εμίλουν προχτές με το αδέρφιν σου (χρωστώ του τζίντο τουέτσιην...έχω το μεσ την γωνιά έτοιμο

απότι βλέπω και τι λες (more Σορκοί) πρέπει να έρτω

Υ.Γ ... τα λάστιχα εν τα 'Αμερικανάκια' ??? αν ναι πως σου εφανήκαν ???
τα λέμε,
tasos83 wrote:έλα ρε Γίωρκο,
να κοπιάσεις ρε φίλε όποτε θέλεις να σε φιλοξενήσουμε και να πάμε να γνωρίσεις και τους "παφίτες"![]()
μα εννά αποκτήσει ΓιορκοςΣαπ το αέρφιν ?!! εννά σίρνει με τα μάθκια κλειστά. εντομεταξύ εντζέ γουρλής ο άτιμος.
Ρε φίλε τα λάστιχα όντως είναι τα αμερικανάκια είμε πολλά ευχαριστημένος μαζί τους. ακόμα εν κομμένα στο 3, αν τζε για μαύρα πιθανόν και 3.5 να τους πάει, αλλά και έτσι πάει ρουκέττα η 6,5 και τραβά και μισό μήκος με σφιγμένο μουλινέ.
εν ναι πτωχό μου φιλαράκι.....εν να μεν πάθω όπως τον πελλόν...έσιη 2 εφτομάες να δω σορκό αδρωπινόgptochos wrote:Ωραίοι σορκοί!!!!![]()
Ενοιωσε Σορκούς ο Γιώρκατσος τζαι έπαθεν όπως τον πελλόν
Άντεξε και τέλη του 2009 με αρχές του 2010 θα βγει το παιχνίδι για το ψαροτούφεκο! Εννα παίζουμε τζιαμέ καμποόσα ψάρκα και θα πηγαίνουμε στη θάλασσα για βρεχτούμε λίο. Εγώ τωρά σκέφτουμε να βάλω το Laptop πάνω στη βάρκα (τωρα προσπαθώ να προσαρμόσω ένα ψυγειούι πάνω στη βάρκα) και θα γύρνω πίσω. Θα πίνω μπύρες και θα ψαρεύκωhdemetris wrote:Κάτι τέθκοια θωρώ τζαι σκέφτουμαι να δοκιμάσω κανένα άλλο χόμπι. Σκέφτουμε να αρκέψω ή τα ππιριλιά ή το σμυλί