Giorkos wrote:φρέσκα που τη θάλασσα μας
http://www.aquamaps.org/imagethumb/file ... -23591.jpg
μπορεί να ήταν θαιλανδέζος ο παρέας
Giorkos wrote:φρέσκα που τη θάλασσα μας
όι ρε αντρέα...σίουρα εν εισαγωγή τούτα....τωρά αν φανούν τζαι ποδά.......andrea5 wrote:εμεταναστευσαν τζαι τουτα αλοπως ,εβαρεθικαν τα τροπικα νερα τζαι ιρταν ποδα![]()
Giorkos wrote: Κυπριακό: κοτσιηνοπουλαροσυναγριδοσιηλούα![]()
![]()
"SiliS wrote:Εξορμηση για λαβρακια...δυο τσιμπιες οπως και την περασμενη φορα αλλα ΤΙΠΟΤΑ...θα σπασω τι φταιει δαμε τζαι εν αγγιστρωνονται![]()
caveman wrote: Εγώ είδα τα πριν 3-4 χρόνια για πρώτη φορά σε ψαραγορά στην Λεμεσό, και έλεε... "Αιγυπτιακό φαγκρί εισαγόμενο
Το ψάρι αυτό το πουλιέται στις ψαραγορές ως συναγρίδα, αλλά έχει μισή τιμή τιμή από τη συναγρίδα που ξέρουμε. Προφανώς έρχεται από αλλού Ειρηνικό ή Ατλαντικό. Έφαγα...δεν ήταν κακό.marios pafitis wrote:Σήμερα καθώς σχολάς ηώρα 6:00 αποφάσισα να παο ψάρεμα για κουρκουνες. Τελικά κατέληξα στα Blue Island αποτέλεσμα.........![]()
![]()
![]()
![]()
Έλα αγόρι μου να σε πάω στο Αλφα Μεγκα για CASTINGLEONIDAS wrote:Είσαι ωραίος ρε!!!ο φίλος μου ο mourmouros έσχιει τζιερόν που μου το λαλεί αλλά επιμένω να τον παίρνω να τον ταλαιπωρώ για casting. Τζίηνος προτιμά το Άλφα Μέγα όμως.....marios pafitis wrote:Σήμερα καθώς σχολάς ηώρα 6:00 αποφάσισα να παο ψάρεμα για κουρκουνες. Τελικά κατέληξα στα Blue Island αποτέλεσμα.........![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Που εκαταντισαμε??mourmouros wrote:Έλα αγόρι μου να σε πάω στο Αλφα Μεγκα για CASTINGLEONIDAS wrote:Είσαι ωραίος ρε!!!ο φίλος μου ο mourmouros έσχιει τζιερόν που μου το λαλεί αλλά επιμένω να τον παίρνω να τον ταλαιπωρώ για casting. Τζίηνος προτιμά το Άλφα Μέγα όμως.....marios pafitis wrote:Σήμερα καθώς σχολάς ηώρα 6:00 αποφάσισα να παο ψάρεμα για κουρκουνες. Τελικά κατέληξα στα Blue Island αποτέλεσμα.........![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
δροσιά...ξεκούραση...
λαράκια...και από ψάρι...εγγυημένα αποτελέσματα!
![]()
Άσε και που θα κάνεις sex το βράδυ και δεν θα σέρνεσαι όλη μέρα στον καναπέ σαν κροκόδειλος...
DUKDUK wrote:Giorkos έγραψε:φρέσκα που τη θάλασσα μας
εμεις οι Κυπραιοι εχουμε μια μανια να βαβτιζουμε τους αλλοθρυσκους ( ακομα και τα ψαρια ) σε Κυπραιους η Κυπριακα.
Ακομα λλιο εν να καμνουν αιτηση τα εισαγωμενα ψαρια για πολιτικο ασυλο για να πουλιουντε πιο ακριβα.
Αν έκοψες την μυσίνα και άφησες το αγκίστρι μέσα είναι πάρα πολύ πιθανόν να ζήσει. Αν δοκίμασες (και κατάφερες) να του το βγάλεις στρίβοντας το δεξιά αριστερά τότε παίζεται, γιατί υπάρχει πιθανότητα να του έγινε ζημιά σε ζωτικό όργανο. Αν πάλι όταν τον άφησες κολύμπησε και έφυγε κανονικά, πάλι υπάρχει καλή πιθανότητα επιβίωσης.chrysanthos9 wrote:ψαρεμα σημερα rockfishing αποτελεσμα ενας κακαρελος 3 μελανες και ενας ροφοπουλο που καταπιε το μεγαλο 2αρι αγκιστρι δολωμενο με σαρδελα.Αφηκαν τον πισω αλλα εν να ζησει? εκατπιεν βαθια το αγκιστρι