Κουβέντες του ΚΑΦΕΝE
Re: Κουβέντες του ΚΑΦΕΝE
Μάριε εγώ εν να είμαι ευχαριστημένος αν καταφέρω να φκάλω έναν έτσι μέγεθος στην Κύπρο
. Εντομεταξύ γιατί τους παραπάνω εν πρησμένος ο κώλος τους
?
Fishing... http://www.cyprusfaa.com
Επειδή εγίνηκεν ο κώλος τους τζιτρόμηλον που τες μέντες που εκλάσαν έτσι όπως τους εμπαρρώνναν τζιαι εβκάλλαν τους που τόσο βάθος!!!!Αν μας ετραβούσαν τζιαι μας που 20-30 μέτρα βάθος που τα σχιήλη εν θα εβκάλλαμεν αιμορρόειδες;;;;;;;;;;MariosK wrote:Μάριε εγώ εν να είμαι ευχαριστημένος αν καταφέρω να φκάλω έναν έτσι μέγεθος στην Κύπρο. Εντομεταξύ γιατί τους παραπάνω εν πρησμένος ο κώλος τους
?
Το ψάρι θέλει υπομονή και το μ....νί κυνήγι.
Εν μου έτυχενLEONIDAS wrote:Επειδή εγίνηκεν ο κώλος τους τζιτρόμηλον που τες μέντες που εκλάσαν έτσι όπως τους εμπαρρώνναν τζιαι εβκάλλαν τους που τόσο βάθος!!!!Αν μας ετραβούσαν τζιαι μας που 20-30 μέτρα βάθος που τα σχιήλη εν θα εβκάλλαμεν αιμορρόειδες;;;;;;;;;;MariosK wrote:Μάριε εγώ εν να είμαι ευχαριστημένος αν καταφέρω να φκάλω έναν έτσι μέγεθος στην Κύπρο. Εντομεταξύ γιατί τους παραπάνω εν πρησμένος ο κώλος τους
?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Fishing... http://www.cyprusfaa.com
+ πολύ μαμά(μάσα)!!πολύ καkκάLEONIDAS wrote:Επειδή εγίνηκεν ο κώλος τους τζιτρόμηλον που τες μέντες που εκλάσαν έτσι όπως τους εμπαρρώνναν τζιαι εβκάλλαν τους που τόσο βάθος!!!!MariosK wrote:Μάριε εγώ εν να είμαι ευχαριστημένος αν καταφέρω να φκάλω έναν έτσι μέγεθος στην Κύπρο. Εντομεταξύ γιατί τους παραπάνω εν πρησμένος ο κώλος τους
?
Τίποτε δεν είναι τόσο χάλια που να μην μπορεί να γίνει χειρότερο!!
marios wrote:+ πολύ μαμά(μάσα)!!πολύ καkκάLEONIDAS wrote:Επειδή εγίνηκεν ο κώλος τους τζιτρόμηλον που τες μέντες που εκλάσαν έτσι όπως τους εμπαρρώνναν τζιαι εβκάλλαν τους που τόσο βάθος!!!!MariosK wrote:Μάριε εγώ εν να είμαι ευχαριστημένος αν καταφέρω να φκάλω έναν έτσι μέγεθος στην Κύπρο. Εντομεταξύ γιατί τους παραπάνω εν πρησμένος ο κώλος τους
?
θυμήθου ρε Γιώρκο...
που τους είδες....που τους είδες
Ελπίζω .......
που κουρκούνα....μέχρι τούνα....
- chrysanthos9
ξερω εγω εναν τοπο και εν να παω με το ψτ τον Ιουνι
Rememper always someone waiting for you at home
ειδεν κανενας το δολωμα? εφανικε μου οτι εβαζαν γαριδα?
''surf casting'' A way of Living
έχουν γαρίδα μέσα στην βάρκα αλλα δολώνουν "ψαροδολι" εφάνηκε μου σαν σαρδέλα-κολιόjack tar wrote:εφκαλαν ναμι τουτοι
![]()
![]()
Τίποτε δεν είναι τόσο χάλια που να μην μπορεί να γίνει χειρότερο!!
οι γαριδες στην παγωνιερα πρεπει να ηταν για παραπλανηση αλοποςmarios wrote:έχουν γαρίδα μέσα στην βάρκα αλλα δολώνουν "ψαροδολι" εφάνηκε μου σαν σαρδέλα-κολιόjack tar wrote:εφκαλαν ναμι τουτοι
![]()
![]()
''surf casting'' A way of Living
- chrysanthos9
χαχα εμενα εφανηκε μου σαν να εβαζαν μανα 
Γυρεύω παρέα για Βραδυνό casting 20,30-24,30 Περιοχή Λεμεσού προς Πάφο για απόψε 
- chrysanthos9
Aριστε ηταν να ερτω αλλα εχω να διαβασω για εξετασεις 
- (CyBasser)
Πήγαινε καλύτερα με ένα casting rig, πιάσε κανένα δύο για φαΐ (αν θέλεις) και αρκετούς άλλους για το ψάρεμα τους, και άφησε τους πίσω να σε περιμένουν την επόμενη φορά που θα πας!chrysanthos9 wrote:ξερω εγω εναν τοπο και εν να παω με το ψτ τον Ιουνι
Αν προτιμάς το "όπλο" κτύπα μόνο ένα δυό. Άσε τους άλλους να συνεχίσουν να δίδνουν χαρά. Είναι κρίμα τέτοιοι γεροσαργοί να αφανίζονται
Πάντως στο βίντεο αυτοί ξεκλήρισαν μια περιοχή. και μην μου πείτε "μα αυτοί έχουν ψάρι", αν κάνουν έτσι κάθε φορά σύντομα δεν θα έχουν τίποτε αφού θα αφανισουν τα παραγωγικά του είδους...
There is fishing, and there is BASS FISHING!
ALWAYS PRACTICE CATCH AND RELEASE!!!
ALWAYS PRACTICE CATCH AND RELEASE!!!
- chrysanthos9
Εγω με ενα σορκο να πιασω ειμαι ευχαριστημενο τζαμε επιασα 3 θηρια εβαλα τους και στο φορουμ. Σημερα που εβουτισα χωρις ψαροτουφεκο τζαμε ειδα τους που δεκα μετρα μακρια και εκοπικαν του βουρου εν να πολλα δυσκολο να τους πεξω με ψτ και μολις καμει την πρωτη τρικυμια εν να παω τζαμε για rock