Εξορμήσεις και Αποτελέσματα

Giorkos

Re: Θκιο όμορφοι παφίτες...

Post by Giorkos »

μπράβο ρε τάσο , ωραίοι Σορκοί !!!

εμίλουν προχτές με το αδέρφιν σου (χρωστώ του τζίντο τουέτσιην...έχω το μεσ την γωνιά έτοιμο :) ) τζαι είπαμε πρέπει να έρτω πάφο για κανένα ψάρεμα !!!

απότι βλέπω και τι λες (more Σορκοί) πρέπει να έρτω :wink:

Υ.Γ ... τα λάστιχα εν τα 'Αμερικανάκια' ??? αν ναι πως σου εφανήκαν ???
τα λέμε,
που κουρκούνα....μέχρι τούνα....

freediver33

Re: Εξορμήσεις και Αποτελέσματα

Post by freediver33 »

Gia na min sas kanoun band file opos eipes..eipa na SIRW mia thkio foto mesa..etsi gia ton pashiama !!!! ante kai kales vouties !!!!
Attachments
P7100021 (1).JPG
P7100021 (1).JPG (238.8 KiB) Viewed 6092 times
P7100021.jpg
P7100021.jpg (238.98 KiB) Viewed 6088 times
You go down to the bottom of the sea where the water is not eaven blue any more and the sky is only a memory, a thought in the silence!!!

Giorkos

Post by Giorkos »

νικόλα (χαρυ)

τα γάντια εν προληπτικά για την γρίππη των 'χοίρων' :lol: :lol: :lol: :lol: !!!!

στον άλλο Νικόλα !!!

ευτυχώς που εν ποστάρετε φωτό ρε κοπέλλια γιατί ήταν να γίνούμε με τα χάπια τζαι να τα παραιτήσουμε ούλλα :D

πλάκα πλάκα, να βάλλετε κανένα ψάρι που τζαι που, έτσι για να θωρούμε τζαι μεις ότι έσιη :wink:

πολλά ωραία !!!

gouili

Post by gouili »

Αμανα μου τι βλέπουν τα μάτια μας έτσι καιρό.... περιμένετε αλλο 10 μέρες να έρτουμε και μεις κοντά στη θάλασσα κύριοι . . μπράβο η χαρά σασ πάντως τρέχει που τα μανίτζια σας :dance: εννα με προπονήσετε ?

NIKOLAS HARRIS

Post by NIKOLAS HARRIS »

μπραβο παιδες τελεια!!

δυσκολα ψαρια και μεγαλα!!

παντως ως τα πρωτα -αντα που βουτουμε τουντα ψαρκα θωρουμεν τα μονο εν μας δινουν βολη τις πλείστες φορες!

ισως να φταινε και τα κομματια που ψαρευουμε που εν τα ξερουμε ακομη καλα ισως και η απειρια μας!

απορω στα ποσα βουτατε για να τα παιζετε η αν απλα ηβρετε κομμαθκια που τα ψάρκα ειναι πιο ευαλωτα!!! :think:
και παλι μπραβο, σας χαιρομαι και θαθελα να μαθω απο εσας! :clap:

tasos83

Post by tasos83 »

έλα ρε Γίωρκο,
να κοπιάσεις ρε φίλε όποτε θέλεις να σε φιλοξενήσουμε και να πάμε να γνωρίσεις και τους "παφίτες" :mrgreen:
μα εννά αποκτήσει ΓιορκοςΣαπ το αέρφιν ?!! εννά σίρνει με τα μάθκια κλειστά. εντομεταξύ εντζέ γουρλής ο άτιμος.
Ρε φίλε τα λάστιχα όντως είναι τα αμερικανάκια είμε πολλά ευχαριστημένος μαζί τους. ακόμα εν κομμένα στο 3, αν τζε για μαύρα πιθανόν και 3.5 να τους πάει, αλλά και έτσι πάει ρουκέττα η 6,5 και τραβά και μισό μήκος με σφιγμένο μουλινέ. :twisted:

gptochos

Post by gptochos »

Ωραίοι σορκοί!!!! :clap:

Ενοιωσε Σορκούς ο Γιώρκατσος τζαι έπαθεν όπως τον πελλόν :D
Ποιος θα ειναι ο τριτος καπετάνιος?

gptochos

Post by gptochos »

Ρε Νικολά μα εν για να μας πελλάνετε :D

Α ρε δάσκαλε ωραίες ψαρούκλες τι να σου πω και εις ανώτερα? Εν θα σου πω γιατί με τους ρυθμούς που παεις μπορεί να βκάλεις και καμιά φάλαινα :lol:

Ευτυχώς που βάλετε φωτογραφίες και βλέπουμε και κανένα αξιόλογο ψάρι! Καλές βουτιές κοπέλια

leonidasss

Post by leonidasss »

Μάνα μου ρε τα καημένα τα ψαράκια που τα εσκοτώσετε... Δεν ήξεραν με ποιους είχαν να κάμουν φαίνεται. Παιθκιά, εφκάλετε μας τα μάτια έξω. :o Τωρά να σας πούμε και εις ανώτερα; :think: Να σας πούμε μπράβο; Πάντως νομίζω ότι σε εσάς ταιριάζει η φράση: "τα αγαθά κόποις κτώνται" γιατί δεν είναι τυχαία ούτε τυχερή η ψαριά... Γεια σου Νικόλα μεγάλε!

Giorkos

Post by Giorkos »

tasos83 wrote:έλα ρε Γίωρκο,
να κοπιάσεις ρε φίλε όποτε θέλεις να σε φιλοξενήσουμε και να πάμε να γνωρίσεις και τους "παφίτες" :mrgreen:
μα εννά αποκτήσει ΓιορκοςΣαπ το αέρφιν ?!! εννά σίρνει με τα μάθκια κλειστά. εντομεταξύ εντζέ γουρλής ο άτιμος.
Ρε φίλε τα λάστιχα όντως είναι τα αμερικανάκια είμε πολλά ευχαριστημένος μαζί τους. ακόμα εν κομμένα στο 3, αν τζε για μαύρα πιθανόν και 3.5 να τους πάει, αλλά και έτσι πάει ρουκέττα η 6,5 και τραβά και μισό μήκος με σφιγμένο μουλινέ. :twisted:

εν μέστα σχέδια να έρτω κανένα Σκ πάφο και φυσικά εν θα έρτω για να δω το κάστρο !!! :wink:

το ψτ έταξα του το πριν τζαιρό , όταν άρχισα να πειραματίζουμε ... ήταν να του το πάρω στον γάμο αλλά ενεν βαριδωμένο και έτσι ανέβαλα το για λίο...πρέπε οπωσδήποτε να το κανονίσω τωρά :) !!!

και γω είμαι πολλά χάππυ μετ αλάστιχα...τα 14αρια εδοκίμασα τα 2 φορές, και αν και λίο παραθκιάνταλα είναι μια χαρά !!!

χρησιμοποιώ εδώ και λίο καιρό τα 16αρκα και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος.... it was a good buy !!!

gptochos wrote:Ωραίοι σορκοί!!!! :clap:

Ενοιωσε Σορκούς ο Γιώρκατσος τζαι έπαθεν όπως τον πελλόν :D
εν ναι πτωχό μου φιλαράκι.....εν να μεν πάθω όπως τον πελλόν...έσιη 2 εφτομάες να δω σορκό αδρωπινό :D !!!

hdemetris

Post by hdemetris »

Κάτι τέθκοια θωρώ τζαι σκέφτουμαι να δοκιμάσω κανένα άλλο χόμπι. Σκέφτουμε να αρκέψω ή τα ππιριλιά ή το σμυλί :D
Who the cap fit
Let them wear it

gptochos

Post by gptochos »

hdemetris wrote:Κάτι τέθκοια θωρώ τζαι σκέφτουμαι να δοκιμάσω κανένα άλλο χόμπι. Σκέφτουμε να αρκέψω ή τα ππιριλιά ή το σμυλί :D
Άντεξε και τέλη του 2009 με αρχές του 2010 θα βγει το παιχνίδι για το ψαροτούφεκο! Εννα παίζουμε τζιαμέ καμποόσα ψάρκα και θα πηγαίνουμε στη θάλασσα για βρεχτούμε λίο. Εγώ τωρά σκέφτουμε να βάλω το Laptop πάνω στη βάρκα (τωρα προσπαθώ να προσαρμόσω ένα ψυγειούι πάνω στη βάρκα) και θα γύρνω πίσω. Θα πίνω μπύρες και θα ψαρεύκω :dance:

http://www.youtube.com/watch?v=oXr9oQMaTYU

http://www.youtube.com/watch?v=0dEuTnH4liQ

Antreas

Post by Antreas »

πολλα ωραιο το παιχνιδι
περιμενω το πως τζαι πως :D

mariosko

Post by mariosko »

εχαλασες τελια τζιαι εσυ...
Ο βλάκας ειναι ανίκητος...

Antreas

Post by Antreas »

εγω ρε φιλε ?
εγω εγεινα ποιο hardcore τωρα
επιασα τζαι vitara να ψαρευκω μεσα στους κρεμμους
αλλα ελα που εν μπορουμε καθε μερα να ειμαστε θαλασσα ?
ε παρα να μαχουμε μεσα στο facebook καλυτερα να ψαρευκω digital :wink:
πιασε κανενα τηλ να κανονησουμε καμια εξορμηση :wink:

Post Reply

Return to “Ψαρέματα-Εμπειρίες”