Ψαρευτικές Εξορμήσεις και Αποτελέσματα

fISHANDCHIPS

Re: Ψαρευτικές Εξορμήσεις και Αποτελέσματα

Post by fISHANDCHIPS »

Giorkos wrote:φρέσκα που τη θάλασσα μας

http://www.aquamaps.org/imagethumb/file ... -23591.jpg
μπορεί να ήταν θαιλανδέζος ο παρέας
... φευγω και αφηνω πισω μου σκουπιδια

andrea5

Post by andrea5 »

εμεταναστευσαν τζαι τουτα αλοπως ,εβαρεθικαν τα τροπικα νερα τζαι ιρταν ποδα :doh: :doh:

Giorkos

Post by Giorkos »

andrea5 wrote:εμεταναστευσαν τζαι τουτα αλοπως ,εβαρεθικαν τα τροπικα νερα τζαι ιρταν ποδα :doh: :doh:
όι ρε αντρέα...σίουρα εν εισαγωγή τούτα....τωρά αν φανούν τζαι ποδά.......
που κουρκούνα....μέχρι τούνα....

caveman

Post by caveman »

Giorkos wrote: Κυπριακό: κοτσιηνοπουλαροσυναγριδοσιηλούα :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: :lol:

Εγώ είδα τα πριν 3-4 χρόνια για πρώτη φορά σε ψαραγορά στην Λεμεσό, και έλεε... "Αιγυπτιακό φαγκρί εισαγόμενο
SiliS wrote:Εξορμηση για λαβρακια...δυο τσιμπιες οπως και την περασμενη φορα αλλα ΤΙΠΟΤΑ...θα σπασω τι φταιει δαμε τζαι εν αγγιστρωνονται :evil: :evil:
"

Άμπα τζαι έννεν λαβράκια?? :roll:
Στις εκλογές 2013, ψηφίζουμε:
==ΤΟΥΡΝΑ==

Giorkos

Post by Giorkos »

caveman wrote: Εγώ είδα τα πριν 3-4 χρόνια για πρώτη φορά σε ψαραγορά στην Λεμεσό, και έλεε... "Αιγυπτιακό φαγκρί εισαγόμενο

τουλάχιστον οι λεμεσιανοί εν πιο 'τίμιοι' τζαι πλασάρουν το όπως λες αντί για 'Συναγρίδα Ντόπια' :doh: :doh: :doh:
που κουρκούνα....μέχρι τούνα....

mourmouros

Post by mourmouros »

marios pafitis wrote:Σήμερα καθώς σχολάς ηώρα 6:00 αποφάσισα να παο ψάρεμα για κουρκουνες. Τελικά κατέληξα στα Blue Island αποτέλεσμα......... :D :D :D :D :D
Το ψάρι αυτό το πουλιέται στις ψαραγορές ως συναγρίδα, αλλά έχει μισή τιμή τιμή από τη συναγρίδα που ξέρουμε. Προφανώς έρχεται από αλλού Ειρηνικό ή Ατλαντικό. Έφαγα...δεν ήταν κακό. :D
Μ' αυτόν τον πύρουλο πάντως προτιμώ το ψάρεμα στην ψαραγορά αν έχω όρεξη ΝΑ ΦΑΩ ΨΑΡΙ! :dance:
Φυσικά αυτομαστιγώνομαι και εγώ 1-2 φορές την εβδομάδαδα στην ακτή προσπαθώντας να πιάσω κανένα σοβαρό τεμάχιο!!!!
:violin: :violin: :violin:
κλι κλι....τα ψαράκια μου!!!

mourmouros

Post by mourmouros »

LEONIDAS wrote:
marios pafitis wrote:Σήμερα καθώς σχολάς ηώρα 6:00 αποφάσισα να παο ψάρεμα για κουρκουνες. Τελικά κατέληξα στα Blue Island αποτέλεσμα......... :D :D :D :D :D
Είσαι ωραίος ρε!!!ο φίλος μου ο mourmouros έσχιει τζιερόν που μου το λαλεί αλλά επιμένω να τον παίρνω να τον ταλαιπωρώ για casting. Τζίηνος προτιμά το Άλφα Μέγα όμως..... :D :D :D :D :D
Έλα αγόρι μου να σε πάω στο Αλφα Μεγκα για CASTING :happy-cheerleaderkid: δροσιά...ξεκούραση... :!: λαράκια...και από ψάρι...εγγυημένα αποτελέσματα! :wink:
Άσε και που θα κάνεις sex το βράδυ και δεν θα σέρνεσαι όλη μέρα στον καναπέ σαν κροκόδειλος... :whistle:

DUKDUK

Post by DUKDUK »

mourmouros wrote:
LEONIDAS wrote:
Είσαι ωραίος ρε!!!ο φίλος μου ο mourmouros έσχιει τζιερόν που μου το λαλεί αλλά επιμένω να τον παίρνω να τον ταλαιπωρώ για casting. Τζίηνος προτιμά το Άλφα Μέγα όμως..... :D :D :D :D :D
Έλα αγόρι μου να σε πάω στο Αλφα Μεγκα για CASTING :happy-cheerleaderkid: δροσιά...ξεκούραση... :!: λαράκια...και από ψάρι...εγγυημένα αποτελέσματα! :wink:
Άσε και που θα κάνεις sex το βράδυ και δεν θα σέρνεσαι όλη μέρα στον καναπέ σαν κροκόδειλος... :whistle:
Που εκαταντισαμε??
Ψαρεμα απογευματινο Αλφα Μεγα περιοχη Εγκωμης , καιρικες συνθηκες - δροσερο αερακι απο ταβανι, δολομα - χαρτονομισμα 20 ευρο, μανα -καροτσακι ΑΜ- παραμαλλο - σακκουλη αλφα μεγα - αποτελεσμα οτι ψαρι θελεις καθαρισμενο ετοιμο για τα καρβουνα. :violin:
Multipliers were designed by the Devil!!

mourmouros

Post by mourmouros »

Και πρόσεξε φίλε μου...ΕΙΣΑΓΩΜΕΝΟ το ψάρι :dance: ...ντόπιο ούτε να αγοράσουμε έχει, όχι να πιάσουμε!!(εξαιρείται το παιδομάζεμα κουρκούνας που πραγματοποιείται αυτόν τον καιρό! :shifty: )

DUKDUK

Post by DUKDUK »

Giorkos έγραψε:
[quote][/quote]φρέσκα που τη θάλασσα μας

εμεις οι Κυπραιοι εχουμε μια μανια να βαβτιζουμε τους αλλοθρυσκους ( ακομα και τα ψαρια ) σε Κυπραιους η Κυπριακα.

Ακομα λλιο εν να καμνουν αιτηση τα εισαγωμενα ψαρια για πολιτικο ασυλο για να πουλιουντε πιο ακριβα. :doh:
Multipliers were designed by the Devil!!

theodoulos

Post by theodoulos »

DUKDUK wrote:Giorkos έγραψε:
φρέσκα που τη θάλασσα μας

εμεις οι Κυπραιοι εχουμε μια μανια να βαβτιζουμε τους αλλοθρυσκους ( ακομα και τα ψαρια ) σε Κυπραιους η Κυπριακα.

Ακομα λλιο εν να καμνουν αιτηση τα εισαγωμενα ψαρια για πολιτικο ασυλο για να πουλιουντε πιο ακριβα. :doh:

xa xa xa xa xa xa πολλα καλο :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

chrysanthos9

Post by chrysanthos9 »

ψαρεμα σημερα rockfishing αποτελεσμα ενας κακαρελος 3 μελανες και ενας ροφοπουλο που καταπιε το μεγαλο 2αρι αγκιστρι δολωμενο με σαρδελα.Αφηκαν τον πισω αλλα εν να ζησει? εκατπιεν βαθια το αγκιστρι :x
Rememper always someone waiting for you at home

(CyBasser)

Post by (CyBasser) »

chrysanthos9 wrote:ψαρεμα σημερα rockfishing αποτελεσμα ενας κακαρελος 3 μελανες και ενας ροφοπουλο που καταπιε το μεγαλο 2αρι αγκιστρι δολωμενο με σαρδελα.Αφηκαν τον πισω αλλα εν να ζησει? εκατπιεν βαθια το αγκιστρι :x
Αν έκοψες την μυσίνα και άφησες το αγκίστρι μέσα είναι πάρα πολύ πιθανόν να ζήσει. Αν δοκίμασες (και κατάφερες) να του το βγάλεις στρίβοντας το δεξιά αριστερά τότε παίζεται, γιατί υπάρχει πιθανότητα να του έγινε ζημιά σε ζωτικό όργανο. Αν πάλι όταν τον άφησες κολύμπησε και έφυγε κανονικά, πάλι υπάρχει καλή πιθανότητα επιβίωσης.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι από την στιγμή που τον άφησες οι πιθανότητες επιβίωσης του είναι πολύ μεγαλύτερες παρά αν τον άφηνες στην ...παγωνιέρα :lol: :lol:

Συγχαρητήρια πάντως Χρύσανθε για την σωστή σκέψη :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
There is fishing, and there is BASS FISHING!
ALWAYS PRACTICE CATCH AND RELEASE!!!

chrysanthos9

Post by chrysanthos9 »

ευχαριστω Ρολανδο εκοψα την μισινα και αφησαν τον
Rememper always someone waiting for you at home

sea-hunter

Post by sea-hunter »

mpravo gia tin pra3i sou :clap: :clap:
Keep Walking...Keep Fishing!!

Post Reply