Ψαρευτικές Εξορμήσεις και Αποτελέσματα

chrysanthos9

Re: Ψαρευτικές Εξορμήσεις και Αποτελέσματα

Post by chrysanthos9 »

εχτές έπια λείο spinning γιατι "επαραμελισατο τελευταία ,είχεν πολλα μαναλια 2. 2.5 το καθένα ..αλλα δεν ετσίμπησαν ,ακολουθούσαν το τεχνητό αλλα δεν ετσίμπησαν γιατι?
Rememper always someone waiting for you at home

stylgeo

Post by stylgeo »

Ψάρεμα στο Λιμάνι του Λατσιού, δόλωμα ζωντανό μουρμουράκι πιασμένο με την αντένα. Αποτέλεσμα 15 λεπτά μάχη, ένα βατί τερατάκι, και κούρσα στο νοσοκομείο για ραφές στην παλάμη που την ουρά του. Εν εκατάλαβα κόμα πως μου εγέλασεν και εκατάκοψεν με έτσι, έκαμεν μου το σιέριν μου δευτεράκι. Τουλάχιστον έφκαλα το φωτογραφίες πριν το σύρω πίσω την ώρα που άρχισε να γεννά. Ακόμα να τες περάσω, έτσι μπορεί να τες κάμω ποστ αργότερα.

Giorkos

Post by Giorkos »

stylgeo wrote:Εν εκατάλαβα κόμα πως μου εγέλασεν και εκατάκοψεν με έτσι, έκαμεν μου το σιέριν μου δευτεράκι.
:o :o :o :o
που κουρκούνα....μέχρι τούνα....

AggelosLRK

Post by AggelosLRK »

σπιν σημερα το πρωι για καμια ωρα,αποτελεσμα 2 κουνελοι :violin:

Greg

Post by Greg »

σημερα το απογευμα, 2 κουνελλοι και μια πουρου
Esox Lucius

SiliS

Post by SiliS »

Ψαρεμα casting χτες απο 20 00 μεχρι 12 30, ενας σορκος μισοκιλος και ενας 150 γρ που πεθανε στο χειρουργειο...προτιμηση εδειξαν στο β...λλο (ολουθοριο), παρολο που εσερβιραμεν και ζωντανη γαριδα και καραβιδακια κοκκινα.
I d rather be fishing!!!

Tryfon

Post by Tryfon »

stylgeo wrote:Ψάρεμα στο Λιμάνι του Λατσιού, δόλωμα ζωντανό μουρμουράκι πιασμένο με την αντένα. Αποτέλεσμα 15 λεπτά μάχη, ένα βατί τερατάκι, και κούρσα στο νοσοκομείο για ραφές στην παλάμη που την ουρά του. Εν εκατάλαβα κόμα πως μου εγέλασεν και εκατάκοψεν με έτσι, έκαμεν μου το σιέριν μου δευτεράκι. Τουλάχιστον έφκαλα το φωτογραφίες πριν το σύρω πίσω την ώρα που άρχισε να γεννά. Ακόμα να τες περάσω, έτσι μπορεί να τες κάμω ποστ αργότερα.

Περαστικά ρε! :shock: Πόσες κουτσατζες ?

Εγω αν με κατάκοφκε η ποινη του μια θα ηταν ! τιάνι!! :lol: :twisted: :twisted:
Like us on Facebook: Super Action Stores Cyprus

stylgeo

Post by stylgeo »

Tryfon wrote:
stylgeo wrote:Ψάρεμα στο Λιμάνι του Λατσιού, δόλωμα ζωντανό μουρμουράκι πιασμένο με την αντένα. Αποτέλεσμα 15 λεπτά μάχη, ένα βατί τερατάκι, και κούρσα στο νοσοκομείο για ραφές στην παλάμη που την ουρά του. Εν εκατάλαβα κόμα πως μου εγέλασεν και εκατάκοψεν με έτσι, έκαμεν μου το σιέριν μου δευτεράκι. Τουλάχιστον έφκαλα το φωτογραφίες πριν το σύρω πίσω την ώρα που άρχισε να γεννά. Ακόμα να τες περάσω, έτσι μπορεί να τες κάμω ποστ αργότερα.

Περαστικά ρε! :shock: Πόσες κουτσατζες ?

Εγω αν με κατάκοφκε η ποινη του μια θα ηταν ! τιάνι!! :lol: :twisted: :twisted:
Ευτυχώς έννεν πολλές οι κουτσατζιές, εβάλαν μου 4-5 στο σημείο που ήταν βαθειά η πληγή, αλλά ήταν πολλά άσιημος ο πόνος επειδή εκτός που το κάψιμο που το δηλητήριο και την πληγή, οι μαλάκες πρώτα μου απολυμάναν τις πληγές και μετά μου εβάλαν ένεση για να με ράψουν. Πρώτα είπαν μου να δαγκώνω κάτι και επιέσαν το σιέρη όσπου να φκεί ούλλο το αίμα (και πιθανός μολύνσεις και δηλητήρια και τέτοια), και μετα εχρησιμοποιήσαν κάτι σαν τη σύριγγα αλλά με πλαστικό μπροστά, εμπήξαν το βαθειά μέσα στη πληγή και εβάλαν κάτι μέσα που έκαφκεν όπως το πελλό, και μετά εδεηθήκαν να μου βάλουν ένεση. Είπεν μου ο γιατρός πως είμουν τυχερός που έν ήταν πουποτε αλλού το κόψιμο επειδή η πληγή είχε καμπόσο βάθος, και σίουρα θα έκοφκεν καμιά αρτηρία.

Εμαράζωσα η αλήθεια που ήταν έγκυος, αν ήταν αρσενικό, αυτή τη στιγμή το κεντρί του θα ήταν περιδέραιο στο λαιμό μου, και τα φτερουθκια του θα σιγοψηνονταν στο τηγάνι 8) ήταν και μεγάλο ρε γμτ. Συνηθίζω να ρίχνω ένα καλάμι στο άσχετο με ένα μεγάλο δόλωμα στο λέντζερινγ (συνήθως ζωντανό ψαρούι) τζαι ό,τι κάτσει. Συνήθως είτε τραβώ το τζαι εν φαϊμένα τα μάθκια του, είτε το τραβώ και εν κομμένα ούλλα χωρίς καμία προειδωποίηση, αλλά αν πιαστεί κάτι εννάν μεγάλο. Ήταν κρίμα όμως, αφού άρκεψεν και εγεννούσεν. Πριν με κόψει, εσκεφτούμασταν με τους 2 παρέες που επήαμεν αν θα το κρατούσαμεν ή όι, επειδή θα έφκαλλεν καμπόσο φαϊ, και η αλήθεια ποττέ εν το εδοκίμασα αλλά ούλλοι λαλούσιν πως εν καλός μεζές, και τα φτερά του εκάμναν άνετα τον μεζέ της παρέας, ε μετά εβούρουν στο νοσοκομείο και έστειλεν μου μήνυμα πως τελικά εδιευκόλυνεν μας την απόφαση το ίδιο όταν άρχισε να γεννά και έσυρεν το πίσω.

Κατά τα άλλα μετα το νοσοκομείο εβρέθηκα πίσω στο λιμάνι για κανένα μισάωρο, ο ένας που έμεινεν (ο άλλος οδηγούσεν) ήταν πασάς, άπλωσεν 5 καλάμια μόνος του, εθώρουν τους που εψαρέυκαν, έκαμα και γω μια απόπειρα να κάμω λίγο σπίννινγκ αλλά το χέρι μου εν το ένιοιωθα και επαρέτησα τα, και εφήαμεν παπαγάλοι πάλε.

Pambs

Post by Pambs »

καλα το λιμανι του λατσιου ενεν τζιαμε που εν οι ψαραταβερνες? ενεν με κυμματοθραυστες γυρω? ενος εν τζεν λιμανι λιμανι

chrysanthos9

Post by chrysanthos9 »

εν τζαμε ποθ εν οι ταβερνες . Και γυρο του εχει κυμματο8ραστες
Rememper always someone waiting for you at home

stylgeo

Post by stylgeo »

Ε ναι, έννεν και το λιμάνι λεμεσού, αλλά κάμνει για τες ψαρόβαρκες και τα κότερα. Δυστυχώς τωρά κάμνουν έργα, κάνουν καινούργιους κυμματοθραύστες στην παραλία δίπλα και εν γεμάτος ο τόπος ρυμουλκά, και πηγαινοέρχονται, έτσι αν και παλιά ο τόπος έφκαλλεν κανένα ψάρι, τωρά εν μπορείς να ρίξεις πάνω που 30 μέτρα. Τώρα να δούμε του χρόνου που εννά τελειώσουν τα έργα τι θα γίνει.
Άσε, εν μας εκάτσαν οι διακοπές μας φέτος, εννά πάω να ξεμμαθκιαστώ. Μέσα σε μια βδομάδα επήα 2 φορες στο νοσοκομείο της Πολης, την μια για να μου φκάλουν ενα αγκίστρι που το δάκτυλο, που εμπήκε τόσο βαθειά μέσα που έν εφαίνετουν καν η καμπύλη του, και την άλλη για ραφές που το βατί. :oops:

andrea5

Post by andrea5 »

ψαρεματα τρεις νυχτες στον κατω πυργο casting μεταξυ 19:00 -12:00 με δολωματα καραολινες και γαριδουα(ο ακροβατης τζιαι ο αμερικανος ηταν λειψιμιοι κυριακη νυχτα :( ) 6 μουρμουρες ,οι 4 ηταν καλες πανω που 20 εκ.-δυναμενες με το αγγιστρι στον κολο οι πλειστες τζιαι 2 που ηταν κατω που 20 εκατοστα τζιαι αφικα τες πισω ,ευτιχως οκ +ενα μουκρασιελο που ετυλικτικε πας το παραμαλο μου και μια βελονιδα
ειδα και πολλους μουρμουρους φτειρκασμενους :o

Costas

Post by Costas »

¨μπράβο φίλε! Σε ποιό απο τα 2 δολώματα σου έδειξαν προτιμηση οι μουρμούρες?

evol12

Post by evol12 »

ολονυχτιο ψαρεμα στο ζυγι δολωματα μονοδολι ακρωβατι λασπογαριδα τροφη αποτελεσμα 0 και το πρωι ειχεν εναν με τιν ωαρκα και εσοροφκεν τα δυχτια του που την μια μερκα της μπουκασ του αρχιροδου ως την αλλη.

andrea5

Post by andrea5 »

στο καραολουι επιαστηκαν ουλες ...γαριδα επεζαν μονο ,ειχε φορες που την ετρωαν, ομως εν εκαταπιναν :)

Post Reply

Return to “Ψάρεμα από ακτή”