Επειδή εγίνηκεν ο κώλος τους τζιτρόμηλον που τες μέντες που εκλάσαν έτσι όπως τους εμπαρρώνναν τζιαι εβκάλλαν τους που τόσο βάθος!!!!Αν μας ετραβούσαν τζιαι μας που 20-30 μέτρα βάθος που τα σχιήλη εν θα εβκάλλαμεν αιμορρόειδες;;;;;;;;;;MariosK wrote:Μάριε εγώ εν να είμαι ευχαριστημένος αν καταφέρω να φκάλω έναν έτσι μέγεθος στην Κύπρο. Εντομεταξύ γιατί τους παραπάνω εν πρησμένος ο κώλος τους
?
Εν μου έτυχενLEONIDAS wrote:Επειδή εγίνηκεν ο κώλος τους τζιτρόμηλον που τες μέντες που εκλάσαν έτσι όπως τους εμπαρρώνναν τζιαι εβκάλλαν τους που τόσο βάθος!!!!Αν μας ετραβούσαν τζιαι μας που 20-30 μέτρα βάθος που τα σχιήλη εν θα εβκάλλαμεν αιμορρόειδες;;;;;;;;;;MariosK wrote:Μάριε εγώ εν να είμαι ευχαριστημένος αν καταφέρω να φκάλω έναν έτσι μέγεθος στην Κύπρο. Εντομεταξύ γιατί τους παραπάνω εν πρησμένος ο κώλος τους
?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
+ πολύ μαμά(μάσα)!!πολύ καkκάLEONIDAS wrote:Επειδή εγίνηκεν ο κώλος τους τζιτρόμηλον που τες μέντες που εκλάσαν έτσι όπως τους εμπαρρώνναν τζιαι εβκάλλαν τους που τόσο βάθος!!!!MariosK wrote:Μάριε εγώ εν να είμαι ευχαριστημένος αν καταφέρω να φκάλω έναν έτσι μέγεθος στην Κύπρο. Εντομεταξύ γιατί τους παραπάνω εν πρησμένος ο κώλος τους
?
marios wrote:+ πολύ μαμά(μάσα)!!πολύ καkκάLEONIDAS wrote:Επειδή εγίνηκεν ο κώλος τους τζιτρόμηλον που τες μέντες που εκλάσαν έτσι όπως τους εμπαρρώνναν τζιαι εβκάλλαν τους που τόσο βάθος!!!!MariosK wrote:Μάριε εγώ εν να είμαι ευχαριστημένος αν καταφέρω να φκάλω έναν έτσι μέγεθος στην Κύπρο. Εντομεταξύ γιατί τους παραπάνω εν πρησμένος ο κώλος τους
?
έχουν γαρίδα μέσα στην βάρκα αλλα δολώνουν "ψαροδολι" εφάνηκε μου σαν σαρδέλα-κολιόjack tar wrote:εφκαλαν ναμι τουτοι
![]()
![]()
ειδεν κανενας το δολωμα? εφανικε μου οτι εβαζαν γαριδα?
οι γαριδες στην παγωνιερα πρεπει να ηταν για παραπλανηση αλοποςmarios wrote:έχουν γαρίδα μέσα στην βάρκα αλλα δολώνουν "ψαροδολι" εφάνηκε μου σαν σαρδέλα-κολιόjack tar wrote:εφκαλαν ναμι τουτοι
![]()
![]()
ειδεν κανενας το δολωμα? εφανικε μου οτι εβαζαν γαριδα?
Πήγαινε καλύτερα με ένα casting rig, πιάσε κανένα δύο για φαΐ (αν θέλεις) και αρκετούς άλλους για το ψάρεμα τους, και άφησε τους πίσω να σε περιμένουν την επόμενη φορά που θα πας!chrysanthos9 wrote:ξερω εγω εναν τοπο και εν να παω με το ψτ τον Ιουνι