ,ακολουθούσαν το τεχνητό αλλα δεν ετσίμπησαν γιατι?
Rememper always someone waiting for you at home
Ψάρεμα στο Λιμάνι του Λατσιού, δόλωμα ζωντανό μουρμουράκι πιασμένο με την αντένα. Αποτέλεσμα 15 λεπτά μάχη, ένα βατί τερατάκι, και κούρσα στο νοσοκομείο για ραφές στην παλάμη που την ουρά του. Εν εκατάλαβα κόμα πως μου εγέλασεν και εκατάκοψεν με έτσι, έκαμεν μου το σιέριν μου δευτεράκι. Τουλάχιστον έφκαλα το φωτογραφίες πριν το σύρω πίσω την ώρα που άρχισε να γεννά. Ακόμα να τες περάσω, έτσι μπορεί να τες κάμω ποστ αργότερα.
stylgeo wrote:Εν εκατάλαβα κόμα πως μου εγέλασεν και εκατάκοψεν με έτσι, έκαμεν μου το σιέριν μου δευτεράκι.

που κουρκούνα....μέχρι τούνα....
- AggelosLRK
σπιν σημερα το πρωι για καμια ωρα,αποτελεσμα 2 κουνελοι 

σημερα το απογευμα, 2 κουνελλοι και μια πουρου
Esox Lucius
Ψαρεμα casting χτες απο 20 00 μεχρι 12 30, ενας σορκος μισοκιλος και ενας 150 γρ που πεθανε στο χειρουργειο...προτιμηση εδειξαν στο β...λλο (ολουθοριο), παρολο που εσερβιραμεν και ζωντανη γαριδα και καραβιδακια κοκκινα.
I d rather be fishing!!!
stylgeo wrote:Ψάρεμα στο Λιμάνι του Λατσιού, δόλωμα ζωντανό μουρμουράκι πιασμένο με την αντένα. Αποτέλεσμα 15 λεπτά μάχη, ένα βατί τερατάκι, και κούρσα στο νοσοκομείο για ραφές στην παλάμη που την ουρά του. Εν εκατάλαβα κόμα πως μου εγέλασεν και εκατάκοψεν με έτσι, έκαμεν μου το σιέριν μου δευτεράκι. Τουλάχιστον έφκαλα το φωτογραφίες πριν το σύρω πίσω την ώρα που άρχισε να γεννά. Ακόμα να τες περάσω, έτσι μπορεί να τες κάμω ποστ αργότερα.
Περαστικά ρε!

Εγω αν με κατάκοφκε η ποινη του μια θα ηταν ! τιάνι!!

Like us on Facebook: Super Action Stores Cyprus
Ευτυχώς έννεν πολλές οι κουτσατζιές, εβάλαν μου 4-5 στο σημείο που ήταν βαθειά η πληγή, αλλά ήταν πολλά άσιημος ο πόνος επειδή εκτός που το κάψιμο που το δηλητήριο και την πληγή, οι μαλάκες πρώτα μου απολυμάναν τις πληγές και μετά μου εβάλαν ένεση για να με ράψουν. Πρώτα είπαν μου να δαγκώνω κάτι και επιέσαν το σιέρη όσπου να φκεί ούλλο το αίμα (και πιθανός μολύνσεις και δηλητήρια και τέτοια), και μετα εχρησιμοποιήσαν κάτι σαν τη σύριγγα αλλά με πλαστικό μπροστά, εμπήξαν το βαθειά μέσα στη πληγή και εβάλαν κάτι μέσα που έκαφκεν όπως το πελλό, και μετά εδεηθήκαν να μου βάλουν ένεση. Είπεν μου ο γιατρός πως είμουν τυχερός που έν ήταν πουποτε αλλού το κόψιμο επειδή η πληγή είχε καμπόσο βάθος, και σίουρα θα έκοφκεν καμιά αρτηρία.Tryfon wrote:stylgeo wrote:Ψάρεμα στο Λιμάνι του Λατσιού, δόλωμα ζωντανό μουρμουράκι πιασμένο με την αντένα. Αποτέλεσμα 15 λεπτά μάχη, ένα βατί τερατάκι, και κούρσα στο νοσοκομείο για ραφές στην παλάμη που την ουρά του. Εν εκατάλαβα κόμα πως μου εγέλασεν και εκατάκοψεν με έτσι, έκαμεν μου το σιέριν μου δευτεράκι. Τουλάχιστον έφκαλα το φωτογραφίες πριν το σύρω πίσω την ώρα που άρχισε να γεννά. Ακόμα να τες περάσω, έτσι μπορεί να τες κάμω ποστ αργότερα.
Περαστικά ρε!Πόσες κουτσατζες ?
Εγω αν με κατάκοφκε η ποινη του μια θα ηταν ! τιάνι!!![]()
![]()
Εμαράζωσα η αλήθεια που ήταν έγκυος, αν ήταν αρσενικό, αυτή τη στιγμή το κεντρί του θα ήταν περιδέραιο στο λαιμό μου, και τα φτερουθκια του θα σιγοψηνονταν στο τηγάνι

Κατά τα άλλα μετα το νοσοκομείο εβρέθηκα πίσω στο λιμάνι για κανένα μισάωρο, ο ένας που έμεινεν (ο άλλος οδηγούσεν) ήταν πασάς, άπλωσεν 5 καλάμια μόνος του, εθώρουν τους που εψαρέυκαν, έκαμα και γω μια απόπειρα να κάμω λίγο σπίννινγκ αλλά το χέρι μου εν το ένιοιωθα και επαρέτησα τα, και εφήαμεν παπαγάλοι πάλε.
καλα το λιμανι του λατσιου ενεν τζιαμε που εν οι ψαραταβερνες? ενεν με κυμματοθραυστες γυρω? ενος εν τζεν λιμανι λιμανι
- chrysanthos9
εν τζαμε ποθ εν οι ταβερνες . Και γυρο του εχει κυμματο8ραστες
Rememper always someone waiting for you at home
Ε ναι, έννεν και το λιμάνι λεμεσού, αλλά κάμνει για τες ψαρόβαρκες και τα κότερα. Δυστυχώς τωρά κάμνουν έργα, κάνουν καινούργιους κυμματοθραύστες στην παραλία δίπλα και εν γεμάτος ο τόπος ρυμουλκά, και πηγαινοέρχονται, έτσι αν και παλιά ο τόπος έφκαλλεν κανένα ψάρι, τωρά εν μπορείς να ρίξεις πάνω που 30 μέτρα. Τώρα να δούμε του χρόνου που εννά τελειώσουν τα έργα τι θα γίνει.
Άσε, εν μας εκάτσαν οι διακοπές μας φέτος, εννά πάω να ξεμμαθκιαστώ. Μέσα σε μια βδομάδα επήα 2 φορες στο νοσοκομείο της Πολης, την μια για να μου φκάλουν ενα αγκίστρι που το δάκτυλο, που εμπήκε τόσο βαθειά μέσα που έν εφαίνετουν καν η καμπύλη του, και την άλλη για ραφές που το βατί.
Άσε, εν μας εκάτσαν οι διακοπές μας φέτος, εννά πάω να ξεμμαθκιαστώ. Μέσα σε μια βδομάδα επήα 2 φορες στο νοσοκομείο της Πολης, την μια για να μου φκάλουν ενα αγκίστρι που το δάκτυλο, που εμπήκε τόσο βαθειά μέσα που έν εφαίνετουν καν η καμπύλη του, και την άλλη για ραφές που το βατί.

ψαρεματα τρεις νυχτες στον κατω πυργο casting μεταξυ 19:00 -12:00 με δολωματα καραολινες και γαριδουα(ο ακροβατης τζιαι ο αμερικανος ηταν λειψιμιοι κυριακη νυχτα
) 6 μουρμουρες ,οι 4 ηταν καλες πανω που 20 εκ.-δυναμενες με το αγγιστρι στον κολο οι πλειστες τζιαι 2 που ηταν κατω που 20 εκατοστα τζιαι αφικα τες πισω ,ευτιχως οκ +ενα μουκρασιελο που ετυλικτικε πας το παραμαλο μου και μια βελονιδα
ειδα και πολλους μουρμουρους φτειρκασμενους

ειδα και πολλους μουρμουρους φτειρκασμενους

¨μπράβο φίλε! Σε ποιό απο τα 2 δολώματα σου έδειξαν προτιμηση οι μουρμούρες?
ολονυχτιο ψαρεμα στο ζυγι δολωματα μονοδολι ακρωβατι λασπογαριδα τροφη αποτελεσμα 0 και το πρωι ειχεν εναν με τιν ωαρκα και εσοροφκεν τα δυχτια του που την μια μερκα της μπουκασ του αρχιροδου ως την αλλη.
στο καραολουι επιαστηκαν ουλες ...γαριδα επεζαν μονο ,ειχε φορες που την ετρωαν, ομως εν εκαταπιναν